# Lukas Podolski

Cevap: # Lukas Podolski

podolski sol kanat veya açık değilde forvet gibi sanki bence sol kanat sorunumuz çözülmücek bu transferle

Hoşgelmiştir, gelişiyle sevindirmiştir ancak Podolski-Kazım-Baros ileri üçlüsünde kim topu ileriye taşıyacak, pozisyon yaratacak, topun ileride kalmasını sağlayacak? Beraberinde bana bu soru işaretini de getirmiştir. Selçuk da statik oynayan bir oyuncu, orta sahada Diego gibi bir oyuncumuzun olması hiç fena olmazdı ama yabancı kontenjanı elimizi kolumuzu bağlıyor maalesef. Bu sezon bunun eksikliğini çok çekeceğiz gibi.

Podolski rahatlıkla topla gider.Ama Kazım ve Baros beni düşündürüyor.Kazım istikrarsız olmasa eyvallah.

Baros zaten bitik gibi oynuyor.Dün ne top aldı ne dribling yaptı hocanın forvet isteme nedenini anlıyorum.

Forumda Forlan'ı tanımayanlar var sanırım.Siyah saçlı esmer biri felan mı sanıyorsunuz adamı anlamadım? Forlan şu sarı oğlan bizim bildiğimiz

Podolski transferi Forlan transferinden daha büyük iştir.. Net!

Forlan bu solediklerimizi hak edecek bir sey yapmadi ise , istenmeyi hak edecek de bir sey yapmadi.. Forlan kimdir ya ? Hasbel kader garip garip maclarla bir noktaya gelmis kucuk bir milli takimin vasifsiz oyunculari arasinda forvet olma avantaji ile ismi duyulmus herhangi bir oyuncu..

Aman tanrım.

Dünya Kupasında yarı final oynayan, Brezilya, Arjantin'in bulunduğu kupayı kazanan, kadrosunda Suarez, Cavani, Muslera yıldızları barındıran Uruguay'dan mı bahsediyoruz?

Hani şu 2010 da altın top ödülünü kazanan ve avrupada yılın forveti seçilen Forlan. Hani şu geçen sene Avrupa Ligi ve Süper Kupayı kaldıran takımın en golcü oyuncusu forlan?

323 maçta 155 gol atan Forlan?

Yapmayın etmeyin.

Yas olarak Podolski derim ben. Forlan ve Podolskiyi karsilastirmak istemem, ama 26 yasinda bir Podolskiyi daha fazla kullanabiliriz.

Aman tanrım.

Dünya Kupasında yarı final oynayan, Brezilya, Arjantin'in bulunduğu kupayı kazanan, kadrosunda Suarez, Cavani, Muslera yıldızları barındıran Uruguay'dan mı bahsediyoruz?

Hani şu 2010 da altın top ödülünü kazanan ve avrupada yılın forveti seçilen Forlan. Hani şu geçen sene Avrupa Ligi ve Süper Kupayı kaldıran takımın en golcü oyuncusu forlan?

323 maçta 155 gol atan Forlan?

Yapmayın etmeyin.

Geciniz o isleri. Cok duyduk bunlari.

poldonun gelmesi daha iyi. hem ben bizde çok daha iyi olcağını düşünüyorum.

Sinan Bilgin Forlan'ın 3 maçını bile izlememiştir iddia ediyorum.Tanımadığı belli.

Forlan son 1 yılı formsuz geçirmiştir, geçirmeye de devam etmektedir, yaşı ilerlemiştir, fizik olarak eski Forlan değildir, o yüzden bu formsuzluğun devamlı olması da ihtimaller arasındadır ancak bu yüzden kariyerini yoka sayıp adamı itin g.tüne sokmaya gerek yok.

Forlan kariyerinin sonuna gelmiş, Podolski ise en güzel yıllarında

Forlan 32 yaşında miili takımında 24 gol atmış podolski 26 yaşında 42 gol

Forlan büyük bir futbolcu tamam fakat bu sene tsl deyiz sadece, seneye avrupaya giderken forlanı bastonla getirebiliriz fakat podolskiyle uzun yıllar büyük işler yapabiliriz ve daha birçok sebepten Podolski bize forlandan kat kat daha fazla faydalı bir transfer. Üstelik Forlan başından beri bizi istemiyor şimdi takımı ondan vazgeçince bari size geleyim biraz paranızı yerim tarzından gelecekse hiç gelmesin.

Celal Gürcan: Adnan Öztürk transfer çalışmalarını sürdürüyor. Futbolcunun tavrını düşündüğümüzde durumun lehimize olduğunu söyleyebilirim. Podolski ile görüşmelerimiz çok iyi gidiyor. Ancak size yüzde veremem, bu transfer ne olacağı belli olmaz. En geç yarın akşama kadar olumlu ya da olumsuz bir sonuç alacağız.

Forlan kariyerinin sonuna gelmiş, Podolski ise en güzel yıllarında

Forlan 32 yaşında miili takımında 24 gol atmış podolski 26 yaşında 42 gol

Forlan büyük bir futbolcu tamam fakat bu sene tsl deyiz sadece, seneye avrupaya giderken forlanı bastonla getirebiliriz fakat podolskiyle uzun yıllar büyük işler yapabiliriz ve daha birçok sebepten Podolski bize forlandan kat kat daha fazla faydalı bir transfer. Üstelik Forlan başından beri bizi istemiyor şimdi takımı ondan vazgeçince bari size geleyim biraz paranızı yerim tarzından gelecekse hiç gelmesin.

Forlan mı Podolski mi tartışması dönmüyorki burada konuya yanlış girmişsin.

Forlan Podolski ikilisi gelsin,tartışmalar bitsin. :ays:

[video=youtube;y-yde6J0Z9E]https://www.youtube.com/watch?v=y-yde6J0Z9E[/video]

:(

444.jpg

:(

Forumdaki ilk mesajımı bi müjde ile yazmak istiyorum :)

Şeref Aydında onayladı ; Podolski galatasarayda diyebiliriz hayırlı olsun şimdiden.

1 haftadir icimi icime sigdirmayan, mutluluktan saga sola kufur ettirmemi saglayan oyuncu(sanirim siyirdim).

sahsi gorusume gore son yillarda ofans bolgesi olarak gerceklestirdigimiz en iyi transferimiz.

işte link : lukas podolski - galatasaray sözlük

Geri
Üst Alt