lucid rüya görme tekniği

Cevap: Lucid Rüya Görme Tekniği

Orkun abi girince lucid olunca nasıl uyanıyorsun falan anlatta bizde girelim şu aleme.

Beyler, rüyanızı nasıl kontrol edebiliyorsunuz? Ben hiç bir şey anlamadım. Ruhum bedenden ayrıldı falan yazmış. Külliyen yalan :D

Yarı soyut varlıklar rahatsız etmesin abi.

Felak, nas, ayetel kursi okumadan uyumayalım sakın.

Valla korkuyorum.Allah'a sığınalım bu varlıklardan :D.

Görmedim de duymadım da denemeyi düşünmüyorum da.Yalnız Orkun renktaşın verdiği linkteki yazıları kopyaladım.Müsait bir zamanımda okuyacağım.''Olmaz '' deyip kestirip atmamak lazım.

Umarım bugünde yaparım bu olayı,çünkü dün gerçekten yaptım :b5:

Yaser reis,yeni başlayan biri olarak soruyorum;istediğin zaman uyanabiliyormusun?Veya uyanmak için birşeyler yapıyormusun?

Korkanlar yapmasınlar. Bazılarının karabasan olarak adlandırdığı şeyle karşılaşma ihtimaliniz var.

Ama karşılaşırsanız korkmayın sadece rüya.

Bu gece uyku yok sanırım bana.Rüyada dolaşayım mı dolaşmayayım mı derken sabaha kadar uyuyamam.:asd:

Bunun bu isimde bir tekniği olup olmadığını bilmiyordum. Ama bazen rüyadayken, rüyada olduğumun farkına varabiliyordum. Bazen uyanıyordum hemen, bazense istediğimi yapabiliyordum rüyamda.

Orkun'un korkuttuğu tek kişi olmadığımı bilmek güzel :D Fazla mistik işler bunlar beylerrrrrrr.

Sorunda bu zaten? Nasıl anlayacağız rüyada olduğumuzu? Zihnimizi mi zorlayacağız :D

Abi parmağını elinin içinden geçir.

Rüyada bazı saçmalıklar var.

Onları bulabilirsen rüyada istediklerini yaparsın.

Geri
Üst Alt