Luyindama'nın Sözleşme Detayları Açıklandı

Güzel iş. Tek taraflı opsiyon demek zorunlu opsiyon demek. Muhabirler 5mden bahsediyolardı.
Benim teorim ; bunu şimdi almayıp trezeguet zorlanacaktı. O yüzden kiralık+opsiyon. Reklamdaki 4 adet pano(yıldız) tamamlanacaktı. Paşa gavatlık yapınca transfer sona erdi.

Güzel iş. Tek taraflı opsiyon demek zorunlu opsiyon demek. Muhabirler 5mden bahsediyolardı.
Benim teorim ; bunu şimdi almayıp trezeguet zorlanacaktı. O yüzden kiralık+opsiyon. Reklamdaki 4 adet pano(yıldız) tamamlanacaktı. Paşa gavatlık yapınca transfer sona erdi.

Tek taraflı tam olarak ne demek , emin misin zorunlu anlamında olduğu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ligin en sağlam stoperi diyen var mı bu aslana ben izlemedim

Tam fm transferi oldu maliyet açısından tebrik ederim

Toplam bonservis bedeli Turk medyasina gore 8 milyon euro, Belcika medyasina gore 9 milyon euro. Yanlis bilgilendiriyorsun yani.

Daha en az 5 verecegiz sezon sonu.
Valla benim bir arkadaş (Özgür Ayten değil), Diagne'ye 2 gün önce sadece 10 mio bonus filan yok demişti buraya yazdım doğru çıktı. Dediğine göre de 3+2 şeklinde ödeme yapılacak. Özgün Ayten'den sonra o da yazdı bana bu transferlerin hepsini. Diagne'nin bedelini öğrenen ilk kişi kendisi hatta. Sadece 10 Mio diyen başkası yoktu.

Not:Kafam zibilyon şu an tam anlatamamış olabilirim

serdar resmen ffp in sebeblerinden biriymiş. 2 tane serdardan daha iyi stoper aldık hemde daha az maaş veriyoruz. bu taktikle devam edilmeli, Galatasaray'ın sokağa atacak parası yok çünkü.
hayırlısı olsun. videolarda çok iyi, maçta da güzel oynayacaktır.

Valla benim bir arkadaş (Özgür Ayten değil), Diagne'ye 2 gün önce sadece 10 mio bonus filan yok demişti buraya yazdım doğru çıktı. Dediğine göre de 3+2 şeklinde ödeme yapılacak. Özgün Ayten'den sonra o da yazdı bana bu transferlerin hepsini. Diagne'nin bedelini öğrenen ilk kişi kendisi hatta. Sadece 10 Mio diyen başkası yoktu.
Inandirilicigi yok cunku Liege kulubu 9 milyon euro dan asagi satmayiz dediler. Ayrica Krasnodar 5.5 milyon euro teklif etti bizden once ama kabul etmediler. Elindeki en iyi stoperiydi yani daha az paraya almamiz komik olur. Belcika medyasi 8.5 a bitti yazdi bu transferi. 5 asla olamaz.

Inandirilicigi yok cunku Liege kulubu 9 milyon euro dan asagi satmayiz dediler. Ayrica Krasnodar 5.5 milyon euro teklif etti bizden once ama kabul etmediler. Elindeki en iyi stoperiydi yani daha az paraya almamiz komik olur. Belcika medyasi 8.5 a bitti yazdi bu transferi. 5 asla olamaz.
Bakalım, ama kaynağı sağlam. Sene sonu göreceğiz :rolleyes:
Diagne'nin sadece 10 mio olduğunu duyuran kimse yoktu diye biliyorum. Bu bile yeterli bence. Krosnodar'ın da 5.5 mio teklifinin yalan olduğunu düşünüyorum en fazla 4 teklif etmişlerdir bence.

Bakalım, ama kaynağı sağlam. Sene sonu göreceğiz :rolleyes:
Diagne'nin sadece 10 mio olduğunu duyuran kimse yoktu diye biliyorum. Bu bile yeterli bence. Krosnodar'ın da 5.5 mio teklifinin yalan olduğunu düşünüyorum en fazla 4 teklif etmişlerdir bence.
Yalan oldugunu soyle diyebilirsin ona:

5 milyona peki niye simdi direk almadik? Paramiz yeterdi o zaman.

Adamlarla 8-9 arasi anlastik ki para yetmedi o yuzden kiralik + satin alma opsiyonlu anlasmaya gittik. Cok basit mantik ;)

Kalan paranin detaylari bu konuda:

https://www.gscimbom.com/threads/galatasarayimizin-transfer-bilancosu.185681/#post-10588204

Yani o kaynagin buna cevap versin ozaman.

Yalan oldugunu soyle diyebilirsin ona:

5 milyona peki niye simdi direk almadik? Paramiz yeterdi o zaman.

Adamlarla 8-9 arasi anlastik ki para yetmedi o yuzden kiralik + satin alma opsiyonlu anlasmaya gittik. Cok basit mantik ;)
Bilemiyorum heiz şu an farklı boyutlardayım ben pek anlayamıyorum şu an :asd:

Geri
Üst Alt