M.Ali Aydınlar: "Karar 11/12 Sezonunun Sonunda Açıklanacak"

Cevap: M.Ali Aydınlar: "Karar 11/12 Sezonunun Sonunda Açıklanacak"

ya arkadaş olayı herkes bilmiyor mu ? yokmu şikayet mercii ? cidden şikayet etmeliyiz bu adamlar suç işliyor

yada adalete aykırı davranıyor hukuku kılıfa uyduruyorlar ama vicdan hukukunda bunların hepsi cezalı

allah hepsinin belasını versin başkada şikayet edilecek merci yok

hangi hukuktan bahsediyosunuz arklar. bu ulkede hukuk kisiye kuruma gore isliyo. hayatim boyunca ilk defa gercekten turk oldugum icin utandim. yazik bu insanlara yaa salak yerine konuluyo...

tytf5.jpg

Ben Mehmet Ali Aydinlar' a kizmiyorum..!! O Adamin zaaten Rengi belli..!! Birde o TFF denen kurumda tek degil..!! Cüneyit Tanman denen bir adam var orda. Bu sartlarda nasil istifa etmez hayretler içinde izliyorum..

Birde bu 2 Sezon kaybetmeme olayini bir açarmisiniz bana..?? Bu Sezon isterse Sampiyon olsun Fener düsecek 2. Lige.. Bu Avrupasiz 2. Sezon..

Gelecek Sezonda Bank Asya ve bununla beraber Avrupasiz 3. Sezonu..

UEFA ulusal liglere karışmıyor, Yunanistan örneğinde O.Volou takımını Yunan tahkimi düşürdü

UEFA , eğer takımların şike yaptığı tespit edilirse , o takımı belli bir süre avrupa kupalarından men eder

Ben Mehmet Ali Aydinlar' a kizmiyorum..!! O Adamin zaaten Rengi belli..!! Birde o TFF denen kurumda tek degil..!! Cüneyit Tanman denen bir adam var orda. Bu sartlarda nasil istifa etmez hayretler içinde izliyorum..

Birde bu 2 Sezon kaybetmeme olayini bir açarmisiniz bana..?? Bu Sezon isterse Sampiyon olsun Fener düsecek 2. Lige.. Bu Avrupasiz 2. Sezon..

Fener düşmeyecek, onun için erteliyorlar kararı.

Kararı verene kadar şike kanunu değişecek, şikenin cezasını puan silme olarak değiştirecekler. Gelecek sezona eksi puanla başlayacaklar, o kadar.

-Sıralarama olarak hakederlerse- Avrupaya gidip gidemeyecekleri Uefa'ya bağlı.

iyide, uefada cezayi cekiyor bu sene fener.

diyelim bu sezon sampiyon oldu ligde ve sonra karar aciklandi ve 2. lige düsürüldü, bu ceza gecen sezondan gelme ceza olur.

yani fener eger bu sene sampiyon olursa ve ardindan küme düsürülürse, sampiyonlar ligine gider, sampiyonluguda kaybetmez.

gecen sezon aldigi sampiyonlugunu kaybeder. Uefada cezasini zaten cekmis olur. Sira 2. ligde oynayip, son cezayi cekmek.

ama sezonun ortasinda düsürülürse, ne bu ligde, nede bankasyada oynayabilir. Bu sezonu kaybediyor bir kere. Sonra seneye 2. ligde baslicak. Süper lige yükselecek vs vs, yani kayip cok daha agir olur.

Futboldan gelen tek adam Cüneyt Tanman, bence daha fazla onun gibi adamlar olmasi lazim TFF. Hastane yöneticiliginde ve hoolingan Fenerbahce taraftarligindan gelen adamlar olmasin TFF'de. Yada Gümüsdag gibi herifler de olmasin. Daha yeni IBB Baskanligi yapmis adamin TFF'de isi ne?

şikenin cezasını puan silme olarak değiştirirlerse gelecekte yapılcak şikelerin önüne nasıl geçicekler saçma bir mantık bu sanki sadece fener var şike yapan şike türk futbolunun gerçeği hatta küçük takımlar daha cesaretle şike yapacaklar buna cesaret edemezler işte sezon sonu açıklanıcak fener seneye bank asyada takılcak öbür sene geri gelir

Talimatnameyi simdi degistirirler, Fenerbahceyi kurtarirlar ve daha sonra yine düsmeyi dahil ederler talimatnameye. Bence er yada gec böyle olacak.

