Lucid Rüya Görebiliyor musunuz?

Forum arıza dolmuş bir kaç akıllı vardı onlarda yoldan çıkmış.
Ruyanizda dursunun önünde sabun düşürürsünüz umarım.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Aslında farkına varmayip sizden okudukça olduğunu hissettiğim şeyler var.
Talhanin son bahsettiği gibi

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu urun kick starterda denendi , fakat gerekli para toplanmadigi icin uretime gecilemedi .. mantigi erkeklerin ruya gorurken cinsel organlarinin uyarilmasi , ve bu esnada oraya bagli cihazin harekete gecerek kulakliklardan ses verip seni uyandirmasi ,bu sayede dogru zamanda uyandigin icin ruyalarin gercek kadar net hatirlanmasiydi

ilginc bir dusunce , isler miydi bilinmez ama hakikaten enteresan

Lan şu eski konuyu bulsun birisi. Orkun isimli şizofren arkadaşı analım

:D sende strese bağlı beyinsel bir olay diyemi düşünüyorsun reys??

Hayir stresle alakasi yok. Uyku felci artik cok detayli sekilde bilinen bir durum. Ruyanda biriyle boks maci yaparken neden yaninda yatan esini yumruklamadigini dusunuyorsun? Veya Ruyanda Fenere bir gol atarken yanindaki duvara bir tekme atmama nedenin nedir mesela?
Cunku insan vucudu uykuya dalarken kaslari sakinlestirip paraliz etmek icin beynin vucud hareketlerini kontrol eden bolumunde kimyasal bir madde salip o bolgeyi etkisizlestirir. Uyandiginda bir kac saniye hareket edememen uzerinde karabasan adli bir canavarin olmasindan degil. Ozancim lutfen... Millet Mars'a gitmek icin artik projeler gelistiriyor. Karabasan, cinler noel babalari artik geride birakalim.

Girme oraya şimdi. :D
_
Peki şöyle bi soru sorayım madem... Hiç güzel bi rüyanın ortasında uyanıp, tekrar uyuyup aynı rüyaya devam ettiğin oldu mu? Biçok kez güzel rüyaların ortasında uyanmışımdır, 2-3 defa bu dediğimi başardım. Muhteşem bi his oluyor. :ka19:

Evet oldu. Ama hemen tekrar uyuyabilirsem. Gozlerimi acip uyandigimi farkettikten hemen uc bes saniye sonra uyuyabilirsem oluyor.

Evet oldu. Ama hemen tekrar uyuyabilirsem. Gozlerimi acip uyandigimi farkettikten hemen uc bes saniye sonra uyuyabilirsem oluyor.
Bi defasında bikaç dakka uyanık kalmıştım, bildiğin ayılmıştım, tekrar daldığımda aynı rüyayı görüyordum. Futbolcuydum galiba o rüyada, baya devam etmek istemiştim. :D
_
Peki şu tarz bişey oldu mu? Benim aylarca görmediğim biri vardı. Öyle zaman zaman aklıma gelen biri de değildi, rüyadan önceki 2-3 ayda da kesinlikle aklıma gelmemişti. Herneyse, ben bu kişiyi rüyamda gördüm, 2 gün sonra bi yerde denk geldim. Baya şaşırmıştım.

Ruyada henuz gerceklesmemis ve yoruma kapali olan , numerik tarzda seyler gorulup sonra hatirlanabiliyor mu ? Boyle ornekler var mi ?

Tabi goruldugu sekilde gerceklesmesinden sonra saskinlik yaratan .. Sayisal loto olabilir , bir macin enteresan bir skoru olabilir , herhangi bir esnekligi olmayan , net seyler

Rüya da ne gördüğümü bile hatırlamıyorum kafam rahat. :D

Bi defasında bikaç dakka uyanık kalmıştım, bildiğin ayılmıştım, tekrar daldığımda aynı rüyayı görüyordum. Futbolcuydum galiba o rüyada, baya devam etmek istemiştim. :D
_
Peki şu tarz bişey oldu mu? Benim aylarca görmediğim biri vardı. Öyle zaman zaman aklıma gelen biri de değildi, rüyadan önceki 2-3 ayda da kesinlikle aklıma gelmemişti. Herneyse, ben bu kişiyi rüyamda gördüm, 2 gün sonra bi yerde denk geldim. Baya şaşırmıştım.

Uyumadan once mutlaka bir anlik dusunmussun o kisiyi..

benim kisisel tecrubeme gore ruyalar genelde gun icinde fazla zamanini almayan dusuncelerden olusuyor. Mesela bugun 2 saat bir film izledim diyelim. veya 3 saat yeni arabamla dolastim farzayalim. Bunlarin hc biri hakkinda o aksam ruya gormessin. Ama o gunde sadece bir kac saniyeni ayirdigin bir olay olur. Mesela 2-3 saniye bir insani dusunursun. veya sevdigin bir yemek aklina gelir ve keske olsada yesem dersin.. O aksam mutlaka beynin bu ufak ince detaylari tipki bir bilgisayarin dosyalari defragmentation yapmasi gibi duzenleyip beynin bir kosesine saklar. Sen bunu sabah hatirlamasanda emin ol bu islem olmustur. Uyku bir nevi beynin hafizasini duzenlemesi. Bunlar benim kendi ruyalarima dayali kisisel cikarimlarim.

Ruyada henuz gerceklesmemis ve yoruma kapali olan , numerik tarzda seyler gorulup sonra hatirlanabiliyor mu ? Boyle ornekler var mi ?

Tabi goruldugu sekilde gerceklesmesinden sonra saskinlik yaratan .. Sayisal loto olabilir , bir macin enteresan bir skoru olabilir , herhangi bir esnekligi olmayan , net seyler
Numerik değil ama aklıma gelen bişey var. Pokemon ATV'de yayınlanıyordu Türkiye'de ilk yayınlanmaya başladığında. Bi süre sonra çocuğun biri kendini Pokemonlardan biri sanıp 7. kattan atlamış, yayından kaldırılmıştı. Günlerden bi gün bi rüya görmüştüm, Pokemon seyrediyordum Star TV'de. Aradan 2-3 ay geçti, gerçekten de Star'da yayınlanmaya başlamıştı.

Ben bir keresinden rüyamda gülüyordum gülerek uyandım sonra kakhaha atarak rüyama devam ettim

Geri
Üst Alt