Luis Pedro Cavanda'nın Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Bu adamı geçen sene herkes övüyordu olayını geçtim, millet bizim sağ beke Carole gibi oyuncu lazım diyordu. Carole'ün maliyetine ligde sonunu getiremese de başta kalitesini ispat etmiş adamı alıyorsun, yine olmuyor. Carole, geldiğinde kapalı kutuydu ama Cavanda kapalı kutu da değil, maliyetine göre beklentileri fazlasıyla karşılayacaktır.

cavanda-linnes gibi adamlara kimsenin birsey dedigi yok. 1m euro altı kazanan topcular.

tolga-s.aziz-eren'ler tutmaz ise bizden aldıgı yıllıgın yarısını bile verecek kulüp bulamayız. enkaz böyle olusuyor.

umut-donk-olcan-tarık v.s. örneginde oldugu gibi.

aynen

biz umutu,tarıkı çıkarmak istiyoruz adamlar maaşının yarısını verin diyor

cavandayı istiyoruz hop 2milyon bonservis. 750bin € bonservis versen yine kabul edilir trabzondan 875bin € alıyomuş cavanda.

875 alıyordu ama 3 senelik sözleşmesi vardı.2.6 milyonluk maliyetinden kurtulmak için değil 750'ye bedavaya bile verirlerdi.

kendi ligimizden başka oyuncu alamıyoruz lütfen daha sonra tekrar deneyin :)) bizim kulübün transfer duyumcusu olmak çok kolay süper lig takımlarından 10 tane salla en az 5 i bizde hahahaha :) gross u niye alamadığımız ortaya çıktı tekirdağ ötesi kapsama alanı dışı :)

Bence iyi bir transfer, maliyeti de uygun, sezon basi cavanda'yi neden almadik diyenler simdik adama yetersiz diyor :D

Trabzon dan geldi için.
Lazio dan gelseydi farklı olurdu, bu bir.

İkincisi, şimdiye kadar transferler okadar "B*k" ki, Cavanda'da taraftarın o negatif havanın nasibini aldı.

Transferler o kadar bok değil de verilen maaşlar cidden maddi sıkıntıdaki bir kulübün vereceği rakamlar değil. Hele Tolga konusunda sanki Galatasaraylı olduğu için bizi seçmiş gelmiş havası yaratılıyor. Bre adam iyi ki Galatasaraylısın 2 milyon euro kontratı almışsın, olmasan ne olacakmış merak ediyorum. Yıllık 3 milyon euro falan verecektik herhalde.

cavandadan komisyonu vurup transfer dönemini kapatacaklar sanırım.

İyi transfer ama, bu paralar gerçekten nasıl bir kafa yapısıyla saçılıyor anlamak mümkün değil.

İyi transfer beğendiğim bir oyuncu. Cavanda-Bruma kanatta şov yaparlar. Hayırlı olsun.

BOK gibi bir transfer daha.

Adamlar ya yerli aliyor yada zuper ligden. Inanilir gibi degil.

Sozun bittigi yerdeyiz.

Capsiz pislikler.

Valla bence Carole- Cavanda tam premier lig takımı bekleri gibi olur. Neden bu kadar yerdiniz anlamadım. Benim tahminimce Linnes'i hoca orta sahada deneyebilir. Yani oraya bi hamal lazım bize o hamalı hala alamadık.

trabzonun elinden cikarmak istedigi oyuncuyu avrupadan hic bir talibi yok cunku trabzonda aldigi ucreti kimse karsilayamaz. bu adami bedava almamiz lazimdi ama cok pis isler donuyor!

kasit aramayan fenevlidir! bu transferlerde bir arizalik var, yine parayi caliyorlar

Ya ben bir daha düşündüm de bu transfere olumlu bakmaya başladım.
1.8 milyon euro makul bir ücret, Cavanda yetenekli bir futbolcu ve solda da kullanılabilir rahatça.

Lazio'dan alsaydık bu koşullarda çok farklı bakardık duruma.

adamı izlediğimde futbola yeni başlamış biri görüntüsü veriyor. süratli olduğu kadar kontrolsüz ayaklarına hakim değil savunmada hiç güven vermiyor. Fatih Terim aslında savunmada böyle hızlı adamları sever eskiden Fatih AKYEL vardı hızlı güçlü ama dengesiz işte buda onun gibi. İyi bir takım olmak istiyorasnız savunma bloğu için seçtiğiniz oyuncuların savunma meziyetlerinin belli standardın üstünde olması gerekir. CCavanda gibi adamar yerine az çok ne vereceği belli oyunculara yönelmekte fayda var. Bunun riekering transferi olduğuna inanmıyorum. İnanmak da istemiyorum. Tolga için konuşulan rakamlar zaten yeterince beni kızdırdı bir de üstüne bu transfer haberi ...

Valla bence Carole- Cavanda tam premier lig takımı bekleri gibi olur. Neden bu kadar yerdiniz anlamadım. Benim tahminimce Linnes'i hoca orta sahada deneyebilir. Yani oraya bi hamal lazım bize o hamalı hala alamadık.

fizik güç olarak evet premier lig seviyesinde oynarlar.

cavanda orta ve paslarda pek iyi degil yalnız.

umarım gece hayatlarına akıp en büyük silahı fizik gücünü kaybetmez.

fit bir cavanda ile rakip sol kanat kolay kolay üstümüze gelemez. aynı zamanda cavanda iyi bir kademecidir.

disiplin altına alınması zor bir oyuncu. rikerik'i ciddi iş düşüyor.

Geri
Üst Alt