Cevap: Ntvspor : "Galatasaray Podolski ile Anlaştı"
Bizim futbolcumuz olmayan bir futbolcuya hakaret edememe gibi bir kural ne zaman geldi ki.Bu sizin probleminiz de değil,yaklaşımınız da yanlış.Bence arkadaşa yapılan haksız yorum karşısında ben de düşüncelerimi söyledim.
Kulüp bizi kötü görüyor demişsiniz,kendimizi kulübe iyi ya da kötü gösterme konusunda ne zaman bir hedef belirledik?Böyle bir hedef varsa üyelerle paylaşın ki yorumlar da ona göre gelsin.Benim bildiğim forum felsefesinin birilerine yağ çekmeden olabildiğince düzeyli eleştiri yapabilmesi.Kulüp futbolcusu olmayan birine hakaret edilemiyorsa,Fenerbahçe'ye de edilemez o zaman.Zaten dediğim gibi sizin sorununuz değil.Mesela ben Emre Belözoğlu'na küfür ettim,o da görüp mahkemeye verirse sizin Polis'le tek muhattabınız benim IP adresimi vermektir.
3 'e ayıralım.
"malca bi transfer", "geçen seneki beyin özürlü takım" "Podolski denen beyin kıtı herif" "bu yönetim Adnan Polat'ı bile aratacak" yazan bir arkadaşı uyardığım için (ceza yok, sadece dikkati çektim, iyileştirmesini istedim) benim yaklaşımımı eleitiryorsan, şapkayı bırakıyorum buraya, sen anlat sabaha kadar. :tiphat: Yapılan ikaz doğrudur.
Bir Galatasaray forumu olarak külübün elbette ki yanındayız. Açtığımız konulardan ceza kurallarına kadar herşey bunun üzerine kurulu. Bu forumun kariyeri kulüp yöneticilerinin 2 dudağının arasında. Örneğin bizim aleyhimizdeki oluşumların merkezindesiniz gibi bir eleştiriyle yerin dibine sokabilir, yada ismimizden bahsederek, bir konuda takdir ederek yüceltebilirler. (Eski yönetim, herkes kullanıyordu ama kulüp logosunu kullandığımız için bizi uyarmıştı hatırlarsan.) Şimdi sen de bakalım bizim misyon ve vizyonumuzda "Galatasaray 'ın yeri nedir?" diye. Tabii ki biz bir Galatasaray forumu olarak buna azami dikkat edeceğiz. Hep dediğim gibi, eleştirmek her zaman serbest ama ince çizgi, hakarete asla geçilmemesidir.
Sen bir mesaj yazınca, birtek senin sorumlu olacağını sanıyorsan sana

diyorum. Polis senin IP ni alır. Şikayetçi seni eyleminden dolayı bizi ise moderasyon yapmadığımız için dava eder. Link isteyenleri neden editliyoruz sanıyorsun? Bırakırdık, kendileri sorumlu olurlardı. Digiturk DSmart avukatlar aracılığıyla IP lerini isterdi olur ve biterdi. Oysa isteyenden daha ağır cezaları, bu tarz yasa dışı eylemlere ev sahipliği yapan siteler görüyor.
Özetle, bilgilerine saygım var, ama gereksiz bir konuya müdehale ettin. Yunus 'un yazdığıma bir tepkisi yokken (ki ben bu tarz mesajlara dikkat etmesini rica ettiğim mesajımda bir hata yapmadığımı düşünüyorum) sen gereksiz yere dahil oldun.