lucid rüya görme tekniği

Cevap: Lucid Rüya Görme Tekniği

Abi parmağını elinin içinden geçir.

Rüyada bazı saçmalıklar var.

Onları bulabilirsen rüyada istediklerini yaparsın.

Zaten rüyada olup olmadığını anlamak için elini parmağın içinden geçirmeye çalışırsan zaten rüyada olduğunu anlamışssın demektir. Yani parmağını elinin içinden geçirmeye gerek kalmayacaktır. Çünkü rüyada olduğunu anlamış olacaksındır. Tabi kesin yargı için uygulanabilir:) Mantık olarak böyle :)

Burada ince çizgi şu; Rüyada bunları nasıl yapacağız..Zaten onu çözersek El ve parmak tekniğine gerek kalmayacak. Karışık yani :D

İnanmayanlara anlatabilirim gördüğüm şeyi?

Bende anlıyorum rüyada olduğumu bazen mesela bir uçurumdan düşüyorum kasma kendini metin rüya olm bu diyorum kendi kendime:asd:

Nasıl yani? Ciğer yani? Soğan yani :D

Espriye rağmen anlatacam :D

Şimdi dün rüyamda arkadaşlarımla vedalaşıyordum ve çok duygusal anlar yaşanıyordu.Sonra herkezle vedalaşırken son zamanlarda aramın iyi olmadığı kişiye sıra gelince,ona bir şeyler dedim hemde o anda.Sonra ağlamaya başladım rüyada ve sabah kalktığımda gözlerimde yaşlar vardı.

Espriye rağmen anlatacam :D

Şimdi dün rüyamda arkadaşlarımla vedalaşıyordum ve çok duygusal anlar yaşanıyordu.Sonra herkezle vedalaşırken son zamanlarda aramın iyi olmadığı kişiye sıra gelince,ona bir şeyler dedim hemde o anda.Sonra ağlamaya başladım rüyada ve sabah kalktığımda gözlerimde yaşlar vardı.

Aga, gözünde yaşlar olmasının anormal bir durumu mu var? 1-2 defa bendede olmuştu. Annemi kaybetmiştim rüyamda. :) Kalktığımda gözlerim nemliydi. Bunda çok anormal bir şey yok bence.

Aga, gözünde yaşlar olmasının anormal bir durumu mu var? 1-2 defa bendede olmuştu. Annemi kaybetmiştim rüyamda. :) Kalktığımda gözlerim nemliydi. Bunda çok anormal bir şey yok bence.

Hayır bak nediyorum önemli olan nokta o değil.Önemli olan nokta,benim o anda arkadaşa söylemek istediğim şeyleri söylemem.

Ben bu Orkun'dan tırsmaya başladım lan. Adam düşük ket vuruyor, kendini rüyada kontrole diyor. Dakikalarca falan diyor bir de. Rüyalar en fazla 8 sn.'dir diye biliyorum ben. Rüyaları bile uzun adamın.:o

İnsanın bilinci yarı açıkken dakikalar sürmesi kadar abes birşey yok.

inception'dan hatırlayalım, gerçekteki saniyeler geçerken, rüyalarda dakikalar geçiyordu ;)

Bazen rüyalarımı kontrol edebiliyorum ama bunun bilinçli şekilde yapılabileceğinden haberim yoktu.

Hatta çoğu zaman güzel bir rüya görürken uyanırsam hemen tekrar yatıp aynı rüyayı görmeye çalışma gibi bir çaba içine giriyorum ama pek başarılı olamıyorum.

Birde şçyle bir durum var 10-12 senedir rüyalarım da gördüğüm bazı kesitleri gerçek hayatta birebir yaşıyorum.Üstelik en ufak ayrıntısına kadar aynı şekilde gelişiyor olaylar.Bu kesitler gerçek hayatta 1 hafta sonrada olsa 1-2 ay sonra da olsa bir şekilde gerçekleşiyor:confused:

Forum koptu yalnız...Rüyaları kontrol edenler, geleceği görenler:D

Geri
Üst Alt