Luiz Gustavo Resmen Fenerbahçe'de

maaş + bonsevis
4 yıllık maliyeti
21-22 m vardır herhalde

32 yasindaki adama 6 milyon euro bonservis ve 4 yil sozlesme he?Ulan bunlar duble gerizekali

Maaş hakkında Fransa medyasının iddiası senelik 3.5 Milyon €.

En az 4 mio maas yazin oraya ;D
4 yillik sozlesme toplamda 22 milyon maliyet bize hayırlı olsun demek duser :asd:

Hani lan oyuncunun yıllık maaşını niye açıklamadınız kap bilgilendirmesinde üç kağıtçılar sizi :asd: :asd:

Öyle böyle girmemiş afiyet olsun o paraları nasıl genç oyuncular bulunurdu

Burada bu herifi öven eziklerede kapak olsun

Fena girmiş ama adamlar mecburi şampiyonluk için panik şekilde bu tür paraları ödemek zorunda hissediyor kendilerini.

Sampionluk gelmezse bu senede zor mali durumları çok daha kötüye gidecektir

Çok fena sokmuş, 4 sene sözleşme vasat bir orta saha vay be

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu transfer hiç iyi olmadı. Ben Arfa'da bitmiş diyorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sene Şampiyon olmasalar iyice batacak bunlar. Nihat ve MHK’daki iş ortaklarına güveniyor Ali kOÇ.

4 sene icin 20m euro. Vay yavrum vay.

Kağıt üstünde iyi transfer olarak gözükse de bonservis pahalı ve 4 yıllık sözleşme tam bir salaklık falcao dan daha maliyetli bir transfer ..

Bencede boş transfer yav 32 yaşında bir adama çok üst düzey meziyetleri yoksa bonservis vermek hele hele 6-7 milyonlar çok saçma iş biz mesela aynı parayı Banega'ya versek o da saçma ama en azından pozisyon itibariyle ofansif bir adam sana maç çözüp, para/puan kazandırabilir şimdi bu adam bu maliyeti öne çıkan özelliği defansif yapısı iken nasıl karşılayabilir ki bilmiyorum yani uçuruma koşar adım olarak gidiyorlar bizim orta saha daha iyi her türlü ve maliyeti ortada.

Aşırı iyi gibi lanse ediliyor. Sadece biraz fenomen bir oyuncu, çok üst düzey olduğunu düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt