- 10 Nisan 2013
- 57.238
- 39.818
- 3.413
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zamlarınız belli
750 atsene cin içicem
Adasim 18.61 ile yılın bomba zammını almış bulunmaktayım, ilk zammimla bir acılı bı acılı bı acılı daha, off neler neler yiyeceğim. Altın almayı düşünüyorum iki üç bilezik falan@Murat Yanut üstada bilgi vermeni rica ederim.
Ya da son dönemlerde takdir ettiğin bir Cezayir li oyuncuya havale edebilirsin Doruğu İlkerim razor1911 imDoruk hiç uğraşma yav yükle şuraya trujen exe'sini açalım.
Patronluk böyle bir şey Melihim cerrahi müdahalem3 yildir maasima zam almiyorum
yoo maasli calisanimPatronluk böyle bir şey Melihim cerrahi müdahalem![]()
Baba sağlık sektörü dobrowski mi yaniyoo maasli calisanim
yurtdisi oyleBaba sağlık sektörü dobrowski mi yani
Adaşım toplumda insanlar maalesef çok garip. 3 kuruşun hesabını yapıp, sonra onun zararının kendilerine 30 kuruş olarak döneceğinin farkında değiller. Üstelik aynı şeyleri de her zaman tekrar tekrar deneyip farklı sonuçta beklerler.Adasim 18.61 ile yılın bomba zammını almış bulunmaktayım, ilk zammimla bir acılı bı acılı bı acılı daha, off neler neler yiyeceğim. Altın almayı düşünüyorum iki üç bilezik falan
Sen % kaç zam aldın renkdaşAdaşım toplumda insanlar maalesef çok garip. 3 kuruşun hesabını yapıp, sonra onun zararının kendilerine 30 kuruş olarak döneceğinin farkında değiller. Üstelik aynı şeyleri de her zaman tekrar tekrar deneyip farklı sonuçta beklerler.
Apartmana temizliğe gelen kadın geçen sene daire başı (10 daire) 100 TL. alıyordu. Ekim sonu sordu yılbaşı artış olacak mı diye.
Dedim tabi ki, sen ne istiyorsun 150 TL. dedi (%50).
Dedim benim için uygun, makul hatta, apartmanla da konuşurum (sonuçta deftere de geçiyor) (zaten %99 olmuştu işi ama yinede %100 netleşmeden de bir şey demedim).
Kadın okuma yazması olmayan biri ama çok büyük 1 karakter, işini aksatmadan ve düzgün yapan. O parayı ona vermesen bırakıp gitse. Yarın öbür gün, aynı paralar ile işe yaramazları deneyip verimde alamayacaksın.
Bir de her kadın çamaşır suyu v.s. en pahalısını istiyor. Bu kadında ilk onu istedi, ilk 1-2 kez aldım. Sonra alternatif aldım ilk ık mık etti bu da o zaman. Dedim bak bir dene diye aldım. Sen bir bak olmazsa tekrardan senin istediğine devam ederiz. Sonrasında benim aldığım alternatif ile de arada pek fark olmadığına kendi de ikna oldu. Sıvı sabunu nereden aldı diye sordu, evi içinde almak istiyormuş. Dedim Carrefour'un ürünü, ona da alacağım bir ara......
Bu acılı saplayanlar işte egolarının kurbanı olan zavallılar.
Ben şu an serbest devam ediyorum renktaş. Son çalıştığım şirket kapandı.Sen % kaç zam aldın renkdaş