# Lukas Podolski

Cevap: # Lukas Podolski

Podolski bitiyor

Galatasaray, Panzerler’in milli golcüsü için Almanya’ya çıkarma yaptı

Başkan Aysal’ın talimatıyla 07.00’de yola çıkan Bülent Tulun Köln’le masaya oturdu. 7 milyon euro isteyen Alman ekibine 6 milyon teklif edildi. Podolski’nin parasını Baros’tan çıkarmak isteyen yönetim Zenit’e de haber yolladı.

GALATASARAY transferde hareketli saatler yaşamaya devam ediyor... Arda Turan’ın gidişinden sonra Eboue ve Engin Baytar’ı bitiren Keita’yı da almak için pazarlıklarını sürdüren Sarı-Kırmızılı yönetim, golcü transferi için de çalışmalarına hız verdi. A.Madrid’li Forlan için girişimlerini sürdüren G.Saray, Uruguaylı’nın naz yapması üzerine alternatiflerle temaslara başladı. Menajerlerinden olumlu cevap alınan Lukas Podolski için yönetim dün düğmeye bastı.

Aradaki fark 1 milyon euro

Başkan Ünal Aysal, sabah 07.00 uçağıyla sportif danışman Bülent Tulun’u Almanya’ya gönderdi. Fatih Terim’in “Acele edelim lig başlıyor. Gelecek oyuncunun uyum sürecini de göz önüne alırsak çok geç kaldık” sözlerinden sonra çalışmaya hız veren Aysal’ın Almanya’ya gönderdiği Tulun, dün öğlen saatlerinde Köln kulübüne resmi teklifi verip transfer masasına oturdu. Alman yetkililer pazarlıklarda son olarak 7 milyon euroya işin bitebileceğini söylerken Tulun’un da 6 milyon euro önerdiği belirtildi.

Baros’u 7 milyona verebiliriz

Köln’de mutlu olmayan ve ayrılmak isteyen 26 yaşındaki Podolski’nin Galatasaray’dan yıllık 3 milyon euro istediği bildirildi. Başkan Aysal da Podolski için kaynak oluşturmak için dün Rus ekibi Zenit’e Baros için haber gönderdi. 6 milyon euro öneren Zenit’e transferin 7 milmyon euroya bitebileceğini ileten Galatasaray, haber bekliyor. Baros’u verip gelecek parayla Podolski’yi bitirmek isteyen yönetimin, altenatif golcü adaylarının olduğu de ifade edildi

Kaynak: Podolski bitiyor, Star Gazetesi

Podolski gelirse takır takır oynar ben gerisini bilmem.

Podolski gelsin, 15'in altinda gol atsin ben bu isi birakiyorum. adamin sutlari yeter. Kewell dan bile daha sert ve isabetli vuruyor.

26 yasında alman milli takımının bankosu , bundesliganın en sağlam oyuncuları arasında bulunan podolski'ye burun kıvıran var ya inanılır gibi değil.

poldi>stoch+dia+aydın+pino

Bu transfere asla pino,keita misimovic gibi kiytirik ,hokkabaz ,her yeri ayri oynayan adamlar gibi bakmam .. gercekten alinabilirse buyuk is yapilmis olur

kafadan 3-5 tane kötü gidebilcek maçı ipten alır.

Podolski'nin sağlam şutları var. Beğendiğim de bir oyuncu. Umarım olur.

Dönüp dönüp aynı adamı çalımlayan artist kanat oyuncularından değil topu çeker vurur ağlarında görürürsün her açıdan mükemmel transfer

10.jpg

Bu transferde ben pek umut ışığı görmüyorum.Bizimkiler gene kiralamaya falan kalkar

Podolski transferine açıkçası karşıyım. Sol açık için transfer edilecek ve bizim o bölgede top hakimiyeti daha yüksek bir adama ihtiyacımız var. Podolski'nin en iyi yaptığı şey, soldan gelip şut atmak. Tamam gol falan bulur ama takımı ileri taşıyacak oyuncu sıkıntısını çok fazla çekebilriz, bunu da göz önünde bulundurmak gerek.

Ben sol kanat için alınması gereken oyuncunun podolski olmadığına inanıyorum.

Bize biraz daha oyunu 2 taraflı oynayan orta sahada kuvvetli olan ve daha yaratıcı biri lazım.

Podolski transferine açıkçası karşıyım. Sol açık için transfer edilecek ve bizim o bölgede top hakimiyeti daha yüksek bir adama ihtiyacımız var. Podolski'nin en iyi yaptığı şey, soldan gelip şut atmak. Tamam gol falan bulur ama takımı ileri taşıyacak oyuncu sıkıntısını çok fazla çekebilriz, bunu da göz önünde bulundurmak gerek.

Kismen katiliyorum lakin 4-3-3 oynarsak ve Podolski sol forvet oynarsa cuk oturur bence . Orta sahanin ortasi da 3lenerek top tasimada da sikinti olmaz lakin bunun icin bir de ofansif gucu biraz daha yuksek orta saha olursa guzel olur . Olmazsa da Turk statusunu de goz onunde bulundurarak bence soyle bir kadro hic fena olmaz :

---------------------Muslera--------------------------

------------------------------------------------------

Eboue-----Uljfalusi------------Servet------------Caglar

----------------------Melo----------------------------

------------Selcuk------------Yekta-------------------

-------Kazim----------------------------Podolski------

----------------------Forlan--------------------------

Katılıyorum, eğer sakatlık sorununu tamamen atlatabilmişse ismi geçen oyuncular arsında en çok aradığımız özelliklere sahip olan adam aslında Benayoun.

Geri
Üst Alt