Luyindama'nın Sözleşme Detayları Açıklandı

Biz bu zamana kadar yabancı transferlerinde hep birilerini zengin ettik sanırım

Harika ül dehset

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güzel iş. Maliyeti uygun. FM'de yaptıklarımızı yapıyor yönetim resmen.

Nobette açıklanmadan önce de demiştim. 3+2 şeklinde diye.

Bizimle adı geçene kadar hiç takip etmesem de inanılmaz içime sindi bu herif

Biz bu zamana kadar yabancı transferlerinde hep birilerini zengin ettik sanırım
Cenk Ergün ve Tudor geldiginde takim komple cöp oldugu icin piyasada ne bulduysak aldik. Denge Dengeoglu gibi facialardan sonra ihya olduk dogrusu ama kabul etmek gerekir ki denge gözetecek vaktimiz yoktu. 1 ayda takim kurmamiz gerekiyordu. Simdi mevcut ekibimize daha saglikli takviyeler yapabiliyoruz ve iki forvet + iki stoperle birden epey seviye atladik. Semih, Ahmet, Mugdat ve Eren'lerden su dörtlüye gectik.

Youtube’da 90 dakikalik Ajax-Standard Liege maci var, Luyindama iyi bir goruntu ciziyor

Cenk Ergün ve Tudor geldiginde takim komple cöp oldugu icin piyasada ne bulduysak aldik. Denge Dengeoglu gibi facialardan sonra ihya olduk dogrusu ama kabul etmek gerekir ki denge gözetecek vaktimiz yoktu. 1 ayda takim kurmamiz gerekiyordu. Simdi mevcut ekibimize daha saglikli takviyeler yapabiliyoruz ve iki forvet + iki stoperle birden epey seviye atladik. Semih, Ahmet, Mugdat ve Eren'lerden su dörtlüye gectik.
Fikirlerine saygı duyuyorum ama 3 kupalı şampiyon ve 2. Efsane namzedi bir eski hocamıza laf etmeseydin keşke...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3 daha mi verecez 6 daha mi??????????

Geri
Üst Alt