# Lukas Podolski

Cevap: Ntvspor : "Galatasaray Podolski ile Anlaştı"

Yine patlamanı istiyorum ntvspor bu sefer çok içten istiyorum

Öncelikle şuna değineceğim.Podolski kulüp kariyerlerinde asla iyi bir oyuncu olamadı ama milli takımdaki başarıları hep onu yükseltti.Alman milli takımında harikalar yaratıp Ribery sakatken süre alamayan bir futbolcudan bahsediyoruz,Podolski.Oradan Köln'e geri döndü ancak oradaki performansı da hiç iyi değil.Alman milli takımı kalitesinde sistem ve oyunculara sahip olmadığımız sürece ki değiliz,Podolski'nin gelip Elano gibi elimizde patlama ihtimali çok yüksek.Bunu görmek için Nostradamus olmaya gerek yok.

Benayoun L'pool kariyeri boyunca bir yıldız olmasa da dediğin özellikleriyle ve istikrarlı performansıyla taraftarın gözüne girmiş isimlerden birisi.Ama boldladığım kısma katılmıyorum.Orada yaratıcı bir isim olacaksa Benayoun Podolski'den çok daha yaratıcıdır o bölgede.

Son olarak taraftara eleştirim,yine isim transferlerine ağzımız sulanıyor böyle olmamalı.Podolski gibi kulüp kariyeri soru işaretleriyle dolu bir adamı almak yerine Premier Lig'de yıllarca oynamış ve başarılı olmuş,bu oyunu sayesinde Chelsea'ye kadar yükselebilmiş bir oyuncu daha iyi bir tercihtir.

Kariyerinin sonuna gelmis oyuncular ilen basari sagliyamassin. Iki senedir dogru duzgun forma sansi bulamamis, ve sakatlik problemi olan 31 yasindaki bir youncu bize katki saglayamaz. Podolski 26 yasinda, elinde patlarsa bile aldigin fiyatin yakininda bir oranla satabilirsin. Bunun birde basarili performans gostermesi halinde yuksek bir fiyata satmakda var.

Yapmayın alacağımız adam takıma %100 katkı/fayda sağlar.

Keşke ama keşke alabilsek benim en çok istediğim transfer bu Adam hızlı iyi bir şutör ve gayette iyi ortalar yapabiliyor tekniği zayıf olmasına rağmen fiziği güclü ve 90 dakkikayı rahatlıkla kaldırabilecek kapasiteye sahip.Ardadan hızlı ve iyi bir şutör olduğu kesin ama tekniği zayıf zaten iyi tekniği olsa biz yanına yaklaşamazdık.

Alman milli takımının banko adamı 10 tane stancu 10 tanede baytar eder.

Cevap: # Lukas Podolski

Podolski Nuriye ırkçı hareket yapmış da bla bla bla... sanırsın ki Podolski has Alman, saf Alman ırkından Hitlerin torunu. Podolski ne kadar Almanyalı ise Nuri de en az okadar Almanyalı. Biri Polonyadan devşirilmiş Alman pasaportlu Alman milli oyuncusu, diğeri de Türkiyeden devşirilmiş çifte vatandaş hem Alman hem Türk pasaportu olan ama Türk milli takımını tercih etmiş biri çok mu büyük fark var da aralarında biri diğerine ırkçılık yapsın ? aynı hareketi sinirlenip Mesut da Nuri ye yapabilirdi Mesut da mı ırkçılık yapmış olcaktı Nuri ye bu durumda ?

Bizim futbolcumuz olmayan bir futbolcuya hakaret edememe gibi bir kural ne zaman geldi ki.Bu sizin probleminiz de değil,yaklaşımınız da yanlış.Bence arkadaşa yapılan haksız yorum karşısında ben de düşüncelerimi söyledim.

Kulüp bizi kötü görüyor demişsiniz,kendimizi kulübe iyi ya da kötü gösterme konusunda ne zaman bir hedef belirledik?Böyle bir hedef varsa üyelerle paylaşın ki yorumlar da ona göre gelsin.Benim bildiğim forum felsefesinin birilerine yağ çekmeden olabildiğince düzeyli eleştiri yapabilmesi.Kulüp futbolcusu olmayan birine hakaret edilemiyorsa,Fenerbahçe'ye de edilemez o zaman.Zaten dediğim gibi sizin sorununuz değil.Mesela ben Emre Belözoğlu'na küfür ettim,o da görüp mahkemeye verirse sizin Polis'le tek muhattabınız benim IP adresimi vermektir.

