Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 103.623
- 55.620
- 4.588
Bana o nu bile vermedi. Sana büyük dünya devi sirket diyenen taa a…. Cikacam yemin ettim kendime.Geçen seneki enflasyon oranı kadar verdi lanet olası cimri herifler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana o nu bile vermedi. Sana büyük dünya devi sirket diyenen taa a…. Cikacam yemin ettim kendime.Geçen seneki enflasyon oranı kadar verdi lanet olası cimri herifler.
Alkol içebiliyor musun serbestçe?UAE'deyim zam yok, aylik 288K. Ev ve araba sirketten![]()
Ben S. Arabistan'daydim orada hic yoktu ama UAE cok rahat bu konuda.Alkol içebiliyor musun serbestçe?
Zenginsen alkol serbest harikaBen S. Arabistan'daydim orada hic yoktu ama UAE cok rahat bu konuda.
S. Arabitan'da gevsetiyor ama yavas yavas. Alkol Market var Riyad'da once gayrimuslim diplomatlar alabiliyordu simdi gayrimuslim ozel sektor calisanlari 50,000 SAR uzeri maas aliyorsa alkol alabiliyor. Bu kural boyle boyle esner bence.
Zenginsen alkol serbest harika
Uae nasıl rahat marketlerde var mı? Bar gibi mekanlar var mı mesela örneğin irish pub falan gibi
Abu dabide çalışmayı ciddi düşünürüm o zamanDolu. Her yer öyle.
UAE’de restaurant/bar/pub/jazz kuluplerde kimse soru sormadi, direkt verdi.Zenginsen alkol serbest harika
Uae nasıl rahat marketlerde var mı? Bar gibi mekanlar var mı mesela örneğin irish pub falan gibi
15.000 benim sadece iddiada kazandığım para.ayda 2 kez falan bazen hatta...
Çok yazik
Yok ya ne hava basacamNiye hava basiyon
Yok ya ne hava basacam
Bu tarz konulara yorum yapmak bile zor
Milletin hali duman
Çalışanlara değil zaten yorumumHos degil boyle yazman insanlarin imkani olsa daha iyi sartlarda calisir zaten
A kadro mu reisMemur zammı
Açız
Katsayı falan belli oldu maaşlar yapıldı. Mutemetten ogrenebilirsin. Memurlar net robotuna çok yakın birşey çıkıyor18.6
Taban maaşa 1000TL diyorlar