# Luis Fabiano

Cevap: Sao Paulo'dan yalanlama geldi

Fabiano ile ilgilenildiği Fabiano'yu alacağımız anlamına gelmiyor;hatta Fabiano ile görüşmemiş de olabiliriz...

Fabiano ile ilgilenildiği Fabiano'yu alacağımız anlamına gelmiyor;hatta Fabiano ile görüşmemiş de olabiliriz...

o zaman neden borsaya bildiriyoruz...

bide şöyle bişey var, kulübün haberi yok brezilyada.. yani yaptığımızda suç üstelik..

Cevap: Son Dakika | Sao Paulo'dan yalanlama geldi

Cuma günü yayınlanan haberlere yanıt olarak, daha az oyuncu serbest herhangi bir ilgi yok oluyor orada pazarlık olduğu oyuncu Luis Fabiano Clemente, Sao Paulo Futbol Kulübü devletlerin yer aldığı iddia edilen transferi 01 gün.

En önemlisi, olası bir işe karakterize onun federal haklar kulüp sahibinin izni olmadan sporcu ile doğrudan temas sağlamak FIFA kulüpleri cezalandırmak sıkı mevzuat vardır.

Google Translate

"Sao Paolo klubünden Fabiano'nun doktor raporları istendi, incelendi ve onaylandı" diye gazeteler yazdı. Hatta Breziya'ya bir de doktor gitti diye... Sao paolo ile transfer görüşmesi yapılmadıysa; "doktor raporlarını bi bakacaz, sizde tıp nasıl merak etik" diye mi aldılar.

Öğrenemedi nu yeni yönetim transfer yapmayı! Transfer yaparken en önemli ilke olan gizliliği Anadolu kulüpleri bile bilir uygularken, bizim yönetim ne yapıyor anlamıyorum! Davulla, zurnayla transfer görüşmesi yapmaya, transfer teklifi yapmaya gidiyoruz. Şimdi FIFA ceza verirse onu da çıkıp açıklasınlar kaç TL cezamız...

Öğrenemedi nu yeni yönetim transfer yapmayı! Transfer yaparken en önemli ilke olan gizliliği Anadolu kulüpleri bile bilir uygularken, bizim yönetim ne yapıyor anlamıyorum! Davulla, zurnayla transfer görüşmesi yapmaya, transfer teklifi yapmaya gidiyoruz. Şimdi FIFA ceza verirse onu da çıkıp açıklasınlar kaç TL cezamız...

Ceza, para cezasından da ağır olabilir ; ama sanmıyorum böyle bir şey olabileceğini...

Sao Paulo kendince göz korkutmaya kalkmış...

Adnanları falan sevmiyorduk ama çok fena ters köşe yapıyorlardı.Fatih Hoca da ima etti zaten kesin köstebek var.

Transfer yapmaktan aciz bir yonetime sahibiz

Allah sonumuzu hayir etsin

Ama bu adamlarla zor.. (Bulent Tulun, Ali Durust, futbolun F sini bilmeyen Unal Aysal..)

Luis Fabiano'ya sevinmek mi? Hani belki Terim'in istemis olmasina istinaden sevinmesem de, sevinemesem de "Hayirlisi bakalim" deyip üzülmüyor, kizamiyorum da... Evet evet; hayirlisi bakalim.

Bu arada; Cenk Yelkenci arkadasimiza katiliyorum; hic degilse Sercan ve Ibrahim'i alin bari ama daha önemlisi iyi bir kaleci alin bari de hic degilse seneye Avrupa kupalarina katilma ihtimalimiz daha bir kuvvetlensin.

Terim iki sene yan gelip yatmış forvete ayrılmış 8 milyon € var adam bulamyoruz sakat ve maça çıkmamış adamı kovalıyoruz..

Cevap: Son Dakika | Sao Paulo'dan yalanlama geldi

yok öyle bişey ya adamlar resmen yalanlamış hatta FİFA ya şikayet edeceğiz demişler daha ne KAP ı adamlar ne bilir Türkiye'deki Kamuoyunu Aydınlatma Platformunu daha biz bile doğru düzgün neye yaradığını bilmiyoruz.

doğru yazmışsın kardeşim..

bu transfer mevzuları hakikatten çok canımı sıkmaya başladı atacağım kendimi bir yerlerden olacağı o artık

Hahaha :D Noluyoruz lan :D

Bu başkanda hayallerimizi bir bir yıkıyor sanki şaka gibi :)

Geri
Üst Alt