# Luis Fabiano

Cevap: Sao Paulo'dan yalanlama geldi

Yazık vallahi yazık

Benim anlamadığım şu ; Kap'a bildirim yapılıyor ama bu görüşme yaptığımız takım tarafından yalanlanıyor.Olayda bi pislik var.

aynen öyle . ben de diyorum ki sürprizlere hazırlıklı olun . fabiano sadece bir yemdi . ft dillendirdiği için de kap'a bildirilmek zorunda kalındı .

Güya profesyonelleşcektik. Gittikce amatörleşiyoruz.

ali dürüst : görüşmelerimiz devam ediyor ....! :)

sakat adam ve brezilyalı of almayalım kardeşim yaaa

Çok ilginç işlerin peşinde koşuyor yönetim, teknik heyet.Tamam forvet ihtiyacı var diyelim, bu adam neden Fabiano ? Adam daha yeni transfer olmuş 7,6 milyon euroya, transfer olduğu takımın 1 kez bile formasını giymemiş sakatlığı yüzünden, sen de gidiyosun bu adamı almaya çalışıyorsun.Gerçekten çok ilginç.Kap'a yanlış bildirim diye bir şey olamaz, çünkü bu adam ile ilgileniliyor ve bunu da bildirmek zorundasın, Sao Paulo takımının açıklaması ilginç.Fatih Hoca ağzından Fabiano'yu çıkardı diye bildirim yapmak da ayrı bir durum.Spk çıkıp dese ki adamla görüşme yapmamışsınız, neden yanlış bir açıklama yapıyorsunuz, şu durumda haklılar.Bildirim yapmasaydık bu sefer de diyecekti ki Fatih Hoca görüşüyoruz diyor siz de bunu Kap'a bildirmiyorsunuz.Yine haklılar.Yani iki olayında ucu boklu değnek.Peki basında bu kadar haber çıktı,Fabiano Fabiano diye ama Sao Paulo'dan bi açıklama gelmedi taaa ki biz olayı Kap'a bildirine kadar.Olayın pisliği burda.

gelmesin zaten istemiyoruz sakat adam hazır adam istiyoruz

Arkadaslar Sao Paulo bu aciklamayi saat 15:15`de yapmis ve Galatasaray saat 18:29`da bu oyuncuyla gorustuklerini acikladi, Brezilya ve Turkiye arasinda 6 saat var (Brezilya 6 saat geri) yani anliyacaginiz Sao Paulo bu aciklamayi GS`yin aciklamasindan yaklasik 9 saat once yapmis.

Alıntı.

Neyin peşindeyiz anlamıyorum, ağızımızı kapatmayı öğrenemedik bir türlü. KAP'tan ceza gelmesin diye Fabiano'yu bildiriyoruz başımıza daha büyük bir iş açıyoruz. Çok amatörce davranıyoruz, çok.

Arkadaslar Sao Paulo bu aciklamayi saat 15:15`de yapmis ve Galatasaray saat 18:29`da bu oyuncuyla gorustuklerini acikladi, Brezilya ve Turkiye arasinda 6 saat var (Brezilya 6 saat geri) yani anliyacaginiz Sao Paulo bu aciklamayi GS`yin aciklamasindan yaklasik 9 saat once yapmis.

Alıntı.

Bizden 6 saat geride diyorsan saati ileri almalısın. Yani Sao Paulo bu açıklamayı Türkiye saati ile 21.15'de yapmış. Yani bizim bizim açıklamamızdan yaklaşık 3 saat sonra.

Alıntı.

+ Haberde Galatasarayla ilgili tek bir kelime geçmiyor.

Alıntı.

Saat olarak zaten geride 6 saat daha geri almak korkunç birşey :asd:

Bu hafta antremanlara başliyor denildi ntvsporda.

çok sevindim yalanlamalarına

iyiki sakat bir brezilyalı almıyoruz

nei ve muslerayı alıp gelsinler

bence lauro ismi tamamen yemdi, muslera transferinde elimizi güçlendirmek için yapılmış bir hamleydi

belki fabiano da yemdir, bi bakarız drogba falan gelir

çok sevindim yalanlamalarına

iyiki sakat bir brezilyalı almıyoruz

Bende sevindim yalanlamarına,ne işimiz olur bizim fabiano ile bir türlü anlamıyorum.Daha genç isimler varken ne diye takımın dengesini bozabilecek oyuncular ile ilgileniyoruzki.

Fabiano zaten Sevilla'dan Mart ayında gitti,nasıl gelecek ki.Adam yaklaşık 8 milyon euro civarı bir paraya gitti Sao Paulo'ya,hadi alsak bile mantıken en az bu civarda bir bonservis ödememiz gerekecek ki Sao Paulo'nun bir zararı olmasın.

Geri
Üst Alt