# Lukas Podolski

Cevap: # Lukas Podolski

bayernde kaldigi sürece kac gol atti? köln tekrar geldiginde bayerndeki performnsının üstüne cıkabildimi :) 5 para etmez Podolski kurtarıcı görüyorsun ilgincc

İlgincc filan değil.4 senedir takip ettiğin futbolcuyu bana anlatmaya kalkma.Sırf milli takım performansı bile yeter bu adama güvenmek için.

Dostlar,artık bazı şeylere duygusal bakmayı bir kenara bırakın.Yok adam konuşmayı bilmiyormuş,yok Nuri'ye hareket yapmış.Bunlar olağan şeyler,herkesin futbolculuk kariyerinde hatalar vardır ki maç esnasındaki heyecan bu hataları tetikliyor.Türk düşmanı falan da değil Podolski,öyle olduğunu farzedin,Bundesliga'da yapacağına milli maçta yapardı bize bu hareketi.

bayernde kaldigi sürece kac gol atti? köln tekrar geldiginde bayerndeki performnsının üstüne cıkabildimi :) 5 para etmez Podolski kurtarıcı görüyorsun ilgincc üste birde 7,8milyoneuro adama küfür ederler

Lukas Podolski - - transfermarkt.de podolski'nin istatistikleri var.

Podolski'yi beğenmeyecek kadar geliştik ve çıtamız o kadar yükseldi mi bilmiyorum ???

nazi selamı vermeye calismişdi tam veremedi baya oluyor polonya asıllı evet almanlara yalaklık olsun diye yapmış sanırım.. milli macti sanırım tam hatirlamiyorum araştırmak gerek

Acikcasi yuzde yuz eminim diyemem ama yuzde 99 karistiyiyor olmalisin . Polonya dedigimiz ulke nazilerden en cok ceken ulkedir . Zira Hitler Polonya'yi neredeyse dumduz etmistir buyuk ihtimal Podolski'nin de bir cok uzaktan akrabasi zarar gormustur . Ayrica Almanlar'a yaranmak icin demissin ama Almanlar'in genelinin pek sevdigi biri degildir Hitler . Boyle bi sey olsa youtube'da videosu kesin olurdu . Almanca arattim yok boyle bir sey oldugunu hic ama hic sanmiyorum yine de olmayan bir seyin kesinligi olamayacagi icin kesin yoktur diyemem sen bulursan koy .

soruma cevap vermedin renkdaş eskidendi o milli mactaki golleri , şuan performansı vasatın üstünde bayernide gectim kölnde kac gol atti onu söyle madem cok takip ediyorsun bayernden geldikten sonra.. :) bu adama 7,8milyoneuro vereni döverler renkdaş

İlgincc filan değil.4 senedir takip ettiğin futbolcuyu bana anlatmaya kalkma.Sırf milli takım performansı bile yeter bu adama güvenmek için.

soruma cevap vermedin renkdaş eskidendi o milli mactaki golleri , şuan performansı vasatın üstünde bayernide gectim kölnde kac gol atti onu söyle madem cok takip ediyorsun bayernden geldikten sonra.. :) bu adama 7,8milyoneuro vereni döverler renkdaş

Bence bu adamı 7-8 milyona almayanı dövmeleri lazım :D

google'da lukas podolski nazi selamı yaz renkdaş cıkan sayfalara bakarsın arjantin macında penaltıdan sonra :) yeni bir olay degil 20li yaşlarındayken..

Acikcasi yuzde yuz eminim diyemem ama yuzde 99 karistiyiyor olmalisin . Polonya dedigimiz ulke nazilerden en cok ceken ulkedir . Zira Hitler Polonya'yi neredeyse dumduz etmistir buyuk ihtimal Podolski'nin de bir cok uzaktan akrabasi zarar gormustur . Ayrica Almanlar'a yaranmak icin demissin ama Almanlar'in genelinin pek sevdigi biri degildir Hitler . Boyle bi sey olsa youtube'da videosu kesin olurdu . Almanca arattim yok boyle bir sey oldugunu hic ama hic sanmiyorum yine de olmayan bir seyin kesinligi olamayacagi icin kesin yoktur diyemem sen bulursan koy .

Birader çok iddaalı konusuyorsunda,almanlar bile bize gelmesini şaşkınla karşılıyor bu yaşta bu yetenekte adam nasıl buraya gelir diye.Geçen seneki istatistiği 13 gol 8 asisst.Birde adam kanattta oynayarak yaptı bunu.Tam forvet değil bu adam.Ne 7 8 milyon eurosu bu adamın ederi 10 bile eder.Futbolla fazla alakan yok heralde.

Geçen devre arası Arsenal peşindeydi ve adamlar 2 tane 7 milyon euro vermeye razıydı.:o Hadi biz yanlış yapıyoruz,Arsene Wenger'in ne kadar takıntılı olduğunu bilirsiniz transfer konusunda,o da mı yapacaktı aynı yanlışı?Hiç kusura bakmayın ama dostlar bizim bu adamı beğenmeme gibi bi lüksümüz yok.

sen cok iyi anliyosun anlaşılan 10milyoneuro deger bicmissin bu adama forlanı bile gecti cok komik :D

Birader çok iddaalı konusuyorsunda,almanlar bile bize gelmesini şaşkınla karşılıyor bu yaşta bu yetenekte adam nasıl buraya gelir diye.Geçen seneki istatistiği 13 gol 8 asisst.Birde adam kanattta oynayarak yaptı bunu.Tam forvet değil bu adam.Ne 7 8 milyon eurosu bu adamın ederi 10 bile eder.Futbolla fazla alakan yok heralde.

sen cok iyi anliyosun anlaşılan 10milyoneuro deger bicmissin bu adama forlanı bile gecti cok komik :D

Forlan 32 yaşında, podolski 26 yaşında... Bu yaşta ve alman milli takımında oynayan podolski gibi çok değerli oyuncudan bahsediyoruz. 10 milyon€ gözü kapalı verilir.

Forlan 33 yaşına girecek haberin varmı?.Podolski 26 daha.transfermarkt i bilirmisin,futbolcuların çok yakın piyasa değerleri verilir.Podolskiye bir bak bakalım kaçmış.Adama 15 milyon euro değer biçmişler.Bu komik geldimi.?:D

google'da lukas podolski nazi selamı yaz renkdaş cıkan sayfalara bakarsın arjantin macında penaltıdan sonra :) yeni bir olay degil 20li yaşlarındayken..

Sacma sapan Turk sitelri disinda hic bir yerde cikmiyo adamin yaptigi haraketi izledim Nazi selamiyla alakasi yok .

Forlan 33 yaşına girecek haberin varmı?.Podolski 26 daha.transfermarkt i bilirmisin,futbolcuların çok yakın piyasa değerleri verilir.Podolskiye bir bak bakalım kaçmış.Adama 15 milyon euro değer biçmişler.Bu komik geldimi.?:D

Hep bu basın yüzünden taraftarın beklentileri tavan yapıyor, geçen sene stancu,culio,pino,cana,mehmet battal,serdar özkan gibi oyuncular almışsız, bu sene forlan, podolski diyoruz beğenilmiyor :D

Abi bu taraftar geçen sene Ledesma,Formica gelecek diye çıldıran taraftar değil mi? Podolski'ye "öf" bile dememelisiniz bence. :coffee:

yaş olayina girersek forlan,keita,drogba ozaman transfer gündemine neden aldik? ujfalusi boşa aldık demekdir senin mantıgınla bakarsak.. cok şişirdin bu adamı menajerliginimi yapiosun yoksa :)[/

Geri
Üst Alt