Lukas Podolski İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu adamı istemiyorum. Kanat için alıyolarsa hamit vol2 olur, kimse şut falan demesin 90 dakika şut atmasını mı bekleyecez?
yok 2. Forvet olarak alınıyorsa bu seferde sneijder kanatta kaybolacak.

better leave the gonya route then, m8:k19:

Ben bu adamı istemiyorum. Kanat için alıyolarsa hamit vol2 olur, kimse şut falan demesin 90 dakika şut atmasını mı bekleyecez?
yok 2. Forvet olarak alınıyorsa bu seferde sneijder kanatta kaybolacak.

hamitle-podolskiyi kıyaslamak ?

Hamit bidefa topla cok agır düsündüklerini gerceklestirmesi cok agır,cokda düsünemiyo zaten

Podolski topla seri ilişkisi iyi verkaçları başarılı bunların hangisi hamitte var ? gelmeden öncede yoktu bunlar hamitte

isa hakli

adamin ne cabuklugu kalmis ne de hizi

arsenal ve inter tembel oyuncu diye kovuyo

biz adama 3 milyon kontrat veriyoruz

neymis sut cekiyormus

Podolskiye bile burun kıvırıyoruz daha ne diyelim abi.Messi bile gelse yemin ediyorum onda bi kulp bulur bazıları :oley:

İyi nöbetler saygıdeğer forumdash ve renkdaslarım.

Transfer yok mu transfer? Podolski bitti mi?

Podolski rakı balık hastası. Osmanlı dublesi içiyor.
Su yerine şalgam tercihi.
Kavun görünce gözleri seyiriyor. bizden biri BAŞARILI olur...

gönül isterki kanatta kono shakiri salah tarzı biri olsun ama alamıyoruz öyle birini malesef o zaman podolski iş görür

Kuyt bile katki sagladiysa Lukasz neden yapmasin Isa

Ayrica Alman MTda defans yaptigini da gördük

Bence kendi kaliteler ile taraftarin gaziyla gayet basarili olabilir
kuyt katkı yaptı da kuyt CL maçına çıkmadı ki Şükrü reyiz, ligde zaten ihtiyaç yok ki yasin götürüyo işi. amaç CL olmalı bence.

hamitle-podolskiyi kıyaslamak ?

Hamit bidefa topla cok agır düsündüklerini gerceklestirmesi cok agır,cokda düsünemiyo zaten

Podolski topla seri ilişkisi iyi verkaçları başarılı bunların hangisi hamitte var ? gelmeden öncede yoktu bunlar hamitte

kariyer olarak kıyaslanabilir gayette ama kıyaslamak için söylemedim yinede, yani hamit mi iyi podolski mi iyi diye değil de, hamit kanatta oynadığında nasıl sövüyoduk ağır kalıyo el freni diye podolski de aynı olacak bence.

günümüz futbolunda ağır futbolcular iş yapamıyor kanatta, şimdi bir podolski topu alıp rahatça adam geçebilir mi? kanatta sürekli git gel yapabilir mi?
kanat için yeterince hızlı mı? bence değil.

CLde bize karşı goller attı diye isteyenler de var (sizi kastetmiyorum) bizim karşımızda ergen bebeler bile iş yaptı.

dediğim gibi ancak 2. forvet oynayabilir onda da sneijder faktörü var.

kuyt katkı yaptı da kuyt CL maçına çıkmadı ki Şükrü reyiz, ligde zaten ihtiyaç yok ki yasin götürüyo işi. amaç CL olmalı bence.

kariyer olarak kıyaslanabilir gayette ama kıyaslamak için söylemedim yinede, yani hamit mi iyi podolski mi iyi diye değil de, hamit kanatta oynadığında nasıl sövüyoduk ağır kalıyo el freni diye podolski de aynı olacak bence.

günümüz futbolunda ağır futbolcular iş yapamıyor kanatta, şimdi bir podolski topu alıp rahatça adam geçebilir mi? kanatta sürekli git gel yapabilir mi?

CLde bize karşı goller attı diye isteyenler de var (sizi kastetmiyorum) bizim karşımızda ergen bebeler bile iş yaptı.

yani dediklerini tamamen yanlış bulmuyorum,saygıda duyuyorum ama bizim maalesef cl bazında bakarsak kadromuz zaten çok zayıf,kanada 1 tane hareketli oyuncu alarakta bunu gideremeyiz ama bende isterim öyle biri gelsin ama yok yani.
bizim takım rahat 2 yıl daha kanı modunda olacak maalesef bu böyle,komik gelebilir ama ben bu takımda hamitin yokluğunu çok fazla hissettim özellikle clde ilerde hiç top tutamadık keşke hamit olsa yine sövsek ama keşke olsa dedim.
İlerde çok tecrübesiz kaldık
ha senin dediğinle paralel kadro kuracak olursak gönül şunu ister:

-Muslera-
Pereira-Semih-Ched-Telles
-Melo-Darida-
Konop-Wes-Podolski-
-Llorente-

keşke,keşke.
Ben elimden geldiğince gerçekleri görmeye-dile getirmeye çalışırım.Kadromuz cl için zayıf olacak bu yıl'da huntelaar+podolski+sağbek bile gelse.
Bizi ileri götürebilecek tek şey taraftar+anlıkgaz 'dır.
Şimdi bu yıl tabiki bu tarz bi revizyon olmaz ama dediğin şekilde güçlü bir kadro ancak şöyle mümkün olur
Sen ne düşünüyorsun bilmiyorum ama Selçuk Burak bu takımın kotasıdır.
Selçuk-Burak Gitmelidir
Hızlı,rahat adam geçen kanat alınmalıdır sağ tarafa
Orta sahaya melo yerine bitmek tükenmek bilmeyen enerjik aynı zamanda teknik biri lazımdır.
Disiplinli ama bir o kadarda sert bi önlibero gereklidir.
30 Yaşlarında çok tecrübeli stoper gereklidir.
İleri bindirmeleri verimli defansıda iyi sağ bek gereklidir.
Herkes tellese sağlıyor bu adamların iyi oyuncularla top oynaması lazım keza brumanında öyle,bu adamlar daha kurtarıcı olacak kıvamda değiller.

Artık burda herkesi gerçekleri görmeye davet ediyorum-bu takım bu dönem 3as transferde yapsa clde çok zayıftır.Aşağıdaki tarz revizyon olunca takım anca üst seviye olur ki ozamanda wesley üst seviye olmayacak.

-Muslera-
x-semih-x-telles
----x----x--------
x----Wesley----x
-------x----------

Sneijder ile duvar pasi yapacak patlayici topçu geldi.

Vur vur inlesin Volkan ayisi izlesin.

Biraz geç oldu ama sonunda kavuştuk.Şutlarinla inlet ortalığı aslanım hayirli olsun.3 yıl boyunca üst düzey katkı bekliyorum senden

Boatengide aldıkmı forvete gerek kalmaz bence tam bir şut takımı oluruz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Podolski mi ağır futbolcu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt