# Lukas Podolski

Cevap: # Lukas Podolski | Podolski İle Anlaşıldı İddiası

Adam Almanya gibi üst düzey bir ülkede ve üst düzey bir ligde oynuyor ülke dışına çıkmasına gerek yok. Münih de oynamış oradan kölne gitmiş ama milli takımda yeri var. Performansı düşmüyor. Dolayısıyla sıkıntı yok. Gelsin de sizin beğenmemeniz kalsın.

10.jpg

Fatih Terim ve Podolski

flofcb9_DW_Sport_FL_696152p.jpg

Melo ve Podolski

inş gelir.ne diyelim.

Podolski sistemine göre çok iyi bir "sol forvettir" ama "sol açık" olduğu söylenemez. Sol açıkta Podolski ile 4-4-2 olmaz. 4-2-3-1 olabilir anca ama onu da güçlü/dirençli kontratağa çıkabilen takımlara karşı veya ciddi deplasmanlarda oynarsanız hem Podolski'nin hücum etkinliği düşer, hem de sol kanat savunmanız arıza verir. Hele 4-2-3-1'de ön orta saha (forvet arkası) oyuncunuzun da savunması sınırlı ise bu zaaflar iyice artar.

sol açık olmadığı kesin,ama formet olarak harikalar yaratır.Bence baros-podolski ikilisi ile çok gol atar takım.

Bence hala arda için bir alternatif bulamadık,belki bu sezonu es geçebiliriz eldekilerle idare etmek için zira sadece ligde olacağız.

sol açık olmadığı kesin,ama formet olarak harikalar yaratır.Bence baros-podolski ikilisi ile çok gol atar takım.

Bence hala arda için bir alternatif bulamadık,belki bu sezonu es geçebiliriz eldekilerle idare etmek için zira sadece ligde olacağız.

Podolski gelirse ve solda oynarsa tek forvet oynamalıyız bence zira Almanya tek forvet gibi görünsede direk 3 forvetti Dünya Kupası'nda bence Podolski sol kanatın hakkını fazlasıyla verir ama burada sormalıyız önce kendimize.Arda'nın yerini mi doldurmak istiyoruz.Yoksa yeni bir oyun planına göre oyuncu alıyoruz.

guzel sol aciksa gelsin, benayoun niye gelecek anlamadim?

benayoun sol acik degilki, oyun kurucu o.

o lazim ama baskasi yokmu ya, israilli istemiyom ya.

Arda'nın yerini dolduracak bir isim transfer döneminin son 10 gününde zor bulunur.Ve hatta 1 transfer sezonunda bile zor bulunur.Bu yüzden onun yerini doldurmak yerine,yeni bir oyun felsefesi ile o mevkiye bir isim alınmalı,o isim de Podolski.Podolski Arda kadar teknik zekaya sahip olmayabilir,ama oyun içi zekası en az onun kadar iyi bir isim.Yani pozisyon bilgisi yüksek bir isim.Ayrıca takım için Podolski+Baros(Elmander formasyonu ile daha yüksek bir hucum gücü sağlamasına olanak sağlayabilecek bir isim.O mevkiye senelik gol miktarı 2-3'ü geçmeyen Engin tarzı bir isim 1.alternatif olamaz.Zira Kazım her nekadar biz de kariyer patlaması da yapsa sezon içi muhtemel düşüşleri ile 3-7 arası bir gol atabilecek bir isim.Sol kanat da 3-5 arası atarsa ve asist özelliği olmaz ise GOL SIKINTISI YİNE KAPIMIZDA OLUR.Bu yüzden oraya ortalama 10-12 gol 8-10 arası asist yapması muhtemel Podolski çeşitlilik getirir.

En azından

Podolski-Engin-Kazım gibi bir rotasyon ile ligi döndürme şansına sahibiz.Ama hala 4.bir yedek güç sağ açığa alınmak durumunda o isim de Yiği Gökoğlan olabilir eğer maliyeti çok olmayacaksa.

Podolski - Baros muthis olur. harika olur...

bence gelmeyecek. diğer isimlere gelecek diye o kadar umutlandım ki artık iyi bir transfer yapamıyacaz diye korkmaya başladım :(

Podolski soldan yırtar bence . Çok iyi bir transfer olur ayrıl da gel TANK

poldi transferi cok zor bir transfer arkadaslar oyuncu tam diyor belki ama taraftar baskisi cok büyük sehiri bile yakarlar poldi icin para bile topladilar geri gelsin diye umarim bu transfer olur saygilar.

hayırlısı bakalım. gelmesi GALATASARAY yararınadır.

Podolski'nin kalitesi tartışılmaz gelirse çok sevinirim.Sol kanattada Forvettede oynayacağına eminim ama benim fikrim Podolski tarzı değilde ileriye top taşıyabilecek top tutabilecek bir oyuncu almak görüşünde.Çünkü Kazım'da ileriye top taşıyan bir oyuncu değil ara toplara hareketlenen bir oyuncu 2 kanattan birinin bence böyle olması lazım.Arshavin olsa o yüzden daha mutlu olurdum.

Cevap: # Lukas Podolski

Yaptığı hareket açısından düşünürsek 2000 uefa yarı finalini hatırlayın. Leeds - Galatasaray maçını ve Kewell'ın yediği kırmızı kartı, antipatik hareketlerini. Peki sonra ne oldu ? Karar sizin..

Yaptığı hareket açısından düşünürsek 2000 uefa yarı finalini hatırlayın. Leeds - Galatasaray maçını ve Kewell'ın yediği kırmızı kartı, antipatik hareketlerini. Peki sonra ne oldu ? Karar sizin..

Kewell'ın karakteri ile Podolski'nin karakterleri arasında fark var senin verdiğin bu örneğe Alpay'ın Beckham'a penaltı kaçırdıktan sonraki hareketi ve sonrasını hatırlatıyorum.Karar senin...

herkesten çok bu adamı istiyorum, biraz kafayı çalıştırın, bizde çok iyi onyarsa 20 25 e almanyaya geri satarız, her zaman piyasası var oyuncunun henüz 26 yaşında zaten, alman milli takımında 90 kere milli olan bir oyuncudan bahsediyoruz, forlan gibi adamların son durağı olacağımıza, podolski gibi adamları almamız lazım

Hayatinda sadece iki kulpte oynayan ve ulkesinin disina hic cikmamasi beni endiselendiriyor.

Yoksa Podoski iyi futbolcu

arda hayatında kaç külüpte oynadı? veya bülent? veya hakan şükür?

almanlar çok nadir yurt dışına çıkarlar zaten ligleri iyi çünkü

Genç yaşına rağmen tam 90 kez milli takım forması gitmiş ve ALMANYA gibi müthiş bir turnuva takımının banko oyuncusu . Sol açık - Forvet olarak kullanabiliriz . Podolski + Yaratıcı bir orta saha transferi bize yeterli olacaktır yabancı olarak . Birde Yiğit Gökoğlan - Volkan Şen ikilisinden birisi kanada alınırsa transferi kapatırız .

Geri
Üst Alt