3 'e ayıralım.

"malca bi transfer", "geçen seneki beyin özürlü takım" "Podolski denen beyin kıtı herif" "bu yönetim Adnan Polat'ı bile aratacak" yazan bir arkadaşı uyardığım için (ceza yok, sadece dikkati çektim, iyileştirmesini istedim) benim yaklaşımımı eleitiryorsan, şapkayı bırakıyorum buraya, sen anlat sabaha kadar. :tiphat: Yapılan ikaz doğrudur.

Bir Galatasaray forumu olarak külübün elbette ki yanındayız. Açtığımız konulardan ceza kurallarına kadar herşey bunun üzerine kurulu. Bu forumun kariyeri kulüp yöneticilerinin 2 dudağının arasında. Örneğin bizim aleyhimizdeki oluşumların merkezindesiniz gibi bir eleştiriyle yerin dibine sokabilir, yada ismimizden bahsederek, bir konuda takdir ederek yüceltebilirler. (Eski yönetim, herkes kullanıyordu ama kulüp logosunu kullandığımız için bizi uyarmıştı hatırlarsan.) Şimdi sen de bakalım bizim misyon ve vizyonumuzda "Galatasaray 'ın yeri nedir?" diye. Tabii ki biz bir Galatasaray forumu olarak buna azami dikkat edeceğiz. Hep dediğim gibi, eleştirmek her zaman serbest ama ince çizgi, hakarete asla geçilmemesidir.

Sen bir mesaj yazınca, birtek senin sorumlu olacağını sanıyorsan sana :eek: diyorum. Polis senin IP ni alır. Şikayetçi seni eyleminden dolayı bizi ise moderasyon yapmadığımız için dava eder. Link isteyenleri neden editliyoruz sanıyorsun? Bırakırdık, kendileri sorumlu olurlardı. Digiturk DSmart avukatlar aracılığıyla IP lerini isterdi olur ve biterdi. Oysa isteyenden daha ağır cezaları, bu tarz yasa dışı eylemlere ev sahipliği yapan siteler görüyor.

Özetle, bilgilerine saygım var, ama gereksiz bir konuya müdehale ettin. Yunus 'un yazdığıma bir tepkisi yokken (ki ben bu tarz mesajlara dikkat etmesini rica ettiğim mesajımda bir hata yapmadığımı düşünüyorum) sen gereksiz yere dahil oldun.

hiç olumlu şeyler düşünmüyorum bu adamın hakkında

Benayoun kraldir bu adamın yanında

Cevap: # Lukas Podolski | Podolski İle Anlaşıldı İddiası

Yanında keşke Geromel'i de alabilsek.. :p

Digitürk,Dsmart örneği vermen yanlış.İkisinin birbiriyle alakası yok.Birinde illegal içerik bulundurduğun ya da yönlendirdiğin için tüzel bir kişiliğin haklarını ihlal etmiş olduğun için doğrudan müdahil olmuş olursun,diğerinde ise gerçek bir kişiliğin hakkında etmiş olduğun sözlerden dolayı müdahele olursun.Gerçek bir kişiliğin haklarını ihlal eden suçtan sorumludur,sen kalkıp bu adama küfür et demediğin sürece bir suçun olmaz.

Yıllardır bu sorundan müzdarip ekşi sözlük,bir üyesinin hakareti yüzünden kapatıldı mı hiç?İnci sözlükte üyeler birbirlerine hakareti geçen laflar edebiliyor,zaten üyelik sözleşmesinde bunun olduğu yazıyor,hiç bir sıkıntı çekti mi inci sözlük bu yüzden.Bu iki kurumunda üyelerine en önemli uyarısı nedir?"3.şahıslara hakaret etmeyin,sonra sizin başınız yanar."

Bu yüzden "Malca bir transfer","Podolski beyin kıtı" gibi ifadeler bu malca transferleri yapanlar ile yorumu yapan arkadaş ve Podolski ile yorumu yapan arkadaştır.Siz üyelik sözleşmenizde 3.şahıslara hakaret yasaktır gibi bir madde belirtmezseniz bu yapılabilir,evet suçtur ama bu şahıslar gerçek kişilik ise siz ya da forum hiçbir zarar görmez.

