Lyon'dan Kerem İçin 23 Milyon Euro

Kerem yunus kanatlarını izlemek istiyorum üzdü ama sanırım olacak olan bu maalesef. Barça maçında da iyi performans gösterirse 30 dan aşağı gitmez ve rekor kırar işin bu yönüde var.
Yunustan bizde 11 oyuncusu olmaz, bakmayın adanada 3-5 maç oynadığına, o da açık alan bulduğu için.

Ne yabanci sınırı yahu, bu parayi gercekten veriyorlarsa dakika düşünmeyin. Önümüzdeki sezonda beyinsiz ve kalitesiz orta sahadan kurtulmak istiyorsak bu para lazım bize.

Barcelona, Portekiz ve olası İtalya maçlarındaki performansı ile değerine ciddi değer katabilir

Biz böyle satışlar yapamayız geçelim

Lyon siraya gir kocum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

23 milyon euro=Kerem'in papucu. Pazarlığa 35 milyon euro ile oturup en aşağı 33 milyon euro + sonraki satıştaki kardan %20 pay ile kalkarız. 1 lira aşağısı olmaz.

Kerem; Porto, Benfica ya da Ajax'ta falan oynayan bir oyuncu olsaydı ya da hadi oraları da geçtim Brezilya'nın Flamengo ya da Santos FC klübünde oynayan bir oyuncu ve adı da Kereminho olsaydı 50 milyon euro teklif ederlerdi değil mi?

23 milyon euro=Kerem'in papucu. Pazarlığa 35 milyon euro ile oturup en aşağı 33 milyon euro + sonraki satıştaki kardan %20 pay ile kalkarız. 1 lira aşağısı olmaz.

Kerem; Porto, Benfica ya da Ajax'ta falan oynayan bir oyuncu olsaydı ya da hadi oraları da geçtim Brezilya'nın Flamengo ya da Santos FC klübünde oynayan bir oyuncu ve adı da Kereminho olsaydı 50 milyon euro teklif ederlerdi değil mi?
Keremsson bile olsa yeterdi.

Kerem in attığı gol kadar kaptırdığı toplardanda o kadar gol yedik hemen satsınlar

Kerem in attığı gol kadar kaptırdığı toplardanda o kadar gol yedik hemen satsınlar
Kerem nerede top kaptırıyor ?
Kaptırdığı top orta saha bekler ve defansı geçmesi lazım.
Sence bu goller de bizim orta sahanın yetersizliği yok mu ?

Kerem gibiler muhakkak adam eksiltmesi lazım, top kayıpları aşırıya kaçmadığı sürece normal ve tolore edilebilir.

Geri
Üst Alt