Lyon Başkanı John Textor: "Oyuncularıma sidik parası teklif eden Türk kulüpleri oldu"

Herifteki kendini beğenmişliğe, kepazeliğe bak lan. Burada teklife değil aslında, Türk takımından teklif gelmesine bozulmuş belli. Klasik emperyalist kafası işte, biz ona teklif götürünce güya onları ezmeye çalışmış oluyoruz.

Satma da b.kunda boğul o zaman adi herif.

"Piss ton of money" daha cok "bok gibi paralar" olarak cevirmek daha dogru olurdu "sidik parasi" yerine

"Piss ton of money" daha cok "bok gibi paralar" olarak cevirmek daha dogru olurdu "sidik parasi" yerine
aslında onların argo literatüründe yaygın demeç - ben oraya hiç takılmadım. (yazan direkt translate etmiş heralde)

beni ayar eden daha çok f** off lu kısmı oldu.

aslında onların argo literatüründe yaygın demeç - ben oraya hiç takılmadım. (yazan direkt translate etmiş heralde)

Harbiden de ilgilnc bir adama benziyor bu Textor. Kibarca "Defolup gidebilirler" diyebilirdi.

Demek ki Ali Koç tarzı başkanlar yurt dışında da var ...

Beyler haberi şimdi gördüm. Bu haberin bizimle alakası olmadığını düşünüyorum. Eziktaş gibi kulüplerin veya Hurma tipi ölücü başkan/menajerlerin Lyon'un muhtelif oyuncuları için bahsedildiği gibi teklifleri olabilir, olmuştur da. Bizim tekliflerimiz makuldü. Bence biz başka oyuncu almazsak 10 güne kalmaz Mika işi pozitife döner.

bari kulübüde ifşa etseydi ve keşke şunu duysaydın "This turkish club....finibaaçi...offered piss money and I told them to f** off"

bu şahane olurdu.

Biz eskiden sidik parasına ne oyuncular getirirdik. Şimdi işimiz garanti olsun diye 25 milyonluk adamları kovalıyorlar. Miras kaldı, yiyelim derdindeler.

Umarım işin içinden çıkamayıp yok olup gidersiniz

Lyon başkanının söylediği sözler, Galatasaray'a değildi.

Yöneticiler, Galatasaray ile iyi ilişkilere sahip fakat Mikautadze satılık değil. Oyuncu da Lyon'dan ayrılmak istemiyor. (L'Equipe - @hugoguillemet)

Bize demiş gibi lanse edilmesi mika'yı çok istememiz yüzündendir de biz oyuncuya zaten değerin de teklif yaptık. Ben dün haberi görünce ya hamsilere ve tinercilere söylemiştir diye yorumladım.

Fransa'dan çıkıyor değişik tip başkanlar bir zamanlar Montpelier'in de değişik bir başkanı vardı Belhanda'yı Fb almak isterken ciddi laf atıp sonra satmamıştı onlara.

Fransa'dan çıkıyor değişik tip başkanlar bir zamanlar Montpelier'in de değişik bir başkanı vardı Belhanda'yı Fb almak isterken ciddi laf atıp sonra satmamıştı onlara.
da adam fransız değil - baya ABD li.

dediğin tip komikti ama hatırladım sen söyleyince.

genede ama öyle küçümsemeci muhabbeti hoş değil yav. antipatimi kazandı

niye sövüyoruz adama. dayı gayet matrak bir herife benziyor :ROFLMAO:

Geri
Üst Alt