# Lukas Podolski

Cevap: # Lukas Podolski

125347hp2.jpg

Owned.

Podolski türk düşmanı oldugunu herkes biliyor fakat bizim içimizdeki bu türk düşmanından medet umuyor ve kurtarıcı gözüyle bakıyor ilginc ne durumlara düştük bu adam transfer olsun fenr,bjk,ts bütün maclarda ıslıklar ve küfür eder haklılarda sahsen ilk bende ederim..

Adam polonyali iki yasinda iltica etmis ailesi ile almanyaya,nuri diye tutturmus millet onda bisey olmadiki hirs bu futbolun icinde neler oluyor neler.

Podolski türk düşmanı oldugunu herkes biliyor fakat bizim içimizdeki bu türk düşmanından medet umuyor ve kurtarıcı gözüyle bakıyor ilginc ne durumlara düştük bu adam transfer olsun fenr,bjk,ts bütün maclarda ıslıklar ve küfür eder haklılarda sahsen ilk bende ederim..

Barosla,Ujlfalusi Prag ülkü ocaklarından mı geldi bize?Maç içinde olmuş bitmiş bi olayı çok abarttınız

Nuri'yle "Nasıl koyduk!" muhabbetine girmiştir ancak buna milliyetçiliği, ırkçılığı karıştırmanın anlamı yok. Siz hiç girmediniz mi orada, burada Fenerli, Beşiktaşlı arkadaşlarınızla bu tür muhabbetlere? Ya da hiç halı saha maçından sonra yapmadınız bu tür davranışlar? Tabii orada Podolski'nin amacının Nuri'yi provoke etmek olduğunu hepimiz biliyoruz ancak ırkçı, Türk Düşmanı damgası vurmak için de yeterli bir sebep değil bu. Kaldı ki devamında Nuri'nin golü attıktan sonra yaptığı hareketleri, koyduğu postayı da oldukça olgunlukla karşılamıştır. Tabii Türklere karşı başka vukuatları olduysa ben onları bilmiyorum, aydınlatırsanız sevinirim.

Nuri'yle "Nasıl koyduk!" muhabbetine girmiştir ancak buna milliyetçiliği, ırkçılığı karıştırmanın anlamı yok. Siz hiç girmediniz mi orada, burada Fenerli, Beşiktaşlı arkadaşlarınızla bu tür muhabbetlere? Ya da hiç halı saha maçından sonra yapmadınız bu tür davranışlar? Tabii orada Podolski'nin amacının Nuri'yi provoke etmek olduğunu hepimiz biliyoruz ancak ırkçı, Türk Düşmanı damgası vurmak için de yeterli bir sebep değil bu. Kaldı ki devamında Nuri'nin golü attıktan sonra yaptığı hareketleri, koyduğu postayı de oldukça olgunlukla karşılamıştır. Tabii Türklere karşı başka vukuatları varsa ben bilmiyorum.

Maçtan sonra da her ikisi de aralarında problem olmadığını, böyle şeylerin olabileceğini söylediler. :)

iyi oyuncudur gelmesini isterim.

Podolski kurtarıcı olarak görüyorsan yazik, ne hallere düştük demekdir, o cakalin nuriye yaptıgı hakaret terbiyesizlikdir senin bünyen kaldırıyorsa bilemem genc, benim bünyem kaldırmaz 1 türke düşmanlık yapılmasini...

Barosla,Ujlfalusi Prag ülkü ocaklarından mı geldi bize?Maç içinde olmuş bitmiş bi olayı çok abarttınız

Almanyalıyım (Almancı, Alman değil , Almanya Türkü) ve Podolski'nin kişiliksiz olduğunu herkes bilir, aptalca röportajlar verir, Almancası da çok berbattır, bir dediği öbürkünü tutmaz, ve hem saha içi, hem de saha dışı çok gereksiz hareketler yapar.

