- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Alacağız Poldi'yi.Gelmeeez

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alacağız Poldi'yi.Gelmeeez
GelmezAlacağız Poldi'yi.![]()
Arkadaşı: Poldi yorulduysan değişelim mi ?
Poldi : Yok baba ben böyle iyiyim..
Arkadaşı: Tabi iyi olursun ipne mangal başında löp löp götürüyosun malı..
poldi : kihkihkihkohkoh![]()
Podolski duvar paslarina bayilir, Sneijderin de arayip bulamadigi adam olacaktir Poldi. Düsünün Yasin bile gözümüze süper bir kanat olarak gözüktü ligin ikinci yarisinda.
Vallah Podolski ye burun kiviranlar baska kimi bekliyorlar? Ben bizimkilerin bu adami alabileceklerinden bile süphe duyuyorum. Eger ki Podolskiyi almayi becerirlerse, kimse Poldi den daha yildiz bir futbolcu beklemesin. Cünkü getiremezler arkadas.
Podolskiden sonra muhtemelen, hem taraftarin gazi da alinmisken, Niasse veya Gürayi aciklarlar.
Yok o atlet için denmiş sanırım mangal için değilayrica burdaki arkadaslara gore bi turkler mangal yapiyo galiba
Eger zamaninda Riera yerine Podolski alinsaydi, Elmander - Poldi hücum hattinin nekadar effektif olacagini tahmin bile edemiyorum. Poldi bu ligde kanat olarak cok rahat 10-15 gol civari atar, forvet yada forvet arakasi olarak 15-20 gol arasi. Kendisi cok pozitif ve dissiplinli bir oyuncu, kariyerinde her türlü tecrübeyi yasamis. Bana göre 2 sene müthis oynar, sonra da bir iki sene rotasyon icinde verimli olur.
Podolski, Pato, yanina da Rafael gelse bu transfer dönemi kurtulur.
Kurtulur mu sadece yoksa futbolcuların bireysel başarısıyla kadro çağ atlar diyebilirmiyiz ? Ya tutarsa riskini göze alırdım bu transferler gerçekten sükse yaptıracak değerde. Ama anlayana.