# Lukas Podolski

Cevap: # Lukas Podolski

Yönetimden yine podolskinin maliyetine karşı gelenler varmış..Kim bunlarya:sopa:, Kalite için paraya kıyacaksın.

Meloyu gördük nasıl oynuyor.,Terimi topa tutmuşlardı.Şimdide Podo için başlamış.

Forlan bu solediklerimizi hak edecek bir sey yapmadi ise , istenmeyi hak edecek de bir sey yapmadi.. Forlan kimdir ya ? Hasbel kader garip garip maclarla bir noktaya gelmis kucuk bir milli takimin vasifsiz oyunculari arasinda forvet olma avantaji ile ismi duyulmus herhangi bir oyuncu..

Zaten bunlari ozellikle forlan icin yazmadim.. Keita , lincoln , misimovic ve benzerleri icin de gecerlidir bunlar.. Artik boyle kalite fukarasi , yasi gecmis , paradan baska dusuncesi olmayan oyunculari doldurmasak ...

En guldugum olaylardan biri de , ornegin Drogba dan bahsedilirken "Chelsea filancayi alinca Drogba bize kalir" tipi soylemler .. Baska forveti alinca Drogba bosa cikiyosa demek ki adam daha iyisini aliyor ,sen ise artiga tamah ediyosun demektir.

Ama podolski gibi bir adami para arttirmana ragmen zar zor bir noktaya getiriosan , demek ki degerli birini koparmaya calisiyosun demektir.

E insaf abi Forlan'a da bunları dedin ya tebrik ediyorum:o Bende çok sıcak bakmıyorum da belki sallamaz bu kadar ısrardan sonra falan diye. Yoksa ciddi topunu oynamaya gelsin Forlan uçurur ligi.

Yönetimden yine podolskinin maliyetine karşı gelenler varmış..Kim bunlarya:sopa:, Kalite için paraya kıyacaksın.

Meloyu gördük nasıl oynuyor.,Terimi topa tutmuşlardı.Şimdide Podo için başlamış.

Defolup gitsinler o zaman bir Anadolu takımının yönetimine girsinler.Sıkıldım ben bu pinti heriflerden.Ömrümüzü yedller be!

Podolski: "Galatasaray çok büyük bir kulüp!"

G.Saray çok büyük bir kulüp!

Galatasaray, Podolski transferinde ikinci ve en önemli teklifini verdi. Sarı kırmızılılar Podolski’ye yıllık 4 milyon net ücret, takımı Köln’e ise 10 milyon avro bonservisi ücreti önerdi.

Türklerle ilişkisi çok iyi olan Polonya asıllı Alman futbolcu ise, arkadaşı olan futbolcu antrenörü Turgay Hardal’a Galatasaray’ın teklifiyle ilgili çok önemli bir mesaj verdi.

PODOLSKI: “KULÜBÜMLE ANLAŞILSIN, BEN GÖRÜŞMEYE HAZIRIM. GALATASARAY ÇOK BÜYÜK BİR TAKIM”

Köln’de yaşayan ve özellikle FC Köln ile Bayern Leverkusen takımlarıyla çok iyi ilişkileri olan Turgay Hardal, Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu oldu ve “Konuşmamız sırasında Lucas’ın yaklaşımını çok net anladım ‘Lucas, kulübümle mukavelem var. Ancak Galatasaray, kulübümle anlaşırsa ben görüşmeye hazırım. Türklerin beni böyle ısrarla istemesi gurur verici bir olaydır. Galatasaray çok büyük bir kulüptür. Ancak benim profesyonel bir anlaşmam var; önce kulübümle anlaşılmalı, sonrasında ben görüşmeye hazırım’ diyor” şeklinde konuştu.

GALATASARAY, LUCAS’A KÖLN’ÜN VERDİĞİNİN 2 KATINDAN FAZLASINI VERİYOR

Turgay Hardal, eğer Podolski, FC Köln Yönetimi’ne gidip, “Ben gitmek istiyorum” derse, bu iş kesin olur. Podolski, Köln’den yıllık 2.5 milyon avro brüt para kazanıyor, vergilerle birlikte eline net 1.5 milyon avro geçiyor. Oysa Galatasaray kendisine yıllık 4 milyon avro net para verdi. Lucas, bir daha hayatı boyunca böyle bir teklifle karşılaşamaz” dedi.

