Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fabiano ile ilgilenildiği Fabiano'yu alacağımız anlamına gelmiyor;hatta Fabiano ile görüşmemiş de olabiliriz...
Cuma günü yayınlanan haberlere yanıt olarak, daha az oyuncu serbest herhangi bir ilgi yok oluyor orada pazarlık olduğu oyuncu Luis Fabiano Clemente, Sao Paulo Futbol Kulübü devletlerin yer aldığı iddia edilen transferi 01 gün.
En önemlisi, olası bir işe karakterize onun federal haklar kulüp sahibinin izni olmadan sporcu ile doğrudan temas sağlamak FIFA kulüpleri cezalandırmak sıkı mevzuat vardır.
Google Translate
Galatasaray Fabiano ile anlasti.
A Haber
Öğrenemedi nu yeni yönetim transfer yapmayı! Transfer yaparken en önemli ilke olan gizliliği Anadolu kulüpleri bile bilir uygularken, bizim yönetim ne yapıyor anlamıyorum! Davulla, zurnayla transfer görüşmesi yapmaya, transfer teklifi yapmaya gidiyoruz. Şimdi FIFA ceza verirse onu da çıkıp açıklasınlar kaç TL cezamız...
Cözüm basit, derhal Haldun Ustunel'i transfer etsinler.
Ceza, para cezasından da ağır olabilir ; ama sanmıyorum böyle bir şey olabileceğini...
Sao Paulo kendince göz korkutmaya kalmış...
yok öyle bişey ya adamlar resmen yalanlamış hatta FİFA ya şikayet edeceğiz demişler daha ne KAP ı adamlar ne bilir Türkiye'deki Kamuoyunu Aydınlatma Platformunu daha biz bile doğru düzgün neye yaradığını bilmiyoruz.
8 milyon Fabiano'ya vereceğimize...
Drogba'ya verelim daha iyi...![]()
HahahaNoluyoruz lan
![]()