Luis Pedro Cavanda'nın Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Vasat altı herifleri doldurun kulübe gelene enkaz bırakmak için var gücü ile çalışıyorlar.

Dursun bu taraftara ronaldo'yu getirse yaranamaz artık , cavandaya gelince ben iş yapacağını düşünüyorum umarım yanılmam. Hayırlı olsun

Cavandayı takas karşılığında aldıysak iyi. ama diğer türlü kadrodışı kalmış oyuncuya 1,8 milyon € ödemek aptallık olur. Hızını beğeniyorum ama konsantre olma sorununu çözerse başarılı bir hamle olmuş olur. Ama şüphelerim var.
Birde heyecanlı oyuncu. Süratiyle kanatlardan hızlı oyunlar izleyebiliriz. Bruma, Sinan, Cavanda derken oldukça süratli bir takım olduk.

messi'yi alsak boyu kisa diye kufur edecek olan insanlar var

Ts cavanda'dan gelen 1.7m euro ile akpa'yı transfer edecek.

Tolga Ciğerci'yi yüksek maliyet nedeniyle veto etmisler.

S.Aziz ile Eren'de Ts'nin radarındaydı. paraları yetmemis olmalı.

transferdeki vizyonumuza bak, aleme maskara olduk..

messi'yi alsak boyu kisa diye kufur edecek olan insanlar var

Lan siz ne iciyorsunuz bırı yazmıs ronaldoyu alsak yaranamayız messiyi alsak boyu kısa diye küfredermişiz dursun kım kı böyle postlar atıyorsunuz dursunun en büyük transferı bu olur bıktırdınız

Lan siz ne iciyorsunuz bırı yazmıs ronaldoyu alsak yaranamayız messiyi alsak boyu kısa diye küfredermişiz dursun kım kı böyle postlar atıyorsunuz dursunun en büyük transferı bu olur bıktırdınız

imkansiz oldugunu biz de biliyoruz , sen olayi anlamamissin.

Dursun Özbek'in otelinde görüntülenen Cavanda, 850 bin Euro'ya Galatasaray ile anlaştı.

Çöp. Ancak Bank Asya da oynar.
Zeki oyuncu değil... Resmen aptal, sırf koşan bir kafasız.

Geri
Üst Alt