Luis Suarez Barcelona İle Anlaştı

Doğru 28 olacakmış ocakta bakmadan söyledim. İyi transfer eyv. ama fiyat + mental sıkıntılar + ceza göz önüne alınınca bana çok iyi gelmedi. 50 milyon € civarına kapatabilseler iyi olurdu.

Mümkünü yok onun o paraya satsa kulübü başına yıkarlar başkanın adam satmayacağım diye bağırıyor çünkü sürekli.

Mümkünü yok onun o paraya satsa kulübü başına yıkarlar başkanın adam satmayacağım diye bağırıyor çünkü sürekli.

Zaten Messi ile birbirini baltalayacaklarından sonu hüsran olacak çok sıkıntı değil. Bu para verilir ama yarım sezon yatacağı garanti adama verilir mi o soru işareti.

Hulk gundemlerinde yok suan (en azindan adi hic gecmedi son donemde), istersen inanma ama bunlar gercek, arsivlerde var, katalan medyasi bile yazdi seneler evvel.

Brezilya-Hırvatistan maçını sunan spiker Hulk 27 milyon euro karşılığında Arsenal'e transfer oldu demişti.Demek ki dümenmiş.

Isıran forvetin bedeli 94 milyon vay arkadaş..

Sıyırık bir adama verilir mi lan bu para..

Barcelona batsada kurtulsak..

Brezilya-Hırvatistan maçını sunan spiker Hulk 27 milyon euro karşılığında Arsenal'e transfer oldu demişti.Demek ki dümenmiş.

Zannetmiyorum, cunku Campbell i geri cagircam demis, zaten fazla oyuncu oluyor ozaman o bolgede.. Hulk ancak Sanchez olmazsa olabilir.. Hulk da Manchester United e gitsin :D

Hayırlı olsun.

Cok iyi transfer. Deli olabilir ama her yönüyle 2.Ronaldo bu adam. Su anki Ronaldo değil, Orjinal Ronaldo :D

adamin serbest kalam miktari 88 milyon €

94 niyeki ,harclik mi olsun demisler

Messiden izin almışlar mi?

messi neymar suarez/ronaldo falcao bale offffffff offffffffff ne yapıp edip para biriktirip madrid barca maçını yerinde seyretmek lazım.

Ileri üçlünün sağında oynar sanırsam.

Bravo

Alves Pique Stoper Alba

Rakitic Busquets Iniesta

Messi Suarez Neymar

Hmm.​

95 milyon euro nedir arkadaş? Şaka mı bu? Geçen sene Bale bu senede Suarez... Dalga geçer gibi para harcıyor adamlar :D

Para konusu bir yana iyi oyuncu. Gerçekten çok iyi ve ileri hattında tam barça'nın ihtiyacına uygun bir oyuncu. Ama bir problem var ki sorunlu. Meslektaşını sahada ısırabilecek kadar sorunlu bir adam. Böylesine saatli bomba gibi olan bir adama bu kadar para yatırılır mı soru işareti... Forvet, orta saha ve kaleci olayını hallettiler iyi de yaptılar fakat 2 adet stopere ihtiyaçları var. Onu da hallederler herhalde... Barça seneye bambaşka olacak gibi gözüküyor. Hadi bakalım hayırlısı...

Bu arada bu adamların transfer yasağı ne ara kalktı ben öyle bir haber okumadım hiçbir yerde?

Liverpool parayı bir zahmet yıldızlara harcasın artık. Suarez'in yeri kimle dolacak bakalım.

Oooh. Piyasa uçtu gidiyor, bu işe birinin el atması lazım artık. Tüm Afrika cumhuriyetlerinin aç ailelerinin 50 katı doyar bu paraya. Çok yazık.

Çılgınca bir transfer. Forvet hattı uzaylı doldu. Neymar-Messi-Suarez

Geri
Üst Alt