Şöyle bir örnek veriyim.İnci Sözlük üyesi bir arkadaşım sözlük üzerinde organize olarak bir dikiş-nakış forumu basıp forumu enkaz haline getirdiler.Bu forum sahipleri savcılığa suç duyurusunda bulunmuş,İnci Sözlük yönetiminin tek müdahil olduğu kısım bu sözlük üzerinde organize olunan konu içinde katıldığını açıkça belirten insanların IP adreslerini istemiş.Bunun dışında bu olaydan dolayı İnci Sözlük hiçbir ceza almadı,arkadaşı da karakolda bir çay içirip göndermişler.Orası ayrı.

Bu konu hakkında bilgi sahibi olduğum için yorum yazıyorum.Zaten bilgi sahibi olmadan fikirlerimi belirtmediğimi sen de bilirsin.Ve bugün yapılan bir haksızlığın yarın bana da yapılabileceğini düşünerek yazdım.

Podolski Benayounu top diye oynar.Karşılastırılması bile komik.

podolski transferi çok uygundur bizim için.

E bizim ligde Türk Türke yabancı yabancıya veya Türke ana avrat sövüyor bir şey yok. Podolski nuriye hareket yapınca problem oluyor. Villaya da mesutun dinine sövmüş o zaman face de anti david faşo allahsız kitapsız villa sayfası açın.

Bundan sonra herhangi bir şekilde 3.şahsa edilen hakarette,"Fenerbahçe" ya da vs. bir takımın futbolcusu olsa bile benim rastladığım yapılan ağır eleştiriyi raporlayacam ve değiştirilmesini takip edeceğim.Sonuçta forumun başı ağrıyabilir sizin mantığınızla.

Lukas Podolski'yi beğenmeyenler kesin Ronaldo'yu falan isteyenler heralde :D Mis gibi Podolski soldan akar! Daha 26 yaşında.Ama geleceğini sanmıyorum o ayrı.

Podolski soldan akamaz.Keita gibi bir adam bekliyorsanız unutun.Statik bir forvetimiz de yok ki Almanya'da Podolski-Klose-Mesut üçlüsünün organizasyonlarını yapabilsin.Hatta Mesut yerine bir adamımız bile yok.

Bundan sonra herhangi bir şekilde 3.şahsa edilen hakarette,"Fenerbahçe" ya da vs. bir takımın futbolcusu olsa bile benim rastladığım yapılan ağır eleştiriyi raporlayacam ve değiştirilmesini takip edeceğim.Sonuçta forumun başı ağrıyabilir sizin mantığınızla.

Komple yanlış anladın nerelere geldik. Konu o değil ki Kansu. Nerelere getirdin konuyu?

Ben "Fener yada X takım oyuncusuna edilen ağır eleştiri" üzerine tek bir cümle söylemedim. (Ara bak bulamayacaksın) Burada tartıştığımız konu X takımlar ve oyuncuları değildi. Yani iyileştirilmesini istediğim şey Podolski ye edilen söz değil. Podolski üzerinden bizim yönetime edilendi ve üsluptu. ("Podolski yi alacak kadar kıt beyinli" gibi birşeydi.)

Fener yada X takım ile ilgili kuralımız eleştiri / hakaret üzerine değil, genel ahlak kapsamında ele alınır ve değerlendirilir.

Yoksa Podolski (sözleşmeli oyuncumuz olmadığı sürece) benim umurumda değildir.

Anlaşabileceğiz diye umuyorum.

Podolski soldan akamaz.Keita gibi bir adam bekliyorsanız unutun.Statik bir forvetimiz de yok ki Almanya'da Podolski-Klose-Mesut üçlüsünün organizasyonlarını yapabilsin.Hatta Mesut yerine bir adamımız bile yok.

Beşiktaş 'ın 90 lı yıllarda rambo gibi bir sağ kanadı vardı. Recep, Rıza, Metin 3 lüsü çok sağlam şekilde savunur, sağlam hücum ederlerdi.

Solda sadece (sağ ayağını baston olarak kullanan) Walsh? vardı. Soldan akamaz, çalım atamazdı (Ama iyi orta yapardı).

Podolski de anca bizim Walsh 'umuz olur sanırım.

Walsh müthiş orta yapardı. Podolski sanki çift forvetli sistemdeki 2. forvet gibi. Arda gibi değil, Keita gibi değil. Ne gibi?

Geri
Üst Alt