Cevap: # Lukas Podolski
cok iyi biliyorum biraz yetenegi var ipe sapa gelmez yerlere şut ceker ,zamanında almnmilli takimda kaptan ballack tokat atmışdı onu uyardıgı için, karakteri 5 para etmez lugano onun yerinde daha ahlakli kalir
daha cok vukatı olmuşdur bu herifin bir arada nazi selamı vermeye calışmışdı cakal 
cok iyi biliyorum biraz yetenegi var ipe sapa gelmez yerlere şut ceker ,zamanında almnmilli takimda kaptan ballack tokat atmışdı onu uyardıgı için, karakteri 5 para etmez lugano onun yerinde daha ahlakli kalir
Bence bu tür transfer söylentileri adeta turnusol kağıdı görevi görüyor.podolskiye sallayan arkadaşların gerçek galatasaraylı olduğunu sanmıyorum.sadece 2008 avrupa şampiyonası veya 2010 dünya kupasını izlemiş olanlar bile podolskinin nasıl bir oyuncu olduğunu bilirler.podolskinin bi kere müthiş bir sol ayağı var.uzaktan isabetli ve öldürücü şutlar çekebilir.birebirde adam geçer.ve izlediğim maçlarda disiplinli bir şekilde savunmaya yardım ettiğinide gördüm.makine düzeninde oynayan alman milli takımının (arjantin ve ingiltereyi dörtleyen) en önemli taşlarından biri.tek kusuru zaman zaman agresif hareketler yapması.(takım kaptanı ballackı tokatlaması gibi)ama adamı mustafa sarpla bir tutan taş olur taş.podolskiyi karşılaştırabileceğin oyuncular genç kewell,baliç vb. oyuncular.