# Lukas Podolski

Cevap: # Lukas Podolski

cok iyi biliyorum biraz yetenegi var ipe sapa gelmez yerlere şut ceker ,zamanında almnmilli takimda kaptan ballack tokat atmışdı onu uyardıgı için, karakteri 5 para etmez lugano onun yerinde daha ahlakli kalir :) daha cok vukatı olmuşdur bu herifin bir arada nazi selamı vermeye calışmışdı cakal :)

Bence bu tür transfer söylentileri adeta turnusol kağıdı görevi görüyor.podolskiye sallayan arkadaşların gerçek galatasaraylı olduğunu sanmıyorum.sadece 2008 avrupa şampiyonası veya 2010 dünya kupasını izlemiş olanlar bile podolskinin nasıl bir oyuncu olduğunu bilirler.podolskinin bi kere müthiş bir sol ayağı var.uzaktan isabetli ve öldürücü şutlar çekebilir.birebirde adam geçer.ve izlediğim maçlarda disiplinli bir şekilde savunmaya yardım ettiğinide gördüm.makine düzeninde oynayan alman milli takımının (arjantin ve ingiltereyi dörtleyen) en önemli taşlarından biri.tek kusuru zaman zaman agresif hareketler yapması.(takım kaptanı ballackı tokatlaması gibi)ama adamı mustafa sarpla bir tutan taş olur taş.podolskiyi karşılaştırabileceğin oyuncular genç kewell,baliç vb. oyuncular.

cok iyi biliyorum biraz yetenegi var ipe sapa gelmez yerlere şut ceker ,zamanında almnmilli takimda kaptan ballack tokat atmışdı onu uyardıgı için, karakteri 5 para etmez lugano onun yerinde daha ahlakli kalir :) daha cok vukatı olmuşdur bu herifin

Gelirse diye bence biraz sakin şeyler yaz.

sol acik degilki podolski, podolski forvet yada forvet arkasidir, turk medyasi yurt disindaki oyunculari hicte bilmiyor, elias'a sag acik diyorlar, adam sol acik.

forlan da forvet degil, forvet arkasi.

alman futbolunu senelerdir takip ederim arkadasin dedigi gibi fazla abartilacak bir futbolcu degil.

irkciligi birakin kenara zaten konu olamaz ama öyle avrupa ve dünyasampiyonluklara bakarak

aldanmayin alman milli takimda iyi görünebilir zaman zaman gol atiyor, alman millit takimda

bunu yapmak zor degil. cok iyi bir futbolcu olsa bayernden kölne transfer olmazdi adamlar

kölne kakaladik diye bayram yapti.

kölne kakalamakmı?adamı 10 m euroya sattılar.ve podolskiyi almak için kölnün neler yaptığını herkez biliyor.podolski bayerne kölnden gitmişti ve köln takımı için sembol bir oyuncuydu.bayerndede kanatlarda riberry,ze roberto forvettede luca toni,klose gibi oyuncularla rekabet ettiği için düzenli oynayamadı.buna rağmen ilk sene 41,ikinci yılında 31 maç forma giydi.bayern,barca,milan,m.united gibi rekabetin üst düzeyde olduğu takımlarda düzenli oynayabilmek çok zordur,helede podolski gibi 22-23 yaşlarında ve beklentiler çok yüksekken.

kölne kakalamakmı?adamı 10 m euroya sattılar.ve podolskiyi almak için kölnün neler yaptığını herkez biliyor.podolski bayerne kölnden gitmişti ve köln takımı için sembol bir oyuncuydu.bayerndede kanatlarda riberry,ze roberto forvettede luca toni,klose gibi oyuncularla rekabet ettiği için düzenli oynayamadı.buna rağmen ilk sene 41,ikinci yılında 31 maç forma giydi.bayern,barca,milan,m.united gibi rekabetin üst düzeyde olduğu takımlarda düzenli oynayabilmek çok zordur,helede podolski gibi 22-23 yaşlarında ve beklentiler çok yüksekken.

ne olursa olsun sanildigi kadar iyi bir oyuncu degil.

cok iyi biliyorum biraz yetenegi var ipe sapa gelmez yerlere şut ceker ,zamanında almnmilli takimda kaptan ballack tokat atmışdı onu uyardıgı için, karakteri 5 para etmez lugano onun yerinde daha ahlakli kalir :) daha cok vukatı olmuşdur bu herifin bir arada nazi selamı vermeye calışmışdı cakal :)

Çok iyi filan bildiğin yok.``biraz yetenegi var ipe sapa gelmez yerlere şut ceker`` diye yorum yapıyorsan Podolski için hiçbirşey bilmiyorsundur,element uyduruyorsundur.Ahlak polisi misiniz taraftar mısınız önce bunu bir idrak edin.Bu adam çok iyi futbolcudur,gelirse de babalar gibi katkı sağlar.Gerisi de taraftarı ilgilendirmez,ilgilendirmemeli.Sanane adamın karakterinden yahu?

