Luyindama, Bonservissiz Porto'ya Gidiyor İddiası

Bonservissiz verileceğini sanmıyorum. Kiralık + satın alma opsiyonlu olabilir. Sonraki satıştan %50 paya olabilir ama 3 ay falan önce bedava gitmesin diye sözleşme uzattığın adamın bonservisini bedava vermezsin.

Sonraki satışın yarısı benim dersin olur biter böyle saçmalık mı var ya

Portonun cazibe merkezi bir transfer kulübü olduğunu anlatıp sonraki satıştan yüzde 50, mevcut halde de şampiyonluk primi falan koyarsın anlarım ama bedelsiz gönderiyorsan biz burada sayfalarca boşa yazıyoruz demektir ... Bu olay gerçekse art niyet dışında başka hiçbir şey gelmiyor aklıma ...

Garanti oynayabileceği bir takima kiralik gitsin. Portoya badava da neymiş çöpünü vermezler bize bedavaya. Umarim dogru değildir.

geçen hbr çıktı bunlardaki mbemba olduğundan 5-6 yaş büyük diye mukaveleyi yenilemiyceklermiş diye. şimdi luyiyi nie alıyolar o da bi 5-6 yaş büyük en az.

Bir kulüp nasıl yönetilmez?

Nasıl mal olunur?

Bu yönetim adeta bunun dersini veriyor.

Bu konu hakkında ileride tez bile yazılır.

Dogru olabilir cunku kalmasini Terim istediyse simdi de gondermek istiyorlar

bu adamı resmen harcadığımızı düşünüyorum.

Luyindama bu kadar değersiz ve kötü bir adam asla değil.

yazıklar olsun

arkadaslar tepki gosteriyorsunuz ama yonetim satmadan alamıyoruz demisti. transfer icin butce olusturuyoruz demek ki.

Ne diyelim adam hem kendine zarar hem takıma muslerayi sakatladi boşa gol yedirdi bir futbolcunun en önemli özelliklerinden biri zeki olması. Luyindama ne yazik ki bu özellikten mahrum.
Sene başı 2 ye 3 e satıp Kaan Ayhani almalı idik şimdi böyle bedava gider .

Geri
Üst Alt