Biraz yeteneği var o da FC Köln'e yetiyor, FC Köln taraftarları da Podolski'yi takımın lideri olarak görüyor. O kadar. Galatasaray bunu alacağına sol kanatta Mustafa Sarp'ı oynatsın daha iyi, bu dangalakı Galatasaray'da görürsem futbola küserim.

Podolski kurtarıcı olarak görüyorsan yazik, ne hallere düştük demekdir, o cakalin nuriye yaptıgı hakaret terbiyesizlikdir senin bünyen kaldırıyorsa bilemem genc, benim bünyem kaldırmaz 1 türke düşmanlık yapılmasini...

Yaptğı hareketin cavabını aldı mı aldı.Maç içinde olan biten şeyi abartmanın alemi yok.Maçtan sonra çıkar ben türklerden nefret ediyorum der böyle saçma sapan açıklamalar yapar dersin bu adam türk düşmanı diye.Halı sahada bile en yakın arkadaşına küfrettiği oluyo insanın

Podolski gelsin komşunun evde yıllrca büyütüp gözü gibi baktığı çiçeği koparırım.

öyle acıklama şansı kimsenin olmaz :) Podolski ne mal oldugu ortada fazla yorum yapmaya gerek yok ben yakıştırmıyorum kendi görüşümdür cok isteyen varsa gelirse formasını alir üstüne giyer

Yaptğı hareketin cavabını aldı mı aldı.Maç içinde olan biten şeyi abartmanın alemi yok.Maçtan sonra çıkar ben türklerden nefret ediyorum der böyle saçma sapan açıklamalar yapar dersin bu adam türk düşmanı diye.Halı sahada bile en yakın arkadaşına küfrettiği oluyo insanın

Bence bu tür transfer söylentileri adeta turnusol kağıdı görevi görüyor.podolskiye sallayan arkadaşların gerçek galatasaraylı olduğunu sanmıyorum.sadece 2008 avrupa şampiyonası veya 2010 dünya kupasını izlemiş olanlar bile podolskinin nasıl bir oyuncu olduğunu bilirler.podolskinin bi kere müthiş bir sol ayağı var.uzaktan isabetli ve öldürücü şutlar çekebilir.birebirde adam geçer.ve izlediğim maçlarda disiplinli bir şekilde savunmaya yardım ettiğinide gördüm.makine düzeninde oynayan alman milli takımının (arjantin ve ingiltereyi dörtleyen) en önemli taşlarından biri.tek kusuru zaman zaman agresif hareketler yapması.(takım kaptanı ballackı tokatlaması gibi)ama adamı mustafa sarpla bir tutan taş olur taş.podolskiyi karşılaştırabileceğin oyuncular genç kewell,baliç vb. oyuncular.

Sağlam adam kesinlikle gelmesini isterim ;)

#10 Podolski :tiphat:

Almanyalıyım (Almancı, Alman değil , Almanya Türkü) ve Podolski'nin kişiliksiz olduğunu herkes bilir, aptalca röportajlar verir, Almancası da çok berbattır, bir dediği öbürkünü tutmaz, ve hem saha içi, hem de saha dışı çok gereksiz hareketler yapar.

Biraz yeteneği var o da FC Köln'e yetiyor, FC Köln taraftarları da Podolski'yi takımın lideri olarak görüyor. O kadar. Galatasaray bunu alacağına sol kanatta Mustafa Sarp'ı oynatsın daha iyi, bu dangalakı Galatasaray'da görürsem futbola küserim.

alman futbolunu senelerdir takip ederim arkadasin dedigi gibi fazla abartilacak bir futbolcu degil.

irkciligi birakin kenara zaten konu olamaz ama öyle avrupa ve dünyasampiyonluklara bakarak

aldanmayin alman milli takimda iyi görünebilir zaman zaman gol atiyor, alman millit takimda

bunu yapmak zor degil. cok iyi bir futbolcu olsa bayernden kölne transfer olmazdi adamlar

kölne kakaladik diye bayram yapti.

Geri
Üst Alt