# Luis Fabiano

Cevap: Son Dakika | Sao Paulo'dan yalanlama geldi

Muslera ile ilgili sky sport da haber verdi neyseki onunla gerçekten görüşüyoruz heralde :D

Bizimkiler Sao Paulo 'nun yöneticileriyle belki yüzyüze konuşmuşlardır ama kağıt üzerinde, resmi bir teklif yoktur. Sao Paulo da tazminat kopartmak için KAP 'a bildirimden sonra FIFA 'ya gideceğiz falan diyebilir. Oyuna gelmeyelim renkdaşlar.

:005:

Cuma günü yayınlanan haberlere yanıt olarak, daha az oyuncu serbest herhangi bir ilgi yok oluyor orada pazarlık olduğu oyuncu Luis Fabiano Clemente, Sao Paulo Futbol Kulübü devletlerin yer aldığı iddia edilen transferi 01 gün.

En önemlisi, olası bir işe karakterize onun federal haklar kulüp sahibinin izni olmadan sporcu ile doğrudan temas sağlamak FIFA kulüpleri cezalandırmak sıkı mevzuat vardır.

Google Translate

Rezil olmaktansa transfer yapmayalım söylentiler de bitsin,kurtulalım...

Diğer konuda da belirttiğim gibi Fabiano bir hedef saptırma ve ya önceliği olan transferlerimiz için elimizi güçlendirmek/pazarlık adına yapılmış bir hamle bence...

Cevap: Sao Paulo'dan yalanlama geldi

Rezillikle alakası yok.F.Terim söylediği için KAP'a açıklama yapmak zorunda kaldık.Yapmazsan silerler seni.

Bekleyelim görelim F.Terim görüşülüyor dediyse öyledir.Sao Paulo tepki çekmemek için bu açıklamayı yapmış olabilir.

Rezillikle alakası yok.F.Terim söylediği için KAP'a açıklama yapmak zorunda kaldık.Yapmazsan silerler seni.

Bekleyelim görelim F.Terim görüşülüyor dediyse öyledir.Sao Paulo tepki çekmemek için bu açıklamayı yapmış olabilir.

e transfer olursa neyle karşılaşacaklar ? :o

Fabiano kendisi aciklamadimi Brezilya basinina bana Galatasaray'dan teklif geldi, ama Brezilya'ya yeni geldim dusunmem lazim diye ? Umarim kuluple gorusmeden oyuncuyla gorusmelere baslanmamistir. FIFA bu konuda cok sert.

zaten bekledigim bir sonuctu ceza yememek icin apar topar yapilan bir bildirim

e transfer olursa neyle karşılaşacaklar ? :o

Bahane uydurması belli süreden sonra kolay.İyi para aldık derler, bize yararı olmaz derler ne bileyim vs vs

Olabilir dedim zaten.

Gerçek şu ki sonuçta bu Fatih Hocanın ağzından bu laf çıktı.Ve o noktadan sonra açıklama yapma zorunuluğunuz var.Biz de onu yaptık.Belki de sadece Fabiano ile görüştük,Sao Paolo ile görüşmedik.Ama önemli olan KAP'ın bize daha ağır bi ceza vermemesi.

Bahane uydurması belli süreden sonra kolay.İyi para aldık derler, bize yararı olmaz derler ne bileyim vs vs

Olabilir dedim zaten.

Gerçek şu ki sonuçta bu Fatih Hocanın ağzından bu laf çıktı.Ve o noktadan sonra açıklama yapma zorunuluğunuz var.Biz de onu yaptık.Belki de sadece Fabiano ile görüştük,Sao Paolo ile görüşmedik.Ama önemli olan KAP'ın bize daha ağır bi ceza vermemesi.

umarım dediğin gibi olur bi transfer şoku daha yaşamak istemiyor bu taraftar

Galatasaray Fabiano ile anlasti.

A Haber

Onur Forlan ve Reyeside öyle demişlerdi.Taraftar tepkisi diye yalanlandi denmisti.Olan bize oluyor beklentiye sokuyolar sonra bu transferlerden biri bile gerceklesmeyince nasil hesap verecekler merak ediyorum

Onur Forlan ve Reyeside öyle demişlerdi.Taraftar tepkisi diye yalanlandi denmisti.Olan bize oluyor beklentiye sokuyolar sonra bu transferlerden biri bile gerceklesmeyince nasil hesap verecekler merak ediyorum

Forlan ve Fabiano'dan en az biri gerçekleşmeyecek orası kesin.:D

Sonuçta bunlar yada başka bir alternatif alınacak.Hesap verme noktasına gelinmez.

çok amatörce davranıyoruz şuan... Adnan polat oturduğu yerden gülüyodur yönetimin haline..

Cözüm basit, derhal Haldun Ustunel'i transfer etsinler.

Tulunla Adnan sezgini toplasan, Haldunun at kuyruğu etmez.

Geri
Üst Alt