# Luis Fabiano

Cevap: Son Dakika | Sao Paulo'dan yalanlama geldi

Acayip sacma bir transfer donemi yasiyoruz

Hani transferlerin olmadigi transfer donemleri veya bizi tatmin etmeyen oyuncularin alindigi donemleri gorduk, ama bu kadar kafa karistiran bir baska surec hatirlamiyorum

Berbat bir sezonun ardindan bu sekilde olmamali

Napıyor bizim yöneticiler profesyonelleşelim derken amatörleşiyoruz.

Evet buldum, açiklama iki saat önce girilmis..

Yazıda başka birşey yazıyor olmasın 1 kez bile mi Galatasaray ismi geçmez :)

nasıl bukadar amatörce iş yaparlar ya.1 değil 2 değil.yazık vallahi yazık.

Neler oluyor biri açıklasın

Ulan su transfer komitesinin basina iki üç tane taraftar getirselerdi, simdiye transferi falan bitirmis, yeni sezon hazirliklarina tam kadro baslamistik.. Ali Dürüst'ü, Abdurrahim'i, Tulun'u falan alirsan böyle olur tabii..

Vizyonu, ikna kabiliyeti, konusmayi beceremeyen adamlar iyi futbolcu getiremez, her isi eline yüzüne bulastirir..

Lanet olsun, koca Galatasaray'da vizyon adina hiç birsey kalmamis..

Böyle bi şey hayatimda görmedim.

görün bakın yarın da Lazio Muslera'yı yalanlayacak.te Allahım ya :(

Cevap: Luis Fabiano tarihe geçebilir!

[video=youtube;Wi7X0-03FJo]https://www.youtube.com/watch?v=Wi7X0-03FJo[/video]

Sayın basın bu videodaki başka bir futbolcumu acep?Hiç forma giymemiş enteresan.

aglarmisin gülermisin nasil istir anlamadim gitti

Resmen John Benjamin geciyorlar.

Ünal Aysal kulubu profesyonel yöneticem falan diye atıp tutuyordu yapmadığı amatörlük kalmadı, 2 kere spkdan ceza yedik.

Bizimkiler Sao Paulo 'nun yöneticileriyle belki yüzyüze konuşmuşlardır ama kağıt üzerinde, resmi bir teklif yoktur. Sao Paulo da tazminat kopartmak için KAP 'a bildirimden sonra FIFA 'ya gideceğiz falan diyebilir. Oyuna gelmeyelim renkdaşlar.

Şaka gibi yahu. Neyse, bekleyelim artık.

Bizimkiler Sao Paulo 'nun yöneticileriyle belki yüzyüze konuşmuşlardır ama kağıt üzerinde, resmi bir teklif yoktur. Sao Paulo da tazminat kopartmak için KAP 'a bildirimden sonra FIFA 'ya gideceğiz falan diyebilir. Oyuna gelmeyelim renkdaşlar.
yok öyle bişey ya adamlar resmen yalanlamış hatta FİFA ya şikayet edeceğiz demişler daha ne KAP ı adamlar ne bilir Türkiye'deki Kamuoyunu Aydınlatma Platformunu daha biz bile doğru düzgün neye yaradığını bilmiyoruz.

Belki bizimkiler Fabiano'dan olur almadan görüşmek istemediler.Parayı verdikmi seve seve verecekler Fabiano'yu.

fabianonun gelmemesi iyi oldu fakat yönetimin gitgide bu başarısızlıkları taraftar olarak güvensizliğimizi arttırıyor

Ilginc bir olay. Sonucta ben yonetimin ne kadar yeni de olsa daha dogru duzgun bir anlasma olmadan KAP a bildiride bulunacaklarini dusunmuyorum. Sonucta Baskan drogba ile de transfer calismalari oldugunu aciklamisti ama hic bir zaman KAP a bildiri olmadi

Geri
Üst Alt