arkadaşlar biz Bank Asya'ya çok yoğunlaştık , hakkında fener kadar iddia bulunmayan yunan takımı amatör kümeye düşürüldü

fenerbahçeninde amatör kümeye düşürülmesi hukukun gereği (şu anki iddialar itibariyle)

ama bu tff , eksi puan bile vermez fenere

şikenin cezasını puan silme olarak değiştirirlerse gelecekte yapılcak şikelerin önüne nasıl geçicekler saçma bir mantık bu sanki sadece fener var şike yapan şike türk futbolunun gerçeği hatta küçük takımlar daha cesaretle şike yapacaklar buna cesaret edemezler işte sezon sonu açıklanıcak fener seneye bank asyada takılcak öbür sene geri gelir

eger bunu yaparlarsa, daha önce de dedigim gibi, türk futbolun bittigi an olur.

kücük takimlar bu riski göze alip, sike yapar, ne kaybedecekler ki?

en kötüsü puanlari silinir.

dedigin gibi, eger bunuy aparlarsa, millet ayaga kalkmali ve artik yeter demeli.

millet 0 tolerans diyor, yunanistanda bile sike yapanlari amatör liglere kadar yolluyorlar ama bizimkiler daha yeni cikmis yasayi, daha 57-8 ay önce herkesin israrla istedigi yasayi, degistiriyorlar, saka mi bu?

İstifa et MAA et de sen de kurtul Türk Futbolu da kurtulsun

Hiç atıp tutmasınlar. Platini bekliyor. Belgeler ortaya çıksın göreceksiniz dedi. Kesinlikle UEFA da disiplin soruşturması açacak. FB'ye sağlam ceza verecek ve karar veremeyen TFF'ye de sağlam geçirecek. Diğer Türk takımları ve Milli Takım risk altına girecek. Sonra da Başbakan TFF'yi lav eder herhalde : )

Kendileri de biliyorlar böyle bir şeyin mümkün olmadığını ama işte digiturke katkısı olsun diye böyle bir açıklama yaptılar.

eger bunu yaparlarsa, daha önce de dedigim gibi, türk futbolun bittigi an olur.

kücük takimlar bu riski göze alip, sike yapar, ne kaybedecekler ki?

en kötüsü puanlari silinir.

dedigin gibi, eger bunuy aparlarsa, millet ayaga kalkmali ve artik yeter demeli.

millet 0 tolerans diyor, yunanistanda bile sike yapanlari amatör liglere kadar yolluyorlar ama bizimkiler daha yeni cikmis yasayi, daha 57-8 ay önce herkesin israrla istedigi yasayi, degistiriyorlar, saka mi bu?

Küçük takımlar rahat rahat şike yapar diyoruz da, bir de şu var: Şikeyi yapan yöneticiler paşa paşa içeri alınıyor. O kadar da kolay değil yani.

Takımlar çok şey kaybetmeyecek belki ama kişiler özgürlüklerini kaybedecek şike yaparlarsa. Bundan sonrası için yeteri kadar gözdağı var yani. Aziz Yıldırım gibi bir adam(?) içerde şu an. Hangi küçük takım yöneticisinin gözü yer artık?

Onlar farkında ama bence sen farkında değilsin :)

Bir yere gideceği yok bunların.

Zaten Fenerli yöneticilere göre Fener mağdur suçlu Emniyet-Savcı.Bu kadar yüzsüzlük görmedim.Çok rahatlar.Düşmeyeceklerinin garantisini aldılar heralde Mali'den

Küçük takımlar rahat rahat şike yapar diyoruz da, bir de şu var: Şikeyi yapan yöneticiler paşa paşa içeri alınıyor. O kadar da kolay değil yani.

Takımlar çok şey kaybetmeyecek belki ama kişiler özgürlüklerini kaybedecek şike yaparlarsa. Bundan sonrası için yeteri kadar gözdağı var yani. Aziz Yıldırım gibi bir adam(?) içerde şu an. Hangi küçük takım yöneticisinin gözü yer artık?

yahu sike yapanlara (kisilere yani) olan ceza cok agir diye degistirmek icin ugrasiyorlar iste.

degistirecekler ve en fazla 2-3 sene olacak.

Avusturya macinda Platininin yaninda bembeyaz ve ezikce oturan bir MAA vardi. Halen akilanmamis. Var mi biryerde bunun resimi?

Alt tarafı 5 dakika sessiz protesto edemez miyim İbb maçında? bunu da yapamayız.

Tam anlami ile rezalet. O zamana kadar coktan degisiklik ederler talimatlarda. :o

Tam anlami ile rezalet. O zamana kadar coktan degisiklik ederler talimatlarda. :o

sessiz sedasiz bunu yapicaklar anlasilan.

feneri kurtarayim derken, dahada b.ka sokacak maa türk futbolu, sonra defolup gidecek, nede olsa görevini yerine getirmis olacak.

Geri
Üst Alt