# Lukas Podolski

Cevap: # Lukas Podolski | Podolski İle Anlaşıldı İddiası

Podolski kraldır candır. Umarım gelir. 10 numarayı gerçekten hakeder. Köln'de harcanıyor. Taraftar aşığı bir adam. Bize gelirse bu taraftara bir sevdirsin kendini ayrılamaz.

Sol kanat ve forvette ihtiyacımız olan bir isim.

Podolski bizim Kewell'imiz olur ( Kewel'a olduğu kadar duygusal bağlanamayabiliriz ama Kewell'dan daha istikrarlı olacağı kesin )

Keita gelmeyecekse Podolski alınmalıdır.

Sağda Eboue ve Sabri değişmeli oynayabilir.

Arda'nın pozisyonu şu an en büyük sorun.

index.php

Lukas Podolski umarım kariyerinde değişiklik ister ve Galatasaray'ı tercih eder.Taraftarla içli dışı olan bir adam burada hakettiği saygıyı , sevgiyi zaten görecektir.Bence tam anlamıyla kariyerinde patlama yapabileceği takım Galatasaray'dır diye düşünüyorum.İnşallah gelir.

Podolski bizim Kewell'imiz olur ( Kewel'a olduğu kadar duygusal bağlanamayabiliriz ama Kewell'dan daha istikrarlı olacağı kesin )

Keita gelmeyecekse Podolski alınmalıdır.

Sağda Eboue ve Sabri değişmeli oynayabilir.

Arda'nın pozisyonu şu an en büyük sorun.

Kewell cok abartildi, ilk sezon harici diger sezonlarda neredeyse hic varlik gösteremedi.

Podolski transferi tutmasa bile, Almanya'dan neredeyse her klüp kendisini ister ve aldigimiz paraya rahatlikla satariz, daha 26 yasinda.

Cevap: # Lucas Podolski

Podolski'yi kim neden beğenmez anlamıyorum.Sorunsuz bir oyuncu söyleyin bana.Herkes kedi gibi olmak zorunda mı ? Çıksın topunu oynasın yeter.Benim gördüğüm kadarıyla çatır çatır oynuyor.

Bayerin münihindeykene seviyordumda, niye koln'de harcıyor kendisini cozemediğim olay bu... Podolski'ye kulup mu yok ? bir haltlar donuyor ama ne...

Bayerin münihindeykene seviyordumda, niye koln'de harcıyor kendisini cozemediğim olay bu... Podolski'ye kulup mu yok ? bir haltlar donuyor ama ne...

Vaktinde baya Köln'e gönül bağıyla dönmüştü bu adam.Benim hatırladığım baya baya Münih yönetimine resti çekmişti bırakın beni Köln'e gideyim diye.Köln de normalde alamayacaktı da kampanyalar başlatıp para biriktirmişlerdi bu herifi alabilmek için.Şimdi neden ve nasıl bu adam kopar gelir ben de bunu anlamıyorum.

türkiyede iş yapar

hem de 26 yaşında

burada efsane olur.

Podolski aradığımız adamdır. Sol kanatta forvette her türlü oynar..

Elano , Kewell , Keita , Misimovic ve kismen Lincoln hatta Baros , gundemdeki Diego gibi isimlere oldum olasi karsiydim ve bunlarin hic birinden medet ummamak gerektigini savundum , ama Podolski ismi farkli. Oncelikle disiplinli bir kulturden yetisme ve futbol hayatini surdurdugu ulke ,yetistigi ulkeden de disiplinli.

Artik tangocu sambaci donemi bitti , 10 numara donemi de bitti , artik ozellikle kanat oyuncularin iyi olacak , vurdugunu atan forvetler azaldi , defanslar guclendi , bu yuzden yetenegi kadar devamliligi ve surat ve sut ozelligi olan adamlar gerekli. Bu yuzdendir ki yazimin basinda yazdigim adamlari toplasan bi Podolski etmez. Umarim bu transfer gerceklesir.

İnşallah olmuştur, olursa güzel olur.

Elano , Kewell , Keita , Misimovic ve kismen Lincoln hatta Baros , gundemdeki Diego gibi isimlere oldum olasi karsiydim ve bunlarin hic birinden medet ummamak gerektigini savundum , ama Podolski ismi farkli. Oncelikle disiplinli bir kulturden yetisme ve futbol hayatini surdurdugu ulke ,yetistigi ulkeden de disiplinli.

Artik tangocu sambaci donemi bitti , 10 numara donemi de bitti , artik ozellikle kanat oyuncularin iyi olacak , vurdugunu atan forvetler azaldi , defanslar guclendi , bu yuzden yetenegi kadar devamliligi ve surat ve sut ozelligi olan adamlar gerekli. Bu yuzdendir ki yazimin basinda yazdigim adamlari toplasan bi Podolski etmez. Umarim bu transfer gerceklesir.

bos bir yorum. tangocu sambacı donemi bitti diyorsun, oyle bir donem asla olmadı ki. ozellikle kanat oyuncuların iyi olacak diyorsun, defanslar guclendi diyorsun.. ne demek bu ya ? defanslar guclendiyse kilidi acacak beyinlere ihtiyacın vardır, hızlı maymunlara değil.. bir Messi Ronaldo izlediniz diye, bu tur yorumların coklugu beni sasırtmıyorda, neyse iste...

senin o 10 numara dediğin adamlar olmadan, hic bir takım basarılı olamaz. Lincoln'ı da iceren o saydığın oyuncuları toplasan Podolski etmez lafına zaten bir yorum getirme ihtiyacı hissetmedim :asd:

Podolski'ye gelince, iyi transfer olur, umarım alırız.

İyi bir takım kurulurken Podolski de o takımın işleyen bir dişlisi olur. İnşallah bu transfer olur.

Podolski-Forlan-Kazım-Baros iyi bi hücum hattı olacak hepsi de gol özelliği olan adamlar :)

Podolski Baros'la muthis olur. Tam birbirlerini tamamlayıcı ozellikte adamlar.

Geri
Üst Alt