# Lukas Podolski

Cevap: Ntvspor : "Galatasaray Podolski ile Anlaştı"

valla olursa keita transferinden cok daha yararlı bi transfer olacağı kanısındayım zira orda oynatabilcegimiz hicbi adam yoktu umarım gerçekleşir ...

ayrıca cidden nuri'ye yaptığı hareketi büyütmeyelim bence maç içinde yapılabilcek gayet doğal bi hareket :D

Böyle malca bi transfer yapılmaz umarım. Bu transferle geçen seneki beyin özürlü takım geri döner. Podolski'nin yaratıcılığı sıfırın altında seyrediyor. Arda'nın yerini dolduracak oyuncu kesinlikle Podolski olamaz. Keita'ya 4 milyonu çok görüyorlardı Podolski denen beyin kıtı herife kaç para bayılacaklar merakla bekliyorum. Son olarak bu yönetim Adnan Polat'ı bile aratacak bu gidişle. Şiddetle karşıyım bu transfere.

gelirse super olur ama Fatih Terim'de biliyor ve bizde biliyok, sol back, oyun kurucu lazim.

podolski istemiyeni bende burda istemiyorum

Ntvspor umarım kaynağın sağlamdır

Böyle malca bi transfer yapılmaz umarım. Bu transferle geçen seneki beyin özürlü takım geri döner. Podolski'nin yaratıcılığı sıfırın altında seyrediyor. Arda'nın yerini dolduracak oyuncu kesinlikle Podolski olamaz. Keita'ya 4 milyonu çok görüyorlardı Podolski denen beyin kıtı herife kaç para bayılacaklar merakla bekliyorum. Son olarak bu yönetim Adnan Polat'ı bile aratacak bu gidişle. Şiddetle karşıyım bu transfere.

Ne biçim yorum bu böyle Yunus kardeş. Demek istediği de ama hakaretsiz olanından olsun. Kulüp senin gibi mesaj yazanlar yüzünden bize mesafe alıyor. Bu kadar düşüncesiz olma ne olur.

arkadaslar, bu ntv spor'da bela oldu kafamiza, 2 gun sonra gene yazar podolski yatti :P

Bu adam Köln'ün son maçında oynamadı sakatlığı ciddimi değilmi iyice araştırılsın öyle alınsın zaten geçtiğimiz sezonlarda en çok çektiğimiz şey sakatlıktı. Eğer gelirse gerçekten harika transfer olur.Tam sol kanat için aranan kan.

Rahatsızlık veriyosam banlarsın Abdullah abi kontrol sende:o Zaten sebepsiz yere T.Ü rütbemde alındı foruma giresim gelmiyor hiç. Yavaş yavaş kopuyorum buradan.

Bu adamı kesinlikle istemiyorum. Nuri'ye yaptığı ırkçı hareketi unutmayalım.

Kimi beğeniyoruz,kimi istiyoruz ki zaten.Nuri'ye yaptığı yanlış olabilir evet.N'apalım oyuncudan vaz mı geçelim peki ?

Ujfalusi Messi olayı ile anılıyordu sürekli.Şimdi o bitti Nuri-Podolski olayı gündeme oturur transfer süresi boyunca.Hiç sevmiyorum futbolcuların geçmişiyle yargılanma olayını.

Bu adam Köln'ün son maçında oynamadı sakatlığı ciddimi değilmi iyice araştırılsın öyle alınsın zaten geçtiğimiz sezonlarda en çok çektiğimiz şey sakatlıktı. Eğer gelirse gerçekten harika transfer olur.Tam sol kanat için aranan kan.

Sakat degildi sanirim hasta oldugu icin yoktu

Podolski gerçekten çok kötü bir transfer olur.

Rahatsızlık veriyosam banlarsın Abdullah abi kontrol sende:o Zaten sebepsiz yere T.Ü rütbemde alındı foruma giresim gelmiyor hiç. Yavaş yavaş kopuyorum buradan.

Bizim bir art niyetimiz olsa ota b.ka ceza çakarız. Oysa biz kazanmaya çalışıyoruz. Sen bizi anlar, kulübe, oyuncusuna, yöneticisine hakaret çizgisini aşmayacak eleştiriler getirirsen, ne senin için sorun kalır ne bizim için.

Görüyorsun ki dümen bizde değil sende. Nereye kırarsan oraya. ;)

Bizim bir art niyetimiz olsa ota b.ka ceza çakarız. Oysa biz kazanmaya çalışıyoruz. Sen bizi anlar, kulübe, oyuncusuna, yöneticisine hakaret çizgisini aşmayacak eleştiriler getirirsen, ne senin için sorun kalır ne bizim için.

Görüyorsun ki dümen bizde değil sende. Nereye kırarsan oraya. ;)

O zaman tüm forumun ceza alması gerekir,sonuçta BAM resimleri diye hakaret çizgisini de aşan ne resimler paylaşıldı ve bu oyuncular Galatasaray futbolcusu.

Cevap: Ntvspor : "Galatarasaray Podolski ile Anlaştı"

Alman Milli takımının önemli ve yetekli bir oyuncusu. Gelmesini istiyorum, ama geleceğinide düşünmüyorum..

Geri
Üst Alt