Ludovic Blas Analizi

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1686242375565.png

Ludovic Blas.

Galatasaray’la uzun süredir anılan Nantes’in 10 numarası.

Bu sezon hem orta sahanın önünde hem sağ kanatta forma giydi ve 10 gol 8 asistlik bir performans gösterdi.

Teknik becerileri ve topla ilişkisi onu özel yapan ana özellikleri.

Komple bir paket olan Blas oyunun iki yönünde de özveri sağlıyor.

Oyuncunun baş hedefi her zaman rakip kale.

Mevkisinde ortalama en çok şut çeken oyuncu.

Ayrıca Ligue 1’de en çok şans yaratan 2. oyuncu yine mevkisinde.

Her anlamda topu taşıma yeteneğine sahip ve estetik bir futbola sahip.

Nantes’in 10 milyon € üstü bonservis beklentisi olduğu söyleniyor neler olacak zaman gösterecek.

not: Sözleşme bitiş tarihi Haziran 2024

Pas-şut karar mekanizması kötü bir oyuncu değil gereksiz top kaybetmiyor.

kaynak:
@mezzalanalizgs

VIDEO:

1 sene sözleşmesi kalmış 6m a salın

Bizi bunlar şampiyon yapmaz bizi büyük takımlarda oynamış büyük takımın oyuncuları bi tık ileri götürür vasata alıştırmayın kendinizi.

Valla benim ağzım bu YouTube görüntülerinden yandı baya Morutan ve Ciciladaudan

Mm şoparını takip etmek isterken gözüme batmaya başlamış oyuncu.
Analize falan gerek yok yav şu herif gibi bir topçu ligde yok. Bizim ligin belki de 2 level üstü bir oyuncu.
Tamamen benzer profil olmasa da mentalite olarak benzer çizgide olan Evander diye ölüp biten biz takıma gelirse orgazm oluruz.
Zaten bizim scoutlar da Mustafa’yı takip etmek isterken alıcı gözüyle izlemeye başlamıştır.
Mustafa’yı istiyorlar paraları yoksa direkt verelim üzerine de 7 milyon helalinden çıkar.
Az derlerse + bonus Dubois verelim bu iş huzur içinde çözülsün. Kazan kazan anlaşması budur

Analize falan gerek yok yav şu herif gibi bir topçu ligde yok. Bizim ligin belki de 2 level üstü bir oyuncu.
Tamamen benzer profil olmasa da mentalite olarak benzer çizgide olan Evander diye ölüp biten biz takıma gelirse orgazm oluruz.
Zaten bizim scoutlar da Mustafa’yı takip etmek isterken alıcı gözüyle izlemeye başlamıştır.
Mustafa’yı istiyorlar paraları yoksa direkt verelim üzerine de 7 milyon helalinden çıkar.
Az derlerse + bonus Dubois verelim bu iş huzur içinde çözülsün. Kazan kazan anlaşması budur
Felix mi istersin Blas mı ikisini de alabilme ihtimalimizi göz önünde bulundurarak.

Bazı futbolcular vardır takımın seviyesi arttıkça performansı da ona bağlı olarak yükselir bazı futbolcular vardır kötü takımda parlar iyi takımda bocalar.Açıkcası böyle küçük takımda parlayan oyunculara ön yargıyla yaklaşıyorum iyi bir futbolcu olabilir tabii umarım scoutingi düzgün yapılmıştır

Adamin 1 yil kontrati kalmis, mm+7m+dübua ne yav

Kendileri 8 milyon euro basip almislar daha 21 yasindayken. Zarar etmek istemezler herhalde, hele boyle iyi bir sezon gecirmesinden sonra. 1 senelik sozlesmesi kalmasina ragmen en kotu 10 milyon euro istemeleri normal.

para harcayacak isek premier ligden oyuncu almalıyız

Kendileri 8 milyon euro basip almislar daha 21 yasindayken. Zarar etmek istemezler herhalde, hele boyle iyi bir sezon gecirmesinden sonra. 1 senelik sozlesmesi kalmasina ragmen en kotu 10 milyon euro istemeleri normal.

Kontratin son yilina giren topcular, kulübler baski altinda olur. Hele topcu derse salin beni yoksa free agent olarak giderim 1 sezon sonra. Oyuncu ikna olursa 6-8m biter bu is.

Ben tanımıyorum ama videolardan izlediğime göre bayağı sağlam adam. Aradığımız adam olabilir. Hoş ben Joao Pedro'yu da çok beğenmiştim videolardan, gelince neler yaptığı da malum ama bu arkadaşta farklı bir hava var gibi geldi. Yani ligi yıkıp geçebilecek bir adam gibi.

Ne olursa olsun bence Fransa ligi bizim için transfer yapılacak en ideal lig.

Ne zaman Mohammedi izlesem hep dikkatimi çekti yoksa oturup da Nantesi izlemem hayatta..Felix adı çıktığı andan beri diyorum hedefimiz Blas olmalı tam olarak aradığımız 10 numara kendisi felixten de mali boyut dışında sportif olarak da çok daha başarılı olacağını düşünüyorum..

analiz için ellerine sağlık.

tipi falan saçma ve altı boş şekilde uzak geliyordu bana ama özetini izlediğim veya avrupa liginde falan canlı izlediğim tüm nantes maçlarında çılgın atıyordu.

kısır takımın tek eli yüzü düzgün topçusu modunda idi her maç
blaa blaaa diyordu spiker

Geri
Üst Alt