Luyindama Galatasaray ile Anlaştı İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7+1,5 milyon bonusa anlasalim. Her sene sampiyonlar ligine kaldigimiz an 500 bin verelim. 2,5 seneye alirlar parayi :uiyy:

Tam bir sayko tipi var hemen gelsin.

bence şöyle olucak 2 milyon dolar kiralama + sezon sonunda da 7 milyoncuk zorunlu satınalma

Sence 9 milyonu kanattan yana kullanmak lazım değil mi
Bence değil stoper Serdar oynamayacaksa şart . Forvet zaten şart oğlu şart . Feghouli iyi performans vermeye başladı Onyekuru benim baya beğendiğim bir oyuncuydu zaten maça çıkmadan önce yaptığım yorum muhtemelen hala duruyordur . Ee solda biri sağda biri gerektiğinde Belhanda'yı Emre'yi kanada atabiliyorsun . Yunus var ki bence üstünde durulmalı son opsiyon pek sevmesem de Sinan var . Sonuçta Feghouli-Onyekuru Garry'i yedeğe atmıştı . Fakat stoper pozisyonu öyle değil Marcao iki maç için iyiydi fakat yanı bir maç çok iyi oynayıp bir maç gol yedirmeye yeminli Maicon ? Galatasaray kalibresinde olmayan ( ki gelmeden önce iyi bir yedek olabilecegini düşünüyordum Gençler performansıyla yanılttı ) Ahmet ? stoperi beceremeyen Donk ? Ciddi sakatlık sorunu olup Prag'da ne yaptığını nasıl döndüğünü bilmediğimiz Semih ? Stoper kritik bir mevki . Forvet kadar şart değil fakat forvetten sonra bu takımın en ihtiyacı olan alan stoper .

Bu olsun lütfen, stoper ikilisini hem fizik olarak yükseltmiş hem de yaş olarak düşürmüş olacağız. Sokarım parasına beli dönmeyen stoperler izlemekten yıldım

Youtubeden yeni geldim objektif olmak gerekirse bu adamı alırsak 5 yılda 5 gol felan yeriz acilen alınsın boşver forveti

Biraz komik postlar atmayı dene de bizde sana gülelim Mahir!!

"Bir gün sünnetçinin evine misafir gelir. Sünnetçi vitrinde duran makası görür. Sonra ev sahibine sorar "Neden vitrine makas koydun?" O da cevap verir "Ne koysaydım?"

Son düzenleme:
Nasıl bu kadar net geldi diye yazabiliyor gazeteler anlamadım. Diagne alınırsa zor ama inşallah olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt