- 18 Temmuz 2009
- 80.712
- 225.289
- 5.093
Cevap: Lucid Rüya Görme Tekniği
Ben de bunu okumuştum ilk Lucid rüya ile ilgili. İlginç gerçekten
Lucid Rüyaları ilk olarak 7-8 yaşlarında görmeye başladım.Benim için gayet eğlenceli rüyalardı.
Tabi o yaşta rüyamda en fazla yaptığım şeyler beni sürekli dövmeye çalışan sınıf arkadaşımı ağlatana kadar dövmek, bakkaldan bedava abur cubur almak oluyordu. Benden para isteyen bakkal amcaya da süper bir pişkinlikle bu rüya zaten ne parası diyerek oradan uçuyordum
Zamanla Lucid rüyalar beni terk etmeye başladı. Ya da şöyle söyleyeyim güzel Lucid rüyalar terk etti. Çalkantılı bir ergenlikte en çok gördüğüm şey kabuslardı. Sadece yüksek yerlerden atlayarak ya da böyle bir yer bulamazsam kendimi bir yerlere çarparak kabustan derhal uyanıyordum. Kabuslardan kendimi uyandırarak kurtuluyordum, kabuslarımı da kontrol edebileceğimi bilmiyordum.
Aradan çok uzun yıllar geçti Lucidler gitti haberci rüyalar gelmeye başladı ara ara.Bunlarda kesin ve net gösterilen şeyler olmamakla beraber çok derin hisler vardı. Özellikle uyarılar.Ama Lucid Rüyalarımı hiç unutmadım.Bir gün nette "Rüya Kontrolü" diye bir şey okudum.
"İşte" dedim "Ben hep bunu yapmışım!". Ve ondan sonra hiç bitmeyen bir araştırmanın içinde buldum kendimi. O kadar çok taktik, tecrübe ve bilgi okudum ki Lucidle ilgili "hadi" dedim "bunu yapabilirim yeniden!"
Yaklaşık bir hafta kadar rüyalarıma dikkat kesildim.Dün gece ne gördüm ne oluyordu? Rüyadan uyanınca bütün detayları gözümde canlandırmaya gayret ettim ve hep şunu sordum kendime "BEN BUNUN BİR RÜYA OLDUĞUNU NEREDEN ANLAYABİLİRDİM"
Mantıkdışı ne varsa topluyordum. Fizik kurallarını aşan olayları özellikle!
Size ilk tavsiye edebileceğim şey bu. Rüyalarınıza dikkat edin ayrıntılarını zihninizde canlı tutmaya çalışın. Dün gece gördüğünüz rüyanın içindeyken rüyada olduğunuzu hangi özelliklerinden fark edebilirdiniz. Buna uyanınca yanıt bulmaya gayret edin. Hatta yataktan kalkmadan taze taze en iyisi
Tabi ki işe yaramayan yöntemlerim de oldu.Şöyle ki:
-Çok yorgunken uyuduğum zamanlar değil Lucid Rüya görmek, uyandığımda normal rüyalarımı
bile hatırlayamadığımı fark ettim.
-Gece yatakta sürekli Lucid Rüya görmeyi düşünmenin uykumu kaçırdığını ve hiçbir işe yaramadığını fark ettim bundan derhal vazgeçtim.
Evet şimdi yıllar sonra nasıl Lucid Rüya gördüğüme gelelim. Ben gündüz uyuyamayan bir insandım. Şekerleme yapmak gibi bir şey hayatımda hiç sözkonusu olmamıştı.
Bir gün öğlen vakti uykumun geldiğini hissettim biraz kestireyim dedim.
Kendimi çok garip bir kuaför salonunda buldum.Üç tane kadın yan yana oturmuş garip saçlarıyla bana bakıyorlardı.Bir kişi beni dışarı çağırdı. Dışarı çıktığımda Türkiyeden arkadaşlarımın beni kapının önünde beklediğini gördüm.
Bu gerçek olamaz!
Ben yurtdışındayım yıllar önce koptuk hem çok alakasız bir karşılaşma.
"Bu bir rüya" dedim
İnanılmaz bir özgüven hissettim Şimdi yerden havalanıyorum der demez de uçmaya başladım ve öyle heyecanlandım ki havada dengemi sağlayamadım derhal uyandım Uyanmak o rüya için bir sondu ama yeniden göreceğim bütün Lucidler için bir başlangıçtı Zaten hemen siteye yazdım uyanır uyanmaz.
Ve arkadan diğer Lucidler geldi.Şu anda gördüğüm Lucidlerde bazen saçma sapan olaylarla fark ediyorum rüyada olduğumu bazen de bir şekilde seziyorum.Mesela bir keresinde havada dans eden insanlar gördüm rüyada olduğumu fark ettim bir keresinde asansör bekliyordum nasılsa rüya değil mi niye uçarak çıkmıyorum dedim uçtum.
Lucid için hiç gerçeklik testi yapmadım ama Lucid hikayelerimle çok alakalı bir arkadaşıma okuduğum tekniklerden birini tavsiye ettim o da bununla başardı.Ona dışarıdayken bütün kırmızı trafik lambalarına dikkat etmesini söyledim. Ve her gördüğünde uçmayı istemesini.Bunu yapmaya başladıktan dört gün sonra Lucid Rüya gördü.
Bir arabada görmüş kendini hızla gidiyormuş durduramıyormuş arabayı derken bizim değerli kırmızı trafik lambası ilişmiş gözüne durdurmamış arabayı direkt havalanmış koltuktan
İsterseniz siz de deneyin onda işe yaradı.
Lucid rüyalar hakkında sürekli okuyun okurken odaklanıyorsunuz çünkü o taktikler tavsiyeler aklınızda kalıyor. Mesela kontolü sağlayamadığım bir anda ellerimi ovuşturmam gerektiğini yada kollarımı iki yana açıp kendi eksenimde dönerek "daha çok Lucid olmak istiyorum" demenin işe yaradığını hep netten okuduklarımdan hatırladım ve uyguladım.
Lucid yaparsam şunu yaparım bunu yaparım gibi planlar kurmayın. Sadece başarmaya çalışın çünkü Lucid olduğunuzda kocaman bir şaşkınlık yaşayacaksınız. Ve sanıyorum ki siz de bunu başaranların %80lik çoğunluğu gibi ilk olarak uçmak isteyeceksiniz
Kısa ya da uzun görmenizin önemi yok yalnızca bir kere olsun sonrası hep gelecek buna inanın.
Ve lütfen "ben yapamıyorum" yerine "ben bunu yaparım" diyerek kendinizi yüreklendirin inanın bu hepsinden daha çok işe yarayacaktır!
Ben de bunu okumuştum ilk Lucid rüya ile ilgili. İlginç gerçekten