Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.370
- 5.061
- 578
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaç sene önceydiLan şu eski konuyu bulsun birisi. Orkun isimli şizofren arkadaşı analım
https://www.gscimbom.com/forum/f112-2011-arsiv/lucid-ruya-gorme-teknigi-26928/Lan şu eski konuyu bulsun birisi. Orkun isimli şizofren arkadaşı analım
sende strese bağlı beyinsel bir olay diyemi düşünüyorsun reys??
Aynen Ulaş Çalışkan'ın forumda 5-6 üyeliği vardı ve farklı üyelikleriyle kendine cevap verdiği falan olurdu.
Girme oraya şimdi.
_
Peki şöyle bi soru sorayım madem... Hiç güzel bi rüyanın ortasında uyanıp, tekrar uyuyup aynı rüyaya devam ettiğin oldu mu? Biçok kez güzel rüyaların ortasında uyanmışımdır, 2-3 defa bu dediğimi başardım. Muhteşem bi his oluyor. :ka19:
Bi defasında bikaç dakka uyanık kalmıştım, bildiğin ayılmıştım, tekrar daldığımda aynı rüyayı görüyordum. Futbolcuydum galiba o rüyada, baya devam etmek istemiştim.Evet oldu. Ama hemen tekrar uyuyabilirsem. Gozlerimi acip uyandigimi farkettikten hemen uc bes saniye sonra uyuyabilirsem oluyor.
Bi defasında bikaç dakka uyanık kalmıştım, bildiğin ayılmıştım, tekrar daldığımda aynı rüyayı görüyordum. Futbolcuydum galiba o rüyada, baya devam etmek istemiştim.
_
Peki şu tarz bişey oldu mu? Benim aylarca görmediğim biri vardı. Öyle zaman zaman aklıma gelen biri de değildi, rüyadan önceki 2-3 ayda da kesinlikle aklıma gelmemişti. Herneyse, ben bu kişiyi rüyamda gördüm, 2 gün sonra bi yerde denk geldim. Baya şaşırmıştım.
Numerik değil ama aklıma gelen bişey var. Pokemon ATV'de yayınlanıyordu Türkiye'de ilk yayınlanmaya başladığında. Bi süre sonra çocuğun biri kendini Pokemonlardan biri sanıp 7. kattan atlamış, yayından kaldırılmıştı. Günlerden bi gün bi rüya görmüştüm, Pokemon seyrediyordum Star TV'de. Aradan 2-3 ay geçti, gerçekten de Star'da yayınlanmaya başlamıştı.Ruyada henuz gerceklesmemis ve yoruma kapali olan , numerik tarzda seyler gorulup sonra hatirlanabiliyor mu ? Boyle ornekler var mi ?
Tabi goruldugu sekilde gerceklesmesinden sonra saskinlik yaratan .. Sayisal loto olabilir , bir macin enteresan bir skoru olabilir , herhangi bir esnekligi olmayan , net seyler