# Luis Fabiano

Cevap: Sao Paulo ile ilk resmi görüşme yarın gerçekleştirilecektir

ilginç

valla artık fotomaç haberiymiş gibi geliyo bana hiç heyecan yapmadım şuan :D

kaç gün oldu görüşmelere başlandı diye bildirildi, şimdide randevu talep edilmiştir diyoruz inanın ne yaptığımızı anlamak zor kaç gündür büz kımle görüşüyoruz o zaman anlamadım

ilk derken kaç kez görüşücez ?:o

ilginç ilginç açıklamalar görmeye başladık bu sezon resmi siteden :D

Haydi bakalım neler olcak görcez.Şu ara patlatalım transferleri :D

Kamuoyuna Duyuru

B_10491_GSKLOGO_B.jpg

Kamuoyuna Duyuru

Galatasaray Spor Kulübü, Sao Paulo Spor Kulübü ile resmi temaslarda bulunmak üzere bir randevu talep etmiştir.

Luis Fabiano ile ilgili yapılacak ilk görüşme oyuncunun kulübü ile yarın gerçekleştirilecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

iyiyi

bu ne ya biz kaç gündür kımle görüşüyoruz o zaman

digeri acele yapilmis aciklamaydi

bunla duzeltdiler

Drogba derken Forlan, ondan sonra Fabiano. Gittikce dusuyoruz. Adam artik kariyerinim sonunu Brezilyada gecireyim demis gitmis, birakin orda kalsin. Carlos gibi gelir buraya, yuklu miktar para alir, sonrda aldigimizin %10 satariz.

Daha 3-4 gün önce şöyle bi açıklama yaptık :

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

San Paolo FC oyuncularından Luis Fabiano ve SS Lazio oyuncularından Fernando Muslera ve Kulübü ile resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.

Şimdi ilk göruşme yarın olucak diye açıklama yapıyoruz, ilginç işler dönuyor. Neyse umarım bizim için en hayırlısı neyse o olur.

şaşırtıcı

ilk aciklama soyleydi:

Sao Paulo FC oyuncularından Luis Fabiano ve SS Lazio oyuncularından Fernando Muslera ve Kulübü ile resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.

Yani anladigim kadariyla, Fabiano'nun sadece kendisiyle, Muslera'da ise hem kendisi hem de kulubuyle gorusmelerin yapildigini acikliyordu. Demek ki Fabiano gelmeyi kabul etti ki kulubuyle gorusmelere basladik.

resmi site fotospor ciddiyetinde artık. yakında yemek yedik diye haber yaparlar.

ilk açıklama mecubur yapıldı ceza yuzunden çunku fatih hoca toplantıda bahsetti olaydan, o günden sonra görüşme isteği ancak yarın başlayabilecek görüşmelerde en az 1-2 hafta sürse bu işin sonu gelmez..

Önceden resmi sitede görmeden inanmam diyordum şimdi ne diyeceğimi şaşırdım son olanlardan sonra :)

Yalnız kulüpleriyle göruşmelere başlanmıştır denmiyor ilk açıklamada. Sadece Muslerayın kulübüyle göruşmelere başlanmış deniyor.

Sao Paulo FC oyuncularından Luis Fabiano ve SS Lazio oyuncularından Fernando Muslera ve Kulübü ile resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.

Geri
Üst Alt