ALMAN BASINI DURUMU GALATASARAY LEHİNE DEĞERLENDİRMEYE BAŞLADI

Alman basının da bugün itibariyle Podolski’nin Galatasaray’a transferi konusunda ılımlı haberler yaptığını ifade eden Hardal, “Köln Başkanı Wolfgang Overath, ‘Podoslki’yi kesinlikle bırakmayacağız. O bizim idol futbolcumuz’ açıklamasında bulundu; ancak Kölner Express ve Bild gibi önemli gazetelerdeki arkadaşlarım Podolski konusunda durumun Galatasaray lehine değiştiğini söylediler ” şeklinde konuştu.

CELAL GÜRCAN: “GÖRÜŞMELERİMİZ İYİ GİDİYOR; EN GEÇ YARIN AKŞAM SONUÇ ALIRIZ.”

Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Celal Gürcan ise, konuyla ilgili Özgür Sancar’a yaptığı açıklamada, “Başkan Yardımcımız Adnan Öztürk, orada transfer çalışmalarını sürdürüyor. Futbolcunun tavrı açısından düşündüğümüzde durumun lehimize olduğunu söyleyebilirim. Görüşmelerimiz çok iyi gidiyor. Ancak size yüzde veremem, bu transfer, ne olacağı belli olmaz. En geç yarın akşama kadar olumlu ya da olumsuz bir sonuç alacağız” dedi.

PODOLSKİ KÖLN’DE MUTSUZ

Lucas Podolski, Bayer Münih’ten ayrılıp büyük bir hevesle geldiği Köln’de son gelişmeler nedeniyle mutsuz günler yaşıyor. Öyle ki kaptanlığının alınmasına neden olduğunu düşündüğü sportif direktör Volker Finke ile selamlaşmıyor, tokalaşmıyor. Geçen sezonki teknik direktör Frank Schaefer’in gönderilmesi, ardından çok sevdiği kulüp çalışanlarının da işine son verilmesi Polonya asıllı futbolcu için tam bir hayal kırıklığı oldu. Podolski’nin mutsuz bir dönem geçirmesi, transfer konusunda Galatasaray’ın en önemli avantajı olarak değerlendirilirken, Alman futbol otoriteleri futbolcunun Galatasaray’a transferi durumunda, FC Köln kulüp binasını binlerce taraftarın basabileceğini söylüyorlar.

Radyo Spor | News

Cevap: Podolski : G.Saray çok büyük bir kulüp!

Adamın adını yanlış yazmışlar :)

At artık imzanı gel biran önce..

Gel artık.

canım benim yaa gel reis :D

lu lu luas podolski

O halde Hagiyi de oynatalim , senin soledigini soluyorum ben de aynen aslinda.. Fii tarihinde dunya kupasinda bunu yapti , su kadar gol atti etti ile olmuyor bu isler .. Bize 33 yasindan sonra yeniden dogar miyim diye lotarya yapacak degil , her zaman piyasasi olan adam lazim.

Podolskiye veya herhangi bi oyuncuya 25-26 sinda cakarsan 4 senelik imzayi , adam o 4 senede illa ki bir donem cikis yapmak zorunda kalir. Laubali karakterde biri bile olsa futbolla iliskisi kesilmemesi icin antremanini da duzgun yapar , macini da adam gibi oynar .. sabredersen verim de alirsin , tekrar da satarsin

ama 33-34 yasinda adam alirsan tavla tahtasini acar zarlari eline alir barbut oynarsin ancak ,duses gelir mi diye

Hocam söylediğin şeylere bir daha bir göz at istersen, ben diyorum ki şu anda eski formunda olmayabilir ancak bu Forlan'a balon muamelesi, futbolcu değil muamelesi yapmanı gerektirmez. O zaman her yaşlanan, formdan düşen oyuncuya sallayalım, balon muamelesi yapalım, olcak iş mi? Zamanında iyi işler yapmış ancak şu anda bunları yapabilecek güce sahip değil dersin vs. onlara katılırım, adamı beğenmezsin ona da tamam ancak direkt Forlan'ı futbolcudan saymaman, balon yerine koyman talihsiz bir yorum olmuş gerçekten. Yoksa ben de Forlan'ın eski Forlan olmadığını biliyorum. Ha iş yapar mı, bence hala TSL'de iyi iş çıkarır ancak fiyat/performans olarak beklentileri karşılayacağını ben de düşünmüyorum orası ayrı.

