Maç Sonu Çık ve İstifanı Ver Okan Buruk

Böyle söylemek istemiyorum ama sene başından beri hepimiz felaketi yaşayacağımız bi maç bekliyorduk, çünkü "geliyorum" diyordu

Geçen sezonlarda özellikle 3. sezon başlangıcı şansımız Young Boys ve BJK maçları sezon başlangıcıydı

1. sezonda Seferovic sağolsun berbat başladı 1-2 tane bala gol atsa İcardi gelmezdi.

Bu sene bir türlü şu felaket maçı yaşayamadık.

Velhasıl maalesef yaşamamız gereken felaketi şu maçta yaşıyoruz.

Eleştiri olabilir, böyle bir konuya gerek yok belki diyebilirsin. Ama istifa etmesini istemek ve konu hakkında tartışma olması kötü mü heis

Yalnız bir maç için istifa istemedim ki. Bu takımın hakkını veremiyor bana göre, oynattığı oyun dışında da hiç bir gelişme yok. Set desen denemiyoruz bile.

Bu maç gibi türevlerini yaşatacak, yaşattı.

Daha iyi bir isim görmek isterim, ha yönetim getirebilir mi getiremez mi o da başka bir konu özelinde tabii ki
Duygusal reflekslerle açılan konulardan hoşlanan biri değilim. Daha olgun olunmalı bana göre. Hoca değişimi denen şey çocuk oyuncağı değil ve bu sezon sonuna kadar da olmayacak.

Olmayacak duaya amin demeyelim pls.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duygusal reflekslerle açılan konulardan hoşlanan biri değilim. Daha olgun olunmalı bana göre. Hoca değişimi denen şey çocuk oyuncağı değil ve bu sezon sonuna kadar da olmayacak.
Elbette böyle düşünülebilir ki, ben bu maç özelinden çok takımın bayır aşağı düşmesinden yakınıyorum.

Sporting maçı sakin kalsak, belki bu maç ilk gol sonrası farklı bir şeyler denesek. Hani takım düştü mü tam düşüyor.

Bunu çözemiyor da hoca, haliyle umudum kalmadı kendisiyle ilgili

Belki şampiyon olacağız ancak bu oyunu maalesef tek plana dayalı haliyle rencide edici sonuçlar da yaşatıyor

Hayır, olabilir işler kötü gidebilir istenilen şeyler olmayabilir ama abi 1 kere bak 1 kere işler kötü giderken seyretme, müdahale et. Sorunu gör ve tepkini ortaya koy be adam.

Sanchez’in o haltı yiyeceğini 2. Golü yediğimiz anda biliyorduk. Sanchez yedirmese Sallai yedirecekti, o yedirmese Abdülkerim.

Takım işler kötü gidince neden kontakt kapatıyor hoca?

Bu maç 2-3. Gol arası 5 dk var.
Sporting maçı 2-3. Gol arası 6 dk var
Frankfurt maçı 2-3 gol arası 2 dk var
Liverpool maçı 3-4. Gol arası 2 dk var
AZ Almaar 3-4. Gol arası 8 dk var
BJK maçı 4-5. Gol arası 1 dk var
Bayern maçı 2-3. Gol arası 5 dk var
Sparta Prag 2-3. Gol arası 6 dk var.

Bunlar hep takımın kırıldığı sonucun hepimizi üzen maçlar. Takımın kırıldığı anlarda hep aynı peşpeşe goller.

Bu işin dalgası yok Barcelona maçında kırılırsa bu şekilde çift haneleri görürsün kalan dakikalarda dakika başına 1 pozisyon ve hata yapacağın için..

Hayır, olabilir işler kötü gidebilir istenilen şeyler olmayabilir ama abi 1 kere bak 1 kere işler kötü giderken seyretme, müdahale et. Sorunu gör ve tepkini ortaya koy be adam.

Sanchez’in o haltı yiyeceğini 2. Golü yediğimiz anda biliyorduk. Sanchez yedirmese Sallai yedirecekti, o yedirmese Abdülkerim.

Takım işler kötü gidince neden kontakt kapatıyor hoca?

Bu maç 2-3. Gol arası 5 dk var.
Sporting maçı 2-3. Gol arası 6 dk var
Frankfurt maçı 2-3 gol arası 2 dk var
Liverpool maçı 3-4. Gol arası 2 dk var
AZ Almaar 3-4. Gol arası 8 dk var
BJK maçı 4-5. Gol arası 1 dk var
Bayern maçı 2-3. Gol arası 5 dk var
Sparta Prag 2-3. Gol arası 6 dk var.

Bunlar hep takımın kırıldığı sonucun hepimizi üzen maçlar. Takımın kırıldığı anlarda hep aynı peşpeşe goller.

Bu işin dalgası yok Barcelona maçında kırılırsa bu şekilde çift haneleri görürsün kalan dakikalarda dakika başına 1 pozisyon ve hata yapacağın için..

Alkış emojisi olmadığı için yazayım dedim, müthiş mesaj

Şu geçtiğimiz 4 yıl içinde adamız suçu en az olan senesi bu sene. Yapmayın etmeyin bak hala Fatih Terim falan diyen var. Bu Dursun rezillik yaşatır bize. Bu sene Okana ihtiyacımız var. Takımı sadece o ayakta tutabilir.
Kadro rezil, bitik siz de biliyorsunuz. İsim isim belki iyi sanılıyor ama oyıncular miadını doldurmuş. Davinsonun bilmem kaçıncı aynı hatası ya.
Okan napacak bu herife artık?

Önce Dursun ve yönetimi, sonrasında da Okan Buruk defolup gidebilirler. Bu senemizi el birliği ile ********************* ettiler.

Bu sezonu kurtarmak istiyorsa yönetim, direkt motivasyon kayibi yasamis bu takimi canlandiracak bir Fatih Terim ikinciside Arda Turan olur. Onlari derhal getirmese calismallilar, yoksa ilk üce bile zor gireriz

BJK’nik mac eksigi var ama takim liderken hoca istifa mi edecek? Bu ne sacma bir konudur?

Kesin yerine istenen hoca genc, Alman, modern futbol oynatan birisidir 🤣

Geri
Üst Alt