Turan Sagan
Parçalı Üye
- 14 Aralık 2008
- 3.521
- 0
- 1.306
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Podolski ağzıyla demiş Türkiye'ye gitmem hayatta tam bir Türk düşmanı Nuri boşuna dövüşmedi.
Podolski ağzıyla demiş Türkiye'ye gitmem hayatta tam bir Türk düşmanı Nuri boşuna dövüşmedi.
Podolski türk düşmanı oldugunu herkes biliyor fakat bizim içimizdeki bu türk düşmanından medet umuyor ve kurtarıcı gözüyle bakıyor ilginc ne durumlara düştük bu adam transfer olsun fenr,bjk,ts bütün maclarda ıslıklar ve küfür eder haklılarda sahsen ilk bende ederim..
Nuri'yle "Nasıl koyduk!" muhabbetine girmiştir ancak buna milliyetçiliği, ırkçılığı karıştırmanın anlamı yok. Siz hiç girmediniz mi orada, burada Fenerli, Beşiktaşlı arkadaşlarınızla bu tür muhabbetlere? Ya da hiç halı saha maçından sonra yapmadınız bu tür davranışlar? Tabii orada Podolski'nin amacının Nuri'yi provoke etmek olduğunu hepimiz biliyoruz ancak ırkçı, Türk Düşmanı damgası vurmak için de yeterli bir sebep değil bu. Kaldı ki devamında Nuri'nin golü attıktan sonra yaptığı hareketleri, koyduğu postayı de oldukça olgunlukla karşılamıştır. Tabii Türklere karşı başka vukuatları varsa ben bilmiyorum.
Barosla,Ujlfalusi Prag ülkü ocaklarından mı geldi bize?Maç içinde olmuş bitmiş bi olayı çok abarttınız
Podolski kurtarıcı olarak görüyorsan yazik, ne hallere düştük demekdir, o cakalin nuriye yaptıgı hakaret terbiyesizlikdir senin bünyen kaldırıyorsa bilemem genc, benim bünyem kaldırmaz 1 türke düşmanlık yapılmasini...
Yaptğı hareketin cavabını aldı mı aldı.Maç içinde olan biten şeyi abartmanın alemi yok.Maçtan sonra çıkar ben türklerden nefret ediyorum der böyle saçma sapan açıklamalar yapar dersin bu adam türk düşmanı diye.Halı sahada bile en yakın arkadaşına küfrettiği oluyo insanın
Almanyalıyım (Almancı, Alman değil , Almanya Türkü) ve Podolski'nin kişiliksiz olduğunu herkes bilir, aptalca röportajlar verir, Almancası da çok berbattır, bir dediği öbürkünü tutmaz, ve hem saha içi, hem de saha dışı çok gereksiz hareketler yapar.
Biraz yeteneği var o da FC Köln'e yetiyor, FC Köln taraftarları da Podolski'yi takımın lideri olarak görüyor. O kadar. Galatasaray bunu alacağına sol kanatta Mustafa Sarp'ı oynatsın daha iyi, bu dangalakı Galatasaray'da görürsem futbola küserim.