Luis Campos, Burak Elmas'la "Danışmanlık" Konusunda Görüşecek

O bavulun icinden oyuncu cikacak diye bekliyoruz iste

Yabancı sınırı varken nerde o günler :'(
Reyiz bizde sek calismaz zaten bu adam para yok,bilincli taraftar yok,kaliteli lig yok,sabir yok,yok oglu yok

Pilot takimlar alinip kendisine entegre edilirse ancak oyle bir sansimiz olabilir

Trde nigde,gurbetcilerde yogun oldugu icin atiyorum belcikada x,almanya x ve hollandada x takim alip totalde 3-5 takimlik bir yarismaci,bulucu,egitici ve gelistirici duzenle guzel gunler gorebiliriz

Utkucanla terimle hamzayla dursunla burakla olmaz bu isler,cok zor ve maliyetli olur ancak basarabilirsek (ki camposun tercih edilmesi amacin bu oldugunu gosteriyor) ihya oluruz

Tabi tepkilere kalkan olsun diye danisman olarak gostermelik almak degil dedigim sekilde olursa dogru olur

Reyiz bizde sek calismaz zaten bu adam para yok,bilincli taraftar yok,kaliteli lig yok,sabir yok,yok oglu yok

Pilot takimlar alinip kendisine entegre edilirse ancak oyle bir sansimiz olabilir

Trde nigde,gurbetcilerde yogun oldugu icin atiyorum belcikada x,almanya x ve hollandada x takim alip totalde 3-5 takimlik bir yarismaci,bulucu,egitici ve gelistirici duzenle guzel gunler gorebiliriz

Utkucanla terimle hamzayla dursunla burakla olmaz bu isler,cok zor ve maliyetli olur ancak basarabilirsek (ki camposun tercih edilmesi amacin bu oldugunu gosteriyor) ihya oluruz

Tabi tepkilere kalkan olsun diye danisman olarak gostermelik almak degil dedigim sekilde olursa dogru olur
tabi canım doğrusu o zaten. yalnız bu yönetimin bir ayağı çukurda bunların yerine gelenler de yapboz gibi bozarlar, oynarlar sıçarlar oluşan düzenin içine, tr klasiği

Fortuna Sittard neden olmasin? Ne sakincasi olacak? Mesela onceligi biz alirsak uygulanabilir

Fortuna Sittard neden olmasin? Ne sakincasi olacak? Mesela onceligi biz alirsak uygulanabilir
Trdr olmaz soz konusu isitan olunca cunku kuyruguna basti hepsinin

Mesela acunun hull citysi kocun fbsindeki topcuya teklif yapinca sorun olmaz bizde olur,soktumun duzeni boyle

İsitani bi salsalar cok merak ediyorum ne yapacagini,adami judoda paslandirdilar floryaya sokmadilar isin icine girdigi an kamburlari temizledi,iyi kotu bir ekibi saniyesinde getirebildi(rakipler aylardir kimseyi bulamiyo,en zengin ali koc bile),camposla gorusmek icin istanbula getirdi falan

Falsosunu gorene kadar full destek olmaliyken kaybetmek icin herseyi yapiyoruz

Geri
Üst Alt