Lukas Podolski İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
löw oynayabilecegin bir takima git demis
eger milli takimda oynamak istiyorsa mecbur iyi oynayacak
bu son sansi

Podolski çok doğru bir isim. Kaliteli bir oyuncu. Uyum sorunu da yaşayacağını hiç sanmıyorum. Bu transferi beğenmeyenler çok pişman olur ilerde.

En az Sneijder transferi kadar iyi bir transferdir benim gözümde.

Podolski gelse bile yeter , en azından fazla para kaçırmamış olacağız dışarı. Bilal e verilen para ve Sabriye yapılan zam müsrifliktir.

Podolski gelse bile yeter , en azından fazla para kaçırmamış olacağız dışarı. Bilal e verilen para ve Sabriye yapılan zam müsrifliktir.
Bilale cok yusek bi para verilmiyo hakkini verecektir.
Sabri yi cozemedim bunca yil galatasaray da top oynamasinin aciklamasini bulamiyorum.

★★★★

Podolskiyi begenmemek nedir abi ya?saydiginiz isimler ya tr ye gelmiyor ya asiri ucret aliyor alabilecegimiz en iyi adamlardan ayricada poldi gelip yatyim para kazaniyim die dusuncesi olmaz almanya milli takimina secilmek icin yardirir bence..forvetede birini aldik mi tamamdir
Yumurtadan çıkıp kabuğunu beğenmemek diye buna derim ben. Umut Bulut verem etti kanatta bizi. Elimizde hiç kanat yok desek yeridir. Hala beğenmiyorlar. Kedinin fare ile oynadığı gibi oynadı adam bize karşı. Şöyle 8-10 gol atan bir kanat görmeyeli uzun yıllar oldu.

Bu sene de gelmezse artık gelmez zaten.

Inter macerası berbat geçti. 2016 için düzenli oynayabileceği takımların başında geliyoruız.

Yumurtadan çıkıp kabuğunu beğenmemek diye buna derim ben. Umut Bulut verem etti kanatta bizi. Elimizde hiç kanat yok desek yeridir. Hala beğenmiyorlar. Kedinin fare ile oynadığı gibi oynadı adam bize karşı. Şöyle 8-10 gol atan bir kanat görmeyeli uzun yıllar oldu.

allahın olcay ı her sene 7 8 golle oynuyor podolski gelınce ıs yapmayacak :) konop ayew fılan bızım ıcın can atıyor sanıyorlar da podolskiyi begenmeyenler mumla arayacak hale gelmeseydı ııydı

CGcfx2-WoAAshx2.jpg

Adam baya Türk işte
Arkadaşı: Poldi yorulduysan değişelim mi ?
Poldi : Yok baba ben böyle iyiyim..
Arkadaşı: Tabi iyi olursun ipne mangal başında löp löp götürüyosun malı..
poldi : kihkihkihkohkoh :D

Inter'den gelen adamin is yapmamasi imkansiz Sneijder'den sonra :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt