Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.623
- 3.600
- 458
aç lan azını
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aç lan azını
Bizi daha nekadar rezil edecen dursun. Geçen yaz da zalewski veletine aynen böyle rezil ettin
Bende ondan şüphelendim bir ara yangın yapıyordu bjkliler hasan arat da teklif yaptı kesin.Lyon'un başkanı bence Mikautadze transferi için dememiştirO oyuncuya verilecek en fazla bonservis 25 milyon euro.Tahminimce Cherki'yi 1 kulüp satın alma opsiyonuyla kiralık teklifi yapmış olabilir.Ki bu durumda böyle sinirlenmesi normal olabilir bence yav
![]()
jk cherki'yi istemişLyon'un başkanı bence Mikautadze transferi için dememiştirO oyuncuya verilecek en fazla bonservis 25 milyon euro.Tahminimce Cherki'yi 1 kulüp satın alma opsiyonuyla kiralık teklifi yapmış olabilir.Ki bu durumda böyle sinirlenmesi normal olabilir bence yav
![]()
Lyon baskanini da koruma kanks yavLyon'un başkanı bence Mikautadze transferi için dememiştirO oyuncuya verilecek en fazla bonservis 25 milyon euro.Tahminimce Cherki'yi 1 kulüp satın alma opsiyonuyla kiralık teklifi yapmış olabilir.Ki bu durumda böyle sinirlenmesi normal olabilir bence yav
![]()
Ne koruması dayım Mikautadze'ye 40 milyon euro mu teklif yapacazLyon baskanini da koruma kanks yav
15e sariyorlaraa versinler yoksa zittir olup gitsinlerNe koruması dayım Mikautadze'ye 40 milyon euro mu teklif yapacaz![]()
O lyon'lu gerzek için söyledim zaten gerekeni ilk mesajımda. Bizi böyle heriflerle muhattap edip, bukadar ısrarın ne anlamı var. Zalewski'de de aynı şeyi yaptılar buraya gelmek istemeyen adamın peşinden günlerce koştularBu yasli bunagin yaptigi terbiyesizlige laf edecegine Dursun baskana mi laf ediyorsun gercekten?
Tier 1-2 adamlara gore 22-23m Euro falan teklif etmistik. Buna sidik parasi diyen adama kufredilir anca.
ben dedim bize degildir diye ts cikmasi guldurdu ama
TS imis muhattabiO lyon'lu gerzek için söyledim zaten gerekeni ilk mesajımda. Bizi böyle heriflerle muhattap edip, bukadar ısrarın ne anlamı var. Zalewski'de de aynı şeyi yaptılar buraya gelmek istemeyen adamın peşinden günlerce koştular