Luis Suarez Barcelona İle Anlaştı

---------------------------------------------------------------Ter Stegen-----------------------------------------------------------

---Dani Alves----------------------------Gerard Pique-------------Mascherano-----------------------J.Alba----------

----------------------------------------------------------------Busquets------------------------------------------------------------

----------------------------------------------Rakitic-------------------------İniesta------------------------------------------------

-------Lionel Messi-------------------------------- -----------------Neymar-------------------

-------------------------------------------------------------L.Suarez------------------------------------------------------------

Real i daha çok severim ama Suarez net daha iyi.Ronaldo dan sonra Epl yi bu kadar domine eden bir oyuncu görmemiştim son yıllarda.

dogru.

ama benim kafamdaki oyun planinda falcao daha buyuk bi forvet. atleticoda oynadigi donemde komple bir adamdi falcao. o donemini ozluyorum. misal o takimdada suarez ayni katkiyi yapamazdi.

Real i daha çok severim ama Suarez net daha iyi.Ronaldo dan sonra Epl yi bu kadar domine eden bir oyuncu görmemiştim son yıllarda.

Zaten EPL'yi domine eden 4 oyuncu oldu son yıllarda. Ronaldo, Bale, Yaya, Suarez. Hepsi de peak zamanlarında 90 üstü ederdi. Yaya hariç hepsinden parayı kırdı kulüpler. City'nin ihtiyacı yok zaten.

dogru.

ama benim kafamdaki oyun planinda falcao daha buyuk bi forvet. atleticoda oynadigi donemde komple bir adamdi falcao. o donemini ozluyorum. misal o takimdada suarez ayni katkiyi yapamazdi.

Suarez attığı kadar attırdı neredeyse bu sezon.Falcao bitiricilik olarak Suarez den eksiği yok ama Suarez daha komple.

liverpoola saygi duymak gerek adamlar büyük is cikardi suarez müthis bir gölcü ama futbol sahalarinda sorunlu bir insan, rakam 75 milyon dahi olsa cok büyük para bunun sayesinde belki adamlar daha güclü bir kadro kurarak lig sampiyonlugu bu sefer kaparlar

Tiyniyetine uygun takıma gitmiş. Busquets ve Pedro'yla iyi anlaşır.

ısırmazsa kimseyi direk şampiyon yapabilecek bir oyuncu barçayı real kafasına vursun dursun falcaoyu almazsa

Benzema Epl de ilk 6 maçı kaçırıp hiç penaltı kullanmadan 30 gol atıp üstüne çuvalla asist yapar mı?Falcao da çok net yapar diyemez kimse.

yok anlatamadim.

gorev olarak suarezin gorevi ne ise fransadaki benzemanin gorevide o.

benzemayi bilmem ama falcao atamaz diyemem.

ya da falcao'nun atleticoda dokturdugu gibi, suarez atletico'da aynı katkıyı verebilirmiydi? sanmam dogrusu. bu yuzden oyunculari bulundugu yere degerlendirmek hayal edip soyle yapabilirmiydi diye sorgulamaktan daha gercekci olur

Barcaya giden her uher yetenekli topcu icin uzuluyorum

Barça forvet eksikliğini kapatmış oldu. Defansa da 1-2 takviye yaparlarsa uçarlar bu sene.

Geri
Üst Alt