Luis Pedro Cavanda'nın Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Yerli den sonra yabancı oyuncuda bile anadolu kuluplerinin çöplerini buluyoruz

Helak Ol Yağlı Surat!

Daha önce de yazdim,trabzon'da oynadigi ilk maclarda hayran kalmistim ama nezaman ki belcika milli takimi ile ilk macinda italya'ya karsi oynadi yanildigimi düsünmeye basladim

O macta defansta inanilmaz aciklar verdi,hatta devre arasinda yapilan analiz sadece cavanda üzerineydi tv'de.

Cavanda , Eren , Serdar ya da Tolga ... Isim onemli degil ,fakat yorumlar kayitli duruyor . . Bugun bu transferleri cop diye niteleyenler veya surekli asagilayanlar , oyuncu herkesce begenilen bir performans gosterirse SAKIN OLA KI ovmesinler , U donus yapmasinlar

Tersi de gecerli , bugun el ustunde tutanlar , gelmesine sevinenler , adam sifir cikarsa (donk misali) yine SAKIN OLA KI elestirmesinler

Bir insanin bir fikri olur , bu fikri istedigi zamanda dile de getirebilir , ama erken davranip ahkam kesen insan sonra tam terse donerse o zaman ruzgara gore hareket etmis olur

Ben sahsen oyuncunun faydasini ,gidisatini gorup buna gore yorumlama yapma taraftariyim . Emre Mor da kim dendi , cunku bir sey ispatlayamamisti Denizli istedigi donemde , ama milli takimda herkes adama asik oldu , dortmund aldi gitti .. Simdi yarin transferi soz konusu olsa herkes ister , ama denizlinin listesinde oldugunda yerin dibine sokanlarin konusma hakki o gun itibariyle bitmistir

mesele bu

Şimdi abi bu transfere çöp demek kesinlikle haksızlık yapmak.

Senin elinde sabri kazması, linnes pasifi ve semih devşirme beceriksizi var.

Cavanda sorunlu bir arkadaş olabilir ama kafasını futbola verdigi zaman ne kadar iyi bir bek oldugunu gerek lazioda gerek trabzonda gösterdi. O Yüzden adamı asıp kesmeyin.

Çokda ucuz maliyetle geldi. Ben başarılı olacagından yüzde yüz eminim.

Şimdi abi bu transfere çöp demek kesinlikle haksızlık yapmak.

Senin elinde sabri kazması, linnes pasifi ve semih devşirme beceriksizi var.

Cavanda sorunlu bir arkadaş olabilir ama kafasını futbola verdigi zaman ne kadar iyi bir bek oldugunu gerek lazioda gerek trabzonda gösterdi. O Yüzden adamı asıp kesmeyin.

Çokda ucuz maliyetle geldi. Ben başarılı olacagından yüzde yüz eminim.

tamam

Cavanda , Eren , Serdar ya da Tolga ... Isim onemli degil ,fakat yorumlar kayitli duruyor . . Bugun bu transferleri cop diye niteleyenler veya surekli asagilayanlar , oyuncu herkesce begenilen bir performans gosterirse SAKIN OLA KI ovmesinler , U donus yapmasinlar

Tersi de gecerli , bugun el ustunde tutanlar , gelmesine sevinenler , adam sifir cikarsa (donk misali) yine SAKIN OLA KI elestirmesinler

Bir insanin bir fikri olur , bu fikri istedigi zamanda dile de getirebilir , ama erken davranip ahkam kesen insan sonra tam terse donerse o zaman ruzgara gore hareket etmis olur

Ben sahsen oyuncunun faydasini ,gidisatini gorup buna gore yorumlama yapma taraftariyim . Emre Mor da kim dendi , cunku bir sey ispatlayamamisti Denizli istedigi donemde , ama milli takimda herkes adama asik oldu , dortmund aldi gitti .. Simdi yarin transferi soz konusu olsa herkes ister , ama denizlinin listesinde oldugunda yerin dibine sokanlarin konusma hakki o gun itibariyle bitmistir

mesele bu

Hepsinin en az 1 Milyon Euro fazlası var.

Eğer vasat ligden kendini çok ispatlamamış bir isim alıyorsan alacağın isime vereceğin üst limit 1.5 Milyon Euro olmalı.

Biz taban maaşı 2 Milyon'dan başlatıyoruz.

Eren, Serdar'a laf eden yok zaten. Sorun bu adamlara verilen para ve direkt 1. alternatif olmaları.

1. alternatif olacak isim bunların aldığı maaşı almalı ama 1 tık daha ne alacağını bildiğin isimler olmalı.

Bende defans anlamda sorunumuz giderceğini inanıyorum ama bekleyip görelim. Trabzon değil burası ayrıca.

mesele bu

Kimse oyuncuların kalitesine çok laf etmiyor, tek tük var elbette laf eden de genel eleştiri maaşların minimum 2 milyon euro asgari ücret mertebesinden başlaması. Bu şekilde gidersek ve seneye de Avrupa'dan men yersek bu yüzden hiç hoş olmaz.

Peki o zaman su soruyu soralim . Sabrinin Umutun 2 milyona yakin para aldigi , tabii ki bunlardan daha cok almasi gereken sneijder lerin musleralarin 4 un uzerinde kontratlara sahip oldugu bir takimda siz erene 1 verdiginizde , adam size "e sabri ne aliyor arkadas" demeyecek mi saniyorsunuz (sozuyle degil , istekli olup olmamasiyla, katki verip vermemesi ile)

Her zaman soyluyorum ,gecmisten kalan kontratlardaki yuksek meblaglar yok edilmeden transfer edilecek her yeni oyuncuda bu dusunce olacaktir

Sen cekersin sneijderi , muslerayi 2.250 lere , sabrileri umutlari 650 binlere .. o zaman erene , tolgaya da bu paralari vermezsin , ustelik boyle kadro kurunca basarisiz filan olacaksin diye de bir kaide yok

fenerle bizim ne yaptigimiz ortada , maaslarimiz ortada , bunun 3 te biri maliyetle sampiyon olan bjk de ortada .. cok uzaga gitmek gerekmiyor yani

Bu ne diyor ya?
Bunlar nasil kongre üyesi oluyor arkadas zeka testi fln yapilsin.

Herkes hakettigi kadar kazanir, olay budur. Cöplere az verecem diye digerlerini degersizlestirmek neyin kafasi ya..

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

normalde bu kadar iddali konusmam ama bu herif yeni eboue olucak soyledi dersiniz ve daha 25 yasinda

Arkaden ucuz etin yahnisi misali kac tane sagbek Aldik son yillarda Paraden kacmak adina. Adam gibi kaliteli ama pahali birini alsaydik bukadar para harcamazdik bunca yil yazik günah ya

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Sabri yerine diye aldığımız oyuncular

Ali Turan-0
Veysel Sarı-900 K
Salih Dursun-2.75 M
Tarık Camdal-4.75 M
Serkan Kurtulus-1 Milyon
Emmanuel Eboue-3.5 M
Martin Linnes- 2 M

Şimdi de Cavanda gelecek . Şu ana kadar 14.9 Milyon vermisiz Cavanda ile 16.5 olacak.

Sabri'yi kesen 2 isim var bu süreçte.

1. Eboue
2. Uğur Uçar

İkisinin özelliği biri alt yapı diğeri de tartisilmayacak bir yıldız oluşu.

bir bölgede eksik var ise bir tane adam gibi adam almazlar illa ki 5-6 tane çöp almaları lazım

Geri
Üst Alt