[video=youtube;mtFwAY1iP54]https://www.youtube.com/watch?v=mtFwAY1iP54&feature=related[/video]

Dostlar bu adamın konuşmasına takmışsınızda o kadar abartı birşey yok ki aksanında?

Köln hocası Solbakken "Lukas, 31 Ağustos'a kadar kulüpten ayrılacak" demiş sanırım, doğru mu anlamışım, teyit edebilecek olan?

Wie der Angreifer schloss aber auch Solbakken zuletzt aus, "dass Lukas den Verein bis zum 31. August verlassen wird", so der Coach.

Offenbar Angebot von Galatasaray: Zieht es Podolski in die Türkei? - Sport Fussball Bundesliga

Vatan'i kaynak göstermisler.

Fatih Demirerli bilir aslinda, ona sormak gerek.

Bu arada alttaki yorumlara göre Almanlar bu transferin olasiligina bile bi taraflariyla gülüyor. :)

Nazi selami verdigine emin misin ? Adam Polonya asilli yani belki vermistir de ben bilmiyorumdur ama sacma geldi bu olay bana varsa videosunu koyar misin nazi selami sirasindaki ?

Çok iyi futbolcu gelse bayaa bi işimize yarayacağına inanıyorum ama Almanya - Türkiye maçından sonra Nuri Şahin'e yaptığı hareketten sonra acayip gıcık olduğum için hiçbir zaman sevemeyeceğim :)

nazi selamı vermeye calismişdi tam veremedi baya oluyor polonya asıllı evet almanlara yalaklık olsun diye yapmış sanırım.. milli macti sanırım tam hatirlamiyorum araştırmak gerek

Nazi selami verdigine emin misin ? Adam Polonya asilli yani belki vermistir de ben bilmiyorumdur ama sacma geldi bu olay bana varsa videosunu koyar misin nazi selami sirasindaki ?

Gelmesini isterim Podolski'nin Kazım ile yer değiştirerekte oynayabilirler.O tahtada ki isimlerin arasında bize en çok yarar sağlayabilecek adam olduğuna inanıyorum

sol acik degilki podolski, podolski forvet yada forvet arkasidir, turk medyasi yurt disindaki oyunculari hicte bilmiyor, elias'a sag acik diyorlar, adam sol acik.

forlan da forvet degil, forvet arkasi.

Forvet arkası, 10 numara pozisyonudur forlan bildiğin forvettir. Ama yaratıcı bir oyuncudur aynı zamanda.

podolski tek forvet falan oynamaz, ya çift oynarsın adam 2.forvet olur. Yada 4-3-3 gibi oynarsın podolski solda olur.

şu anda takımın en çok ihtiyacı olan bölgede oynuyor, gündemimizde olan; en sağlam oyuncu...

bayernde kaldigi sürece kac gol atti? köln tekrar geldiginde bayerndeki performnsının üstüne cıkabildimi :) 5 para etmez Podolski kurtarıcı görüyorsun ilgincc üste birde 7,8milyoneuro adama küfür ederler

Çok iyi filan bildiğin yok.``biraz yetenegi var ipe sapa gelmez yerlere şut ceker`` diye yorum yapıyorsan Podolski için hiçbirşey bilmiyorsundur,element uyduruyorsundur.Ahlak polisi misiniz taraftar mısınız önce bunu bir idrak edin.Bu adam çok iyi futbolcudur,gelirse de babalar gibi katkı sağlar.Gerisi de taraftarı ilgilendirmez,ilgilendirmemeli.Sanane adamın karakterinden yahu?

Forvet arkası, 10 numara pozisyonudur forlan bildiğin forvettir. Ama yaratıcı bir oyuncudur aynı zamanda.

podolski tek forvet falan oynamaz, ya çift oynarsın adam 2.forvet olur. Yada 4-3-3 gibi oynarsın podolski solda olur.

Forvet arkası herkes 10 numara değildir.

:o

Almanlar bize gelmesini büyük bir aptallik olarak nitelendiriyor.

Dandik Türkiye Ligi icin daha cok genc ve iyi diyorlar.

Cogu Türkiye'ye giderse düsüste olan bir Podolski yerine yükselise gecen bir Schürrle oynasin Milli takim'da diyor.

Almanya'da istedigi her takima gitme imkani varken, neden Türkiye'ye gidecegini anlamiyorlar zaten.

Bide herkes bu adama ''Ördek'' diyor?

Neden acaba? :asd:

Geri
Üst Alt