Insallah Podolski'yi satmaz Köln, adamlar 12,13 Milyon istiyorlarmis, 8 Milyondan daha fazla bir rakama bu adami GS formasinda görmek istemem.

Cünkü Arda 12 Milyona gitti, ve Podolski 12 Milyona gelirse, Arda'dan elde ettigimiz paranin yüzde yüzünü Podolski'ye harcamis olacagiz.

12 Milyona Brezilya'dan 5 tane Robinho bulunup alinir, Japonya'dan 20 tane Kagawa bulunup alinir,

tabii ki Scout sistemin varsa, ancak bizimkiler gibi isim olmus oyuncularin pesinde kosuyorsan cok normal böyle yüksek rakamlar ödemek.

Transferde iki ihtimal var,

ya Atletico gibi Falcao gibi topcuyu 40 Milyona alacaksin,

ya da Porto gibi Falcao'yu Güney Amerika'dan bulup 5,5 Milyon Euro'ya getireceksin.

Porto satti yaklasik 35 Milyon kar yapti.

Cevap: Podolski: "Galatasaray çok büyük bir kulüp!"

Artık kulüpler anlaşsın, Podolski gelsin.Sabrımız kalmadı...:(

resmiyet'e dökün artık bu işi..vakit geçtikçe GERİLİYORUZ..

Şeref Aydın geldi demedi mi beyler, neden kasıyoruz ki?

Insallah Podolski'yi satmaz Köln, adamlar 12,13 Milyon istiyorlarmis, 8 Milyondan daha fazla bir rakama bu adami GS formasinda görmek istemem.

Cünkü Arda 12 Milyona gitti, ve Podolski 12 Milyona gelirse, Arda'dan elde ettigimiz paranin yüzde yüzünü Podolski'ye harcamis olacagiz.

12 Milyona Brezilya'dan 5 tane Robinho bulunup alinir, Japonya'dan 20 tane Kagawa bulunup alinir,

tabii ki Scout sistemin varsa, ancak bizimkiler gibi isim olmus oyuncularin pesinde kosuyorsan cok normal böyle yüksek rakamlar ödemek.

Transferde iki ihtimal var,

ya Atletico gibi Falcao gibi topcuyu 40 Milyona alacaksin,

ya da Porto gibi Falcao'yu Güney Amerika'dan bulup 5,5 Milyon Euro'ya getireceksin.

Porto satti yaklasik 35 Milyon kar yapti.

Artık bu Porto örneklerinden sıkıldım. :)

Onların düzenli kurulmuş işleyen bir takımı var. Gidenlerin yerine kesinlikle birileri alınmış oluyor. Mesela B. Alves'i yolladılar, yerine oynayacak olan Otamendi alındı. Falcao ve Hulk'un gitmesi halinde yerine J. Rodriguez'i aldılar. Falcao gittiğine göre şimdi o oynayacaktır. Büyük ihtimalle A. Perreira'da Chelsea'ye gidecek. Onun yerine Alex Sandro gibi müthiş bir yetenek alındı. Danilo, Iturbe ve Mangala ise ileride parlayacak önemli yetenekler, ayrıca Defour'u parlatacaklar. Bu gençleri hazır kadroya direkt yerleştirebiliyorlar. Bizim henüz tam anlamıyla oturmuş bir kadromuz bile yok. Uzun süredir yok. İlk önce işleyen bir kadro kurulur, üstüne genç yetenekler yerleştirilir. Altyapımızdan çıkan gençlerimiz bile kayboluyor. Gelen yabancıların henüz oluşturulmamış bir kadroda potansiyellerini göstermeleri imkansız. Barca sistemine yerleşen gençleri de buraya ekleyebiliriz. Messi, Thiago ve ileride Muniesa..

Yani bu işler zamanla oluşacak projeler. Ünal Aysal'ın gençlere yatırım yapmak istediği biliniyor..

Forlan + Podolski in

Baros out Kadromuz

--------------------Muslera----------------------

Eboue------Ujfalusi---------Ceyhun/Servet--Caglar

---------------------Melo------------------------

----------------Selcuk---Yekta------------------

-------------------------------------------------

---------Kazim------------------Podolski---------

----------------------Forlan---------------------

Forlan + Podolski in