GSCimbom
Lyon Başkanı John Textor: "Oyuncularıma sidik parası teklif eden Türk kulüpleri oldu"
Alper Altun

Lyon Başkanı John Textor: "Oyuncularıma sidik parası teklif eden Türk kulüpleri oldu" Sayfa 4

Alper Altun ·

Cevap
86
Okunma
3K
Sayfa
4/5
Herifteki kendini beğenmişliğe, kepazeliğe bak lan. Burada teklife değil aslında, Türk takımından teklif gelmesine bozulmuş belli. Klasik emperyalist kafası işte, biz ona teklif götürünce güya onları ezmeye çalışmış oluyoruz.

Satma da b.kunda boğul o zaman adi herif.

Beyler haberi şimdi gördüm. Bu haberin bizimle alakası olmadığını düşünüyorum. Eziktaş gibi kulüplerin veya Hurma tipi ölücü başkan/menajerlerin Lyon'un muhtelif oyuncuları için bahsedildiği gibi teklifleri olabilir, olmuştur da. Bizim tekliflerimiz makuldü. Bence biz başka oyuncu almazsak 10 güne kalmaz Mika işi pozitife döner.

bari kulübüde ifşa etseydi ve keşke şunu duysaydın "This turkish club....finibaaçi...offered piss money and I told them to f** off"

bu şahane olurdu.

Biz eskiden sidik parasına ne oyuncular getirirdik. Şimdi işimiz garanti olsun diye 25 milyonluk adamları kovalıyorlar. Miras kaldı, yiyelim derdindeler.

Lyon başkanının söylediği sözler, Galatasaray'a değildi.

Yöneticiler, Galatasaray ile iyi ilişkilere sahip fakat Mikautadze satılık değil. Oyuncu da Lyon'dan ayrılmak istemiyor. (L'Equipe - @hugoguillemet)

Bize demiş gibi lanse edilmesi mika'yı çok istememiz yüzündendir de biz oyuncuya zaten değerin de teklif yaptık. Ben dün haberi görünce ya hamsilere ve tinercilere söylemiştir diye yorumladım.

Fransa'dan çıkıyor değişik tip başkanlar bir zamanlar Montpelier'in de değişik bir başkanı vardı Belhanda'yı Fb almak isterken ciddi laf atıp sonra satmamıştı onlara.
da adam fransız değil - baya ABD li.

dediğin tip komikti ama hatırladım sen söyleyince.

genede ama öyle küçümsemeci muhabbeti hoş değil yav. antipatimi kazandı

Geri
Üst Alt