Lukas Podolski İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayicik acilarin cocugu oldu resmen kücük Emrah gibi abi.

Volkanin kalip kalmamasi tartisiliyor ya su siralar, Podolskinin geldigi gün kendisi gitmek isteyebilir bence. Bu acilara daha fazla katlanmamak nedeniyle :asd:
Podolski Türkiye'de bayağı etkili olur kanaatindeyim, neden bazıları negatif bakıyor anlamadım. Yarı temposu yeter bizim yürüyen lige. EPL performansına bakmak uygun değil bence. Daha bu sene bizim defansı kevgire çevirdi adam C.L.'de.Sneijder'in pasları yalan olmaz en azından.

Bu adama bitik diyen çarpılır. İçerde dışarda tüm takımları tokatlar.

Kewell kosamazdi, defans anlaminda hic birsey yapmazdi. Podolski ise bu konularda cok farkli bir oyuncu. Mücadeleci ve kosuyor, pres yapiyor. Kewell´in sut tekniginde inanilmaz bir estetik yön vardi, sut cekerken adligi pozisyon ve durusu felan harikaydi. Poldi´nin belki okadar sexy bir durusu yoktur, ama Kewell kadar etkili vurur topa...

Kewell´dan cok daha etkili olur bizde.

Ya bu adam da Sneijder gibi taraftarlari ve kulübü benimserse ucar ucar.

Adam zaten Türkiyeyi ve Türkleri seviyor. Sneijder de Türklerle büyümüs biriydi cocukken.

lukas-podolski-trinkt-ein-schlueckle-tee.jpg

137760366718.jpg

CGa6LxAXIAAf79u.jpg

CGa5r7vXEAAYVoK.jpg

Prinz Poldi yi begenmiyoruz, daha bizi darma duman etti.

Inter de iyi degildi, ama sanki agzimizin sulandi Shaqiri cok fena oynadi da ? Inter baya ölü dolu, Ac Milan gibi, büyük yapilanma gerek.

Podolski bildimiz "Elano" tipinde "profesyonel" futbolcu degil.
Bildin "Street Footballer" yani "Cadde Futbolcusu...icindeki Çocuğu kaybetmemiş "... Adam kalbi ile oyunda ve kazanma istegi cok yüksek... GS ile güzel bi uyuma girer ise... bize cok faydali olur.

Son düzenleme:
bu adamdan bize fayda olmaz.diyeceksinz umutun oynadığı yerde hertürlü oynar.evet doğru ama ben demiyorumki umut oynasın daha iyisini alsakta seneye kadar milyonları çarçur etmesek diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt