Lukas Podolski İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam aradığımız kanat oyuncusu; hem hızlı, hem top yapabilen, hem skora katkısı olan, hem de ceza sahası içinde Burak'ı destekleyebilecek bir hücumcu. Transferin en iyi tarafı da oynamak için buraya gelecek olması.

Milli takım kadrosuna girmek istiyo ve sampiyonlar ligi macları tam onun istedigi maclar olucak.

Cok müthis bir sezon gecirebilir, hatta en iyi transferimizde olabilir bu sezon icin, gelmesi lazım.

(~Tapatalk )

Sneijder'den sonra kadrosundaki en iyi hücum oyuncusu Yasin, gelmiş Podolski çöp diyor. Hayırlı işler kardeş.

İstatiksel olarak hiçbişey yapmasa bile (ki ihtimal vermiyorum buna ) sırf şunlar bile bizim çehremizi çok değiştirecektir.

-İki kanattada oynayabiliyor.
-Aşırı tecrübeli,verkaçlarda çok başarılı
-Sneijderin mental olarakda oyun içindede sneijderi bir tık ileri götürebilecek biri
-Topsuz oyundaki koşuları iyi,duruş yeri iyi
-Kafadan 2 yıl daha Üst seviyede kalmak istiyor,maç sayısını fazla tutar
-Sakatlık geçmişi çok kötü değil
-Gerektiğinde Santrafor oynayabilir(çok gerekli olursa)
-Sempatik,takım içi uyuma rahatlıkla uyabilecek DİSİPLİNLİ tam bir Alman.
-Türkleri,Türkiyeyi seviyor uyum problemi minimal düzeyde kalacaktır.
-Tekrar Cl'de boy gösterecek,dikkat çekecek bir performans ben buradayım diyebilecek bir performans göstermek isteyecektir.

Haa gelelim sizin ölçmeden tartmadan yaptığınız yorumlara
-Yaa podolski eskidi ne zamandır forma giymiyor(13-14 sezonunda büyük sakatlık geçirdi,12-13 sezonunda eplde 33 maç 11 gol 10 asist ve bu bir kanat evet )
-Yaa yatmaya geliyor(evet abicim hayatımızdaki tüm almanlar buna uyar disiplinsizlik,üşengeçlik bunlardadır Türklere hiç benzemezler Karıncayız biz )
-Yaa Santraforda bu mu top indircek (Bu adam kanat olarak geliyor gerektiğinde geçer Sadece)

2016 avrupa sampiyonasina gitmek istedigi icin yatmaya gelmez.

Eğer gelirse Sneijder ile çok iyi anlaşacaktır ve kendini 2016 Avrupa Şampiyonası için göstermek isteyecektir,çok klas,skorer ve yetenekli bir oyuncu tam bir kanat değil kesinlikle,hızlı ve adam geçebilen bir oyuncu değil ancak bu ligde sert ve etkili şutları,oyun bilgisi,pasları ve kalitesiyle net şekilde fark yaratacaktır.

CGcfx2-WoAAshx2.jpg

Adam baya Türk işte

Bildiğin Rıfat abi

Gelirse en az 15 golü olur.

de assist orani az olur Burak FW oldugu müddetçe

Ben bu adamı istemiyorum. Kanat için alıyolarsa hamit vol2 olur, kimse şut falan demesin 90 dakika şut atmasını mı bekleyecez?
yok 2. Forvet olarak alınıyorsa bu seferde sneijder kanatta kaybolacak.

Ben bu adamı istemiyorum. Kanat için alıyolarsa hamit vol2 olur, kimse şut falan demesin 90 dakika şut atmasını mı bekleyecez?
yok 2. Forvet olarak alınıyorsa bu seferde sneijder kanatta kaybolacak.

Kuyt bile katki sagladiysa Lukasz neden yapmasin Isa

Ayrica Alman MTda defans yaptigini da gördük

Bence kendi kaliteler ile taraftarin gaziyla gayet basarili olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt