lucid rüya görme tekniği

Cevap: Lucid Rüya Görme Tekniği

ben dün selenin dediği gibi hafif bi uykuya dalıyodum bir an rüyanın içindeydim ama geri vazgeçtim o rüyadan bi keresinde güzel bir rüya görmüştüm sonra uyandım tuvalete gittim geri geldiğimde rüyaya devam dedim ve devam ettim rüyama bi keresindede ben rüyadayım dedim rüyada olduğumu bilyodum yani 2 gece öncede balkonu açtım fırtına vardı kar yağıyodu avizenin odluğu yerde yani üst duvarda tuhaf ışıklar yanyodu daire şeklinde kıyamet mi kopuyo dedim sonra uyandım
http: Ruhunu gezdirenler de vardı galiba:D

Bazen rüyalarımı kontrol edebiliyorum ama bunun bilinçli şekilde yapılabileceğinden haberim yoktu.

Hatta çoğu zaman güzel bir rüya görürken uyanırsam hemen tekrar yatıp aynı rüyayı görmeye çalışma gibi bir çaba içine giriyorum ama pek başarılı olamıyorum.

Birde şçyle bir durum var 10-12 senedir rüyalarım da gördüğüm bazı kesitleri gerçek hayatta birebir yaşıyorum.Üstelik en ufak ayrıntısına kadar aynı şekilde gelişiyor olaylar.Bu kesitler gerçek hayatta 1 hafta sonrada olsa 1-2 ay sonra da olsa bir şekilde gerçekleşiyor:confused:

Senin zamansal yaşamında bir sapma var, zamanlar arasında ileri ya da geriye doğru çok hızlı bir şekilde yolculuk, bir nevi bizim zamansal algımızın dışında bir sapma şeklinde. Rüyaların hepsi yaşadıkların ile alakalı. Sonuçta daha sonraları hatırladığın, hatırlamadığın her şey bir şekilde bilinç altında mevcut. Gördüklerin rüyalarda bu bilinçaltı, bir nevi daha önce yaşanmış olaylarla ilgili.

Beyler Karabasanlarla takılan var mı aranızda...

Nasıl tarif edebilirsiniz bir anlatın hele...

Teşekkür ediyorum kardeşim.Şimdi aklıma geldi öğlen hachiko diye bi film izledim acayip duygulandım o olur muhtemelen ama umarım alkol ters etki yapmazz :D

Alkol ters değil daha tetikleyici bir etki yapar umarım. En iyi lucid en fazla ne kadar içersen o kadardır herhalde :)

Ben Aslantepe'de bi maç yapıyım bugün. Açılış benden olsun, kaptan olarak sahaya çıkacam, mustafayı, ayhanı, serveti yaptıkları ilk hatada uzayın derinliklerine yollayacam. Hatta stadın üstüne bi kat daha ekleyim en iyisi. :D

Geri
Üst Alt