# Lukas Podolski

Cevap: # Lukas Podolski

Arsenalliler çıldırıyo "madem Köln onu bırakıcaktı biz niye ilgilenmedik" diyolar :)

offff çokk gereksiz bir adam ya. Küçük takımların byük topçusu hata yapıyoruz.

Açarım konuyu böyle 3 ay öncesinden getiririm adamı :D

Aliriz almayiz ama keita gibi , diego gibi , forlan gibi yas 70 is bitmis adamlarla ugrasmak yerine almanya gibi bir milli takimda 90 kere oynamis 26 yasindaki bi oyuncuya risk alip da bunca para onermek ciddi yonetim girisimidir. Kutluyorum

Bu takim ne zaman tangocu sambaci merakindan kendini kurtarir , tikir tikir isleyen takim goruruz

Aliriz almayiz ama keita gibi , diego gibi , forlan gibi yas 70 is bitmis adamlarla ugrasmak yerine almanya gibi bir milli takimda 90 kere oynamis 26 yasindaki bi oyuncuya risk alip da bunca para onermek ciddi yonetim girisimidir. Kutluyorum

Bu takim ne zaman tangocu sambaci merakindan kendini kurtarir , tikir tikir isleyen takim goruruz

Diego'nun yaşı da 26

Orada tek yaşlı adam Forlan 34

Keita 29

yas 70 is bitmis sadece yas icin soylenmis bir soz degil. perte cikmis manasinda.. Bu yazdigim 3 adam sahada gorsem futbolcu mu diye dusunecegim kisiler. Tabi Podolski boyle biri degil .. Dayaniklilik , sut , ceviklik , en onemlisi ahlak var

Ahlakli olmak demek pislik yapmamak demek degil .. Kisisel ahlaki beni cok ilgilendirmiyor acikcasi ,keita gibi sahtekarliklari yoktur insallah .. lakin hic bir formasina , oynadigi oyuna kendini vermeyen adami alman milli takiminda 90 kere milli yapmazlar

keita gibiler de fil disi takiminda 80 inci dakkada oyuna girerler.. Bu yuzden gun Podolski gunudur.

İsmi geçenler arasında beni en heyecanlandıran isim Podolski'dir.Resmi açıklamayı iple çekiyorum..

İsmi geçenler arasında beni en heyecanlandıran isim Podolski'dir.Resmi açıklamayı iple çekiyorum..

Dostum digerleri futbolcu mu tartisilir zaten , podolskiye heyecanlanman normal o yuzden. Hadi diego yu biraz disari aliyim , yasi itibariyle , eger ahlak ve formaya saygi sorunlari olmasa suanki TR ligini de dusunerek ic sahada etki yapabilir. Ideal degil ama optimal dielim .. Ama forlan nedir abicim , 34 yasinda , hele keita .. arabistanda surunen , kendi milli takimina 80 inci dakkada lutfen alinan tam bir loser adamin isminin uzerine sol kanattan bir alman panzeri tabi heyecanlandirir.

bu is olursa eger hem eksik yere transfer ,hem bir cok isi bir arada yapan bir isim .. muthis olur .. zamaninda herkes lincoln filan derken ballack diyodum .ne yapilip edilip alinabilir duruyodu, gittik lincoln u aldik ,30 trilyon paraya mal oldu

Forlan nedir mi? Daha neler duyacağım. :)

34 değil 32 yaşında ayrıca.

Forlan Dünya kupasının en iyi oyuncusu seçilen oyuncu galiba.Kariyeri Hagi ve Carlostan bile daha parlak olan Forlan

Aslantepe bu tezahüratla inleyecek

lu lu lu lukas podolski

lu lu lu lukas podolski

lu lu lu lukas podolski

lu lu lu lukas podolski

:) :) :) :)

Forlan Dünya kupasının en iyi oyuncusu seçilen oyuncu galiba.Kariyeri Hagi ve Carlostan bile daha parlak olan Forlan

Olabilir. Kariyeri küçümsemiyoruz ama her adamı Hagi'den bile, Carlostan bile diye değerlendirmeyin.

Forlan'a sorma şansımız olsa tek vereceği cevap şudur "Galatasaray'a yatmaya gelirim" diye.

Podolski için küçük takımların büyük oyuncu demek hata olur. Doğru küçük bir takımdaydı. Ama her zaman diri olan ve belli peformansı gösteren, "disiplinli" ve "hırslı" bir isim. Yaşı da gayet uygun. Piyasası olan bir oyuncu. Şovmen değil ama katkı yapan bir isim.

Çağımızın futbolunun kuralı açık. Fizik olarak iyi ol, topu öldürme ve ayağında oyalama, teknik kapasiten olsun zaten iyi bir oyuncusun. Bu özelliklerin hepsi mevcut bu adamda.

Forlan bize gelip ordaki futbolunun yarısını oynasa zaten Forlan nedir değil Forlan Kral olurdu.Forlan'ıda beğenmiyorlar renkdaşım yönetimde ben olsam bende kimi alacağımı bilemem.

Geri